Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry opět bez bodů


Branky


16

Hosté ze Zásmuk měli po celý zápas vypracovaný náskok, který dotáhli až k zisku tří bodů. Bečváry vyšly opět naprázdno i přes nadupanou sestavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dotter se trefil už po dvou minutách

Za aprílového počasí se v Bečvárech hrálo derby se Zásmuky. A hosté byli pro domácí hráče hodně rychlí. Druhá minuta a gól z hlavy Samuela Dottera. "Po rohovém kopu mi to přistálo na hlavě a bylo to tam", usmál se šťastný střelec - 0:1.

 

Dlouho se Zásmučtí ale z vedení neradovali, protože domácí dokázali odpovědět gólově Petrem Jahodou - 1:1. Tato branka domácí posadila na koně a hosty zatlačili. "V dalších minutách při nás stálo štěstí, když Bečváry dvakrát nastřelily brankovou konstrukcí. Skóre se měnilo po půlhodině hry, když z trestného kopu skóroval Petr Pavlík - 1:2", těšilo trenéra hostů Václava Jindru.

 

"Inkasovali jsme velmi brzy", mrzelo domácího lodivoda Josefa Kubu, který pokračoval: "Zásmuky si z kraje zápasu vytvořili herní převahu. Podařilo se nám ale brzy srovnat a zápas byl otevřený. Do poločasu jsme inkasovali ještě jednu branku z trestného kopu kousek za vápnem." 

 

 

Domácí už jen korigovali

"Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivněji a chtěli zápas otočit. Ale bohužel jsme inkasovali třetí branku a to už při kvalitě soupeře byl velký problém", smutnil po zápase Josef Kuba.

 

Zásmuky ve druhém dějství přidaly dvě branky, jejichž autorem byl opět novic v zelenobílém dresu Samuel Dotter, který nám své akce popsal takto: "Druhý si přesně nepamatuji, ale připravil jsem si to za vápnem a zkusil to. Byl asi z těch tří nejhezčí. Sice to sotva letělo, ale já góly z dálky moc nedávám. No a ten poslední, to byla moje klasika. Míč za obranu, drobný souboj a střela na bližščí tyč."

 

Na otázku, co ho do Zásmuk přivedlo, Sam se smíchem odpověděl: "Ani nevím, shoda náhod a asi taky branky, které jsem dával v Polepech."

 

Střídající Daniel Šmejkal v posledních minutách upravil na konečný stav 2:4.

 

Bečváry tak stále zůstávají na jaře bez bodového zisku, zatímco Zásmuky potvrdily stoupající formu.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Další domácí utkání jsme opět výsledkově nezvládli. Nakonec zápas skončil 2:4 pro hosty. Byl to zápas, který jsme mohli při troše štěstí zvládnout. Ale pokud mám být objektivní, Zásmuky si vítězství zasloužily. Byly nebezpečnější a měly i více ze hry. Ale konečně jsme zápas alespoň odbojovali. V předchozích zápasech mi bojovnost u některých hráčů chyběla.

TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: V druhém poločase se nám podařilo přidat během sedmi minut dva góly a bylo o zápase rozhodnuto. V závěru utkání se ještě domácím podařilo snížit a upravit tak konečný výsledek na 2:4. Zápas se hrál na těžkém terénu a za pravého aprílového počasí.



Sestavy


SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Čáslava [-] , P. Kuba [-] , J. Uher [-] , J. Kšírl [-] - M. Kšírl [-] , J. Dědek [-] (67. V. Kšírl [-] ) , P. Jahoda [-] (82. D. Šmejkal [-] ) , O. Holub [-] (76. J. Brunclík [-] ) - M. Černý [-] , M. Horáček [-]

TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - P. Pavlík [-] , O. Chábera [-] , P. Pěkný [-] (59. L. Sobotka [-] ) , S. Dotter [-] , M. Kraus [-] , M. Koštíř [-] (71. M. Bellada [-] ) , Z. Vokáček [-] , L. Martínek [-] , A. Sivák [-] (76. J. Hanzl [-] ) , J. Roth [-]

ŽK: 40. M. Kraus , 89. Z. Vokáček .
Hráči zápasu: S. Dotter .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - ŠMEJKAL Pavel (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Hlas lidu neboli trend dle tipujících
Tip experta: výhra hostů

Komentář redaktora: Derby kola!! Bečváry se ale dívají na Zásmuky s velkým odstupem. Nezbývá pro ně nic jiného než věřit pořekadlu, že derby favorita nemá.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů