P. Kozel 23.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V tvrdém zápase se nakonec radovaly Krakovany


Branky


23. P. Kozel
13

Důrazný souboj viděli diváci v Krakovanech, kde hostovaly Libodřice. Po tvrdé bitvě a po nervózním závěru získali jediným gólem kapitána Kozla body domácí.

 

Na zápase fotil Ilja Hubálek, děkujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libodřice šly do deseti hned v páté minutě

O utkání referují Jan Špinka (KRA) a Adam Baško (LIB)

 

K prvnímu dějství řekl Jan Špinka toto: "Na bílou sobotu k nám dorazilo Libodřické mužstvo. Než jsem si stačil sednout, už mi šel naproti Šafránek. Spletl si sport a chtěl si zaboxovat - červená a šáteček. Bohužel místo aby nám to pomohlo, opak byl pravdou. Libodřic bylo plné hřiště a my byli všude druzí. Naštěstí máme prima kapitána a ten z rohu pic a šup, Petr Kozel - 1:0. Libodřice taky šanci jak bejk, z trestňáku Ditrich tyčka. Kluci z Libo asi měli k obědu tararák, protože viděli červeně. My jsme se klasicky báli. A tak to vypadalo, jak to vypadalo."    Jeho slova doplnil trenér hostů, Adam Baško: "Za pěkného počasi a na krásně přípraveném hřišti jsme odehráli nejlepší zápas jara. Bohužel nemáme ani bod. Zápas ovlivnilo brzké vyloučení Šafránka, který se nechal už v páté minutě zbytečně vyprovokovat a vyloučit. Ale ani tak jsme nesložili zbraně a myslím, že první poločas jsme byli lepším mužstvem. Branku jsme dostali po standardní situaci, kdy nejsme schopni dostat balon z vápna. My sami nastřelili tyčku a neproměnili samostatný nájezd."  

Drama na konci domácí ustáli

Pokračuje Jan Špinka: "Poločas jsme si řekli, že se musíme zlepšit a zlepšili. Dostál se dostal do několika šancí, bohužel maximálně tyčka. Libo hrozily z brejků a Kovařík mohl vyrovnat. Douděra byl proti. Zápas už se chýlil ke konci a dramo. Douděra čistě chytil míč, ale pod tíhou zápasu začal skrtit soupeře. Soupeř ho začal škrtit též a vznikl z toho škrtící kroužek. Každý škrtil každého. Dvě červené a já do brány. Centry jsem posbíral. Sprinter Vodvářka neproměnil brejk. A v 95. konec a pro nás úleva. Tři body dnes možná šťastné, ale přece."

 

   

K vylíčení druhého poločasu se přidal i Adam Baško: "Na začátku druhé půle nás domácí zatlačili, ale své šance neproměnili a my se opět dostali do hry. Měli jsme několik šancí a myslím, že jsme měli kopat minimálně jednu penaltu. Bohužel pan rozhodčí ani jednu neviděl a možná i tím dopadl konec zápasu, jak dopadl, a přibylo vyloučených na obou stranách. Do toho se přidali i diváci a konec zápasu byl hodně nervózní."

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Na tento zápas jsme se těšili. Ještě víc, když obě mužstva měla sedm vítězství v řadě. Bylo jasné, že dnes někdo bude smutnit a nakonec to byly Libo. Musím sportovně uznat, ze i v deseti byly Libodřice lepší a  my jsme tahali za kratší konec špagátu. Body jsou však naše a to se počítá. Teď už vyhlížíme Velim. Pro mě je to návrat na místo činu, tak uvidíme, jak se budu činit proti velimským střelcům.

FK Libodřice
Adam Baško, trenér: Soupeři gratuluji k bodům, vím, že je dnes hodně bolely. My se musíme vypořádat se ztrátou dalších dvou hráčů a doufat, že se na Nučice dá někdo ze zraněných dohromady.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - P. Kozel [-] , P. Myška [-] (73. Z. Vodvářka [-] ) , M. Kutil [-] - D. Horák [-] (58. V. Novotný [-] ) - T. Sixta [-] (77. J. Špinka [-] ) - D. Chvojka [-] , P. Strejcius [-] , O. Černý [-] , A. Dostál [-] (90. F. Šimek [-] ) , J. Olexa [-]

FK Libodřice
M. Hradecký [-] - M. Matějka [-] , J. Kovařík [-] , M. Beníšek [-] , M. Hovorka [-] , P. Batelka [-] , L. Pohanka [-] , V. Patočka [-] , F. Šafránek [-] , V. Dittrich [-] , T. Němec [-]

ŽK: 5. F. Šafránek , 79. M. Hovorka . ČK: 82. Z. Douděra - 5. F. Šafránek , 82. L. Pohanka .
Hráči zápasu: P. Kozel - M. Beníšek , M. Hovorka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Havlas Petr - KUBIČEK Luboš (N), NĚMEC Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

V Krakovanech, nebo spíše celkově s tímto soupeřem, se nám daří. Otázkou ovšem je, jak bude vypadat tento zápas. Náš soupeř vypadá na jaro připraveně a my se s tím musíme vypořádat. Každopádně jsem v tomto utkání zaujatý a volím dvojku.

Tip: remíza