3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice rozhodly v poslední čtvrthodině


Branky


13

I v Nučicích byl favorit jasný, ale Bečváry byly téměř po celý zápas lepším týmem. Naději domácích držel Rybák a nakonec se radovali Nučičtí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na šance 1:3, na branky 0:0

Nučice stále bez Kubalíka a na hrotu s Pavlem Krutským, Bečváry s několika uzdravenými marody. Tak vypadal začátek zápasu, který v pět odpoledne zahájil Roman Pikner. 

 

Úvodní šanci měl na kopačce hned ve druhé minutě Chromý, ale jeho střela zpoza vápna těsně minula levou tyč Kropáčkovy brány. Potom se dostávali více do hry hosté, hlavičkové zakončení Černého ale bylo slabé, trestňák Uhra z dobré pozice skončil jen na nučické zdi.

 

V polovině poločasu měli několik střel domácí, ale Bradáč ani Krutský branku netrefili, trestňák Šulce neměl patřičnou razanci.

 

Závěr poločasu patřil opět hostům. Dělovku Kenardžieva vyrazil Rybák k Horáčkovi, ten si posunul míč podle obránce a opět nechal zazářit domácího brankáře. V další šanci hlavičkoval po rohovém kopu z malého čtverce osamocený Holub, ale trestuhodně minul. O chvilku potom se po prostrčení od Holuba ocitl sám před Rybákem Černý, ale domácí gólman byl opět úspěšný.

 

I přes mírnou převahu Bečvár byl poločasový stav stále 0:0.

Neproměněné šance hosty mohou mrzet

I začátek druhé půle patřil hostům. Hned ve třetí minutě připravil aktivitou hýřící Horáček tutovku pro Černého, ale ten ve své šanci opět selhal, stejně jako o deset minut později. Mezitím se po trestném kopu pokoušel zakončit Čáslava, ale ani nadvakrát nedokázal z těžkého úhlu Rybáka překonat.

 

Domácí se přetěžko dostávali na útočnou polovinu, ale po důrazném souboji Dědka s Kočím došlo ještě k dalšímu vyřizování, které hlavní rozhodčí ohodnotil žlutými kartami. Od tohoto momentu se domácí vrátili do hry.

 

Patnáct minut před koncem přišla jejich první lepší útočná akce, Uher prohrál souboj s Jakubem Novákem, který obloučkem přehodil bečvareckého brankáře - 1:0. Hosty branka uzemnila a Petr Bradáč přidal do konce zápasu další dva góly a určil konečný výsledek 3:0

 

Pro hosty smutný výsledek, téměř celý zápas byli o něco lepší, ma šance rozhodně vyhráli, ale počítají se branky.



Ohlasy k zápasu



SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Do zápasu v Nučicích jsme vstoupili aktivněji, byli jsme více na míči a vytvořili si i několik vyložených šancí. Bohužel proti byl brankář domácích, díky kterému domácí drželi na svém kontě nulu. I druhá půle se nesla v podobném duchu. Zlom přišel v 73. min, kdy jsme snad poprvé v obraně chybovali. Dávali jsme si přednost s odehráním míče a toho využil domácí útočník a lobem přehodil našeho brankáře. Od té doby se naše hra sesypala, nedokázali jsme se nadechnout k výraznějšímu tlaku. Pak jsme dostali ještě dvě branky, druhá byla po krásné střele z dálky, třetí po odrazu po rohovém kopu. Paradoxem tohoto zápasu je, že Nučice měly jednu šanci a daly tři góly. My měli vyložených šancí dost, ale žádnou jsme neproměnili. Ve fotbale se ale počítají branky. A tady byli domácí efektivní na 200%.



Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - J. Novák [-] , P. Krutský [-] , L. Kulhavý [-] , P. Bradáč [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , D. Kočí [-] , L. Lupínek [-] (63. J. Hervert [-] ) , M. Jícha [-] , M. Šulc [-]

SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Čáslava [-] , P. Kuba [-] , J. Kšírl [-] , J. Uher [-] - M. Kenardžiev [-] , J. Dědek [-] (80. J. Hampl [-] ) , O. Holub [-] , V. Kšírl [-] (67. J. Kubín [-] ) - M. Horáček [-] (87. J. Brunclík [-] ) , M. Černý [-]

ŽK: 58. D. Kočí - 58. J. Dědek , 84. J. Kubín .
Hráči zápasu: T. Rybák , J. Novák - M. Horáček , P. Kuba .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Nučice budou chtít jistě napravit kiks z minulého kola. A proti komu jinému, než v zápase proti trápícími se Bečváry.

Tip: výhra domácích