4:1
(1:0)
48. M. Černý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany potvrdily minulé tři body


Branky


14. D. Chvojka , 52. A. Dostál , 74. M. Věříš , 81. J. Čáslava (vl.) - 48. M. Černý (p.)
15

Krakovany v prvním jarním kole získaly tři body, které chtěly potvrdit v tomto zápase. Ale poločasový stav dával jisté šance i hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z tlaku pouze jeden gól

Bečváry v prvním kole doma podlehly favoritovi z Jestřabí Lhoty a ani výjezd k druhému zálabskému soupeři příliš šancí na zisk tří bodů nedával. Krakorky doma body jen tak nerozdávají a sestava Bečvár silou zrovna neoplývala.

 

 

Však taky od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Petra Klímy byli domácí borci aktivnější, což potvrzují slova Jana Špinky: „Druhý domácí zápas za sebou a opět jsme byli nastavení na tři body. Od první minuty jsme na soupeře vlétli a šance střídala šanci. Bohužel zase naše nemohoucnost a góly prostě nepadaly. Pak naše jedna chyba a Bečváry měly obrovskou šanci. Přece jsme se dočkali, krásnou kombinaci přes čtyři hráče zakončil David Chvojka k tyči 1:0. Šance ani vypisovat nebudu, bylo jich mraky. Pak se nechal nesmyslně vyloučit Sikáček. Bečváry ale chtěly stále hrát, což bylo sympatické."

 

Se slovy soupeře souhlasil lodivod Bečvár, Josef Kuba a přidal i důvody vyloučení: „Krakovany začaly zápas aktivně a první čtvrthodinu nám hodně zatápěly. Začátek zápasu jsme vůbec nezachytili a domácí šli zaslouženě do vedení a to ještě některé šance neproměnili. Bohužel jsme neunesli některé nepřesné výroky rozhodčího a ve 36. minutě jsme šli do deseti po vyloučení Sikáčka za nevhodný komentář směrem k rozhodčímu.“

Hosté zápas zdramatizovali

Průběh druhé půle popsal opět Jan Špinka, který tentokrát do hry nezasáhl a měl ze střídačky dobrý přehled: „První minuta druhého poločasu a penalta. Miroslav Černý bezpečně proměnil - 1:1.

 

My jsme si vzali vedení rychle zpět, Strejcius krásně našel Aleše Dostála a ten do prázdné - 2:1. Bečváry zkoušely hrát, ale ani jednou nevystřelily. My jsme měli spoustu dalších šancí. Třikrát jsme trefili tyč.  Michal Věříš měl tři gólové hlavy a jednu přeci dal - 3:1.

 

Zmar Bečvár byl dokonán vlastním gólem po centru Kozla, kdy se míč odrazil od tyče do Josefa Čáslavy a do brány - 4:1.“



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, střídačka: Dali jsme si za domácí úkol ze dvou zápasů uhrát 6 bodů. To jsme splnili a náš pan učitel Chlád může být spokojen. S předvedenou hrou už méně. Za dva zápasy jsme měli šancí na 20 gólů, ale prostě nám to tam nepadá. Není umění vyhrávat, když ti to jde. Teď jedeme do Nučic. V kabině padnul nápad vybrat po 200 a zaplatit pokutu za nepříjezd na zápas. Neděle, dálka až běda, luční louka a fotbal nakopni na Kubalíka a děj se vůle boží. Tak uvidíme, jestli pojedeme.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Podařilo se nám na začátku druhého poločasu vyrovnat z PK, ale soupeř rychle reagoval a šel znovu do vedení, které ještě do konce zápasu navýšil o další dvě branky. Domácí zvítězili zaslouženě. My si musíme některé věci vyřešit v kabině. Protože pokud budeme takto pokračovat, hrozí nám reálně sestup. A to by si měli všichni hráči uvědomit. Na začátku jarní části jsem hodně zklamaný. Takhle jsem si to nepředstavoval. Problém jsou také opakované absence hráčů.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - P. Kozel [-] , P. Myška [-] (84. Z. Vodvářka [-] ) , M. Kutil [-] - D. Horák [-] - T. Sixta [-] (79. V. Novotný [-] ) - D. Chvojka [-] (72. J. Olexa [-] ) , P. Strejcius [-] , O. Černý [-] , A. Dostál [-] , M. Věříš [-]

SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Čáslava [-] , P. Kuba [-] , J. Kšírl [-] - M. Kenardžiev [-] (77. J. Brunclík [-] ) , M. Kšírl [-] , P. Jahoda [-] , J. Dědek [-] - M. Horáček [-] , M. Černý [-] (83. D. Šmejkal [-] ) - J. Sikáček [-]

ŽK: 70. P. Kozel - 4. J. Sikáček , 59. J. Čáslava , 64. Z. Kropáček . ČK: 35. J. Sikáček .
Hráči zápasu: M. Věříš .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KLÍMA Petr - KUBIČEK Luboš (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Muselo by se sejít víc faktorů, aby Bečváry uspěly v Krakovanech, ale tomu nevěřím a tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích