Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany další překvapení nepřipustily


Branky


9. M. Starov , 19. P. Volný (vl.) , 22. D. Žemba , 25. D. Žemba , 30. J. Klucska , 39. Y. Pavlenko , 55. O. Lazaryev , 61. D. Žemba , 66. O. Lazaryev , 81. O. Lazaryev , 83. D. Žemba , 85. O. Lazaryev
13

Po dvaceti minutách prohrávali domácí už o dva góly a hosté si v Ovčárech udělali střelnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu šest kousků

Přáním hostujícího trenéra Petra Šafránka bylo nepřipustit podobnou blamáž jako na podzim, kdy jediné tři body vzaly Ovčáry právě na hřišti Plaňan. "Nechtěli jsme připustit průběh a výsledek z našeho prvního vzájemného zápasu a proto jsem chtěl co nejdříve zápas rozhodnout tak, abychom  ho mohli v klidu dohrát a to se podařilo", spokojeně konstatoval trenér Plaňan.

 

To se začalo naplňovat už v deváté minutě po brance Starova. Po dalších deseti minutách si dali domácí vlastní branku a krátce na to dvěma slepenými góly navyšoval Dominik Žemba už na 0:4. Poločasový výsledek 0:6 byl pro domácí ještě příznivý.

Dalších šest po pauze

I po přestávce pokračoval kolotoč hostů. Přidali dalších šest gólů, z nichž hned čtyři vsítil Oleh Lazaryev. Docílil tak čistého hattricku.

 

Ovčáry jedou v příštím kole na derby do Jestřabí Lhoty a nejspíš je tam nečeká nic jiného než perná obrana a doufání, že gólů bude co nejméně. Plaňany se poperou o další body na svém hřišti se Štítarským SK.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: A bylo jen otázkou, kolik dokážeme vstřelit domácím branek. Tentokrát byl mezi soupeři velký rozdíl kvalitě kádru a to se projevovalo během celého zápasu a domácí se asi těšili až bude konec zápasu. Nemají to vůbec jednoduché.



Sestavy


FC Ovčáry
P. Blažek [-] - T. Tichý [-] , M. Machurka [-] , J. Mikita [-] - B. Machurka [-] , K. Machurka [-] , K. Machurka [-] , M. Hrubeš [-] , P. Volný [-] - V. Chadraba [-] , A. Machurka [-]

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - D. Žemba [-] , Y. Pavlenko [-] , J. Klucska [-] , M. Jambor [-] (57. P. Málek [-] ) , O. Lazaryev [-] , K. Hanzálek [-] (46. O. Shpuryk [-] ) , A. Motrunich [-] , M. Starov [-] , T. Freund [-] (46. M. Lutsiuk [-] ) , D. Konůpek [-] (77. P. Břichnáč [-] )

ŽK: 35. V. Chadraba , 59. A. Machurka - 58. O. Shpuryk .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - KOPECKÝ Milan (N), VINŠ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tak tady není o čem. Ovčáry sice na podzim Plaňany porazily, ale dnes se nachází v úplně jiném rozpoložení. Otázkou bude na jakém čísle se skóre zastaví.

Tip: výhra hostů