Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prokletí Krakovan zlomeno


Branky


15. P. Bradáč (p.) , 37. J. Vedral - 3. A. Dostál , 20. A. Dostál , 48. D. Horák , 49. D. Chvojka , 54. A. Dostál
16

Krakovany do Nučic nejezdí s nadšením. Málokdo si vzpomíná, kdy by odtud přivezly body, je to dálka přes celý okres, ale tentokrát se cesta vyplatila tříbodově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Reportáž ze zápasu sepsal Jan Vedral (NUČ):

 

V základní sestavě nám v každé řadě chyběl jeden hráč základní sestavy a tak jsme chtěli začít opatrněji a čekat s čím přijede soupeř. Hlavně v útoku chyběl pohyb Kubalíka a měli jsme problém udržet míč na svých kopačkách.

 

 

Vstup do zápasu nám hrubě nevyšel. První rohový kop ve třetí minutě propadl na malé vápno, tam míč špatně odkopl Jelínek pouze k Alešovi Dostálovi a ten propálil vše co mu stálo v cestě – 0:1.

 

 

Po čtvrthodině hry byl na hranici velkého vápna faulovaný Novák a Petr Bradáč proměnil penaltu, která prošla těsně pod tělem Douděry – 1:1. O pět minut později brankář Rybák vyběhl až za velké vápno a místo rázného odkopu pouze trefil hlavu Kočího, od kterého se míč odrazil k Alešovi Dostálovi a ten pohotově z pětadvaceti metrů trefil prázdnou bránu – 1:2.

 

Do poločasu se měnilo skóre ještě jednou, když Kočí nacentroval z levé strany na penaltu a Jan Vedral hlavou do protipohybu Douděry srovnal na 2:2. Před koncem první půle ještě akrobaticky zakončoval Chromý, ale hostující gólman byl připraven.

Rozhodnuto během devíti minut

Stejně jako začátek zápasu, nám nevyšel ani vstup do druhé půle. Během devíti minut byl zápas rozhodnut. Nejprve David Horák důrazně napadal Šulce, kterému se nepovedlo odkopnout míč do bezpečí a z pravé strany chladnokrevně zakončil – 2:3. Hned o minutu na to se dokázal David Chvojka uvolnit přes naše stopery a zvýšil na 2:4. V padesáté čtvrté minutě zkompletoval svůj hattrick Aleš Dostál, když šel jako tank a zboural vše včetně gólmana a špičkou kopačky dokázal skórovat – 2:5.

 

 

Ve zbytku zápasu jsme sice měli více za hry, ale soupeř pozorně bránil a kromě úniku Nováka a několika standardek jsme si moc příležitostí nevytvořili.

 

Radost dávali najevo spokojení hosté: „Prokletí prolomeno. Ani pamětníci, kteří hráli okres v 70. letech, nepamatují, že bychom někdy v Nučicích vyhráli.“



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Matěj Chromý, kapitán: Bylo samozřejmě znát, že nám chyběli tři kluci základu, ale na to se vymlouvat nedá. Zaspali jsme oba začátky poločasů. Než jsme se rozkoukali, už to bylo 0:1. O přestávce jsme si říkali, že hlavně musíme chytit začátek, protože s tím máme problémy. No a zůstalo to jen v kabině, během deseti minut jsme dostali tři góly a bylo po zápase. Soupeř byl mnohem důraznější v našem i ve svém vápně a to podle mě rozhodlo.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Takže v našem táboře velká spokojenost. Dali jsme pět banánů a všechny krásné. Vyzdvihnout musím gól Dostála na 2:1, kdy dal gól ala Schick, když ze čtyřiceti metrů trefil od tyče do sítě. Teď nás čeká náš oblíbený soupeř, Libodřice. Doufejme, že naše výkony budou mít i nadále vzrůstající tendenci!



Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - J. Novák [-] , J. Souček [-] , J. Lisa [-] (70. T. Adam [-] ) , P. Bradáč [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , D. Kočí [-] , J. Vedral [-] , L. Kulhavý [-] , M. Šulc [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - P. Kozel [-] , P. Myška [-] , M. Kutil [-] - D. Horák [-] - - P. Strejcius [-] (79. F. Šimek [-] ) , D. Chvojka [-] , O. Černý [-] , A. Dostál [-] , J. Olexa [-] (80. Z. Vodvářka [-] ) , M. Věříš [-]

ŽK: 12. D. Kočí , 76. L. Kulhavý - 22. A. Dostál , 59. P. Strejcius , 71. M. Věříš .
Hráči zápasu: A. Dostál .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: LÖWE Vilém - HOUDEK Petr (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Hlas lidu neboli trend dle tipujících
Tip experta: výhra domácích

Komentář redaktora: Třeba Krakovany k zápasu dorazí a porvou se o body. Podle tipujících zůstanou body doma, ale oba týmy mají na jaře plný bodový zisk a solidní formu.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích