5:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kombinovaná sestava Kouřimi na Plaňany nestačila


Branky


7. D. Žemba (p.) , 25. A. Motrunich , 44. J. Klucska , 51. J. Klucska , 87. J. Klucska - 83. V. Keltner
15

Souboj dvou tradičních rivalů tentokrát favorizoval domácí tým, který soustředěnou a trpělivou hrou dotáhl utkání do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu 3:0

Výsledek utkání sice vyznívá jasně pro domácí, ale průběh utkání tak jednoznačný nebyl. Bohužel pro hosty, domácí tentokrát své šance dotáhli do konce na rozdíl od jiných zápasů, kdy by se dalo říct, že jsou mistry v zahazování tutovek. Možná jsou nervózní ze svého trenéra, který tentokrát na lavičce chyběl, a proměňování se dařilo. Tak je to otázka na přetřes v plaňanském klubu…

 

Na střídačce Plaňan působil v roli trenéra tentokrát Petr Břichnáč: „V utkání nám absentovali někteří hráči z různých důvodů. První poločas rozhodně nebyl herně podle našich představ, Kouřim nás přehrávala, byla důraznější a byli jsme všude, jak se říká "druhý". Své šance ale nevyužila a podržel nás brankář Češner. Z našich rychlých protiútoků jsme dokázali dát branky a ta třetí těsně před koncem poločasu z kopačky Josefa Klucsky byla zlomová. V druhé půli se náš výkon podstatně zlepšil a po dalších dvou trefách Klucsky jsme zápas dovedli do vítězného konce."

Kouřim v závěru vstřelila gól útěchy

„Výsledek zápasu je pro nás poměrně krutý“, konstatoval kapitán Kouřimi Martin Snížek a pokračoval: „Myslím, že i v kombinované sestavě jsme byli domácím při hře velmi vyrovnaným soupeřem. Oproti předchozímu zápasu byl vidět výrazný rozdíl v přístupu a v pohybu bez míče.“

 

V utkání se blýskl třemi brankami důrazný forward Plaňan, Josef Klucska a zvládl tak v jednom utkání téměř polovinu svých gólů v tomto ročníku. Naopak stínem zápasu je zranění hostujícího Procházky. Snad bude brzy zpět na ligových trávnících.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Břichnáč, asistent trenéra: Chci všem poděkovat za disciplinovaný výkon v celém utkání a za hru v druhé půli. Speciální poděkování veteránům Češnerovi a Vinšovi za doplnění kádru. Kaňkou je zranění hostujícího obránce, kterému přeji brzké uzdravení.

TJ Kouřim
Martin Snížek, kapitán: Bohužel rozhodly zbytečné chyby, kterých jsme opět udělali dost, zatímco domácí obrana žádné zásadní neudělala. Stínem zápasu je zranění Procházky, který si vyhodil rameno a poprvé v kariéře odjel ze zápasu sanitkou. Přejeme mu brzké uzdravení.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Češner [-] - O. Shpuryk [-] (73. P. Málek [-] ) , R. Metlushko [-] , K. Hanzálek [-] (57. M. Lutsiuk [-] ) , D. Žemba [-] (86. M. Vinš [-] ) , J. Klucska [-] , A. Motrunich [-] , M. Starov [-] , T. Freund [-] , Y. Pavlenko [-] , D. Konůpek [-]

TJ Kouřim
J. Bělohlávek [-] - M. Varyš [-] (82. M. Ježík [-] ) , P. Královský [-] , M. Snížek [-] , V. Keltner [-] , P. Jirků [-] , J. Keltner [-] , T. Novák [-] , M. Navrátil [-] , D. Procházka [-] (39. T. Hervert [-] ) , T. Svoboda [-]

ŽK: 28. J. Klucska , 82. D. Konůpek - 27. J. Keltner , 33. M. Varyš , 65. P. Královský .
Hráči zápasu: M. Češner , J. Klucska .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MELICHAR Vít - FREUND Karel (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Mezi těmito soupeři to bude jiskřit, jako tomu bývá každý vzájemný zápas. Kouřim bude chtít odčinit nezdar z prvního zápasu, ale i tak tipuju vítězství Plaňan.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích