Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ovčáry se na jaro lépe nepřipravili


Branky


14

Pohodlnější začátek jarní části si Libodřičtí přát nemohli. Proti slabému soupeři se do hry dostali všichni hráči a v tréninkovém tempu slaví výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlná cesta k vedení

Ovčáry přezimovaly s jedinou výhrou na posledním místě tabulky a trenér Bohuslav Machurka doufal, že v přestávce se podaří rozšířit a zkvalitnit kádr, dobře potrénovat a pokusit se být minimálně důstojným soupeřem, případně se ještě pokusit o záchranu.

 

Jenže to vypadá, že v Ovčárech bojují o příslušnost k okresní elitě jen Machurkové, kterých se v zápise o utkání objevilo hned pět. Bohužel kvalita není a tak přišla první jarní porážka a jen nepřesnému zakončení domácích mohou hosté děkovat, že výsledek není dvouciferný.

 

Utkání bylo díky dohodě obou týmů přesunuto ze soboty na neděli. „Chtěl bych poděkovat Ovčárům“, sdělil libodřický kouč Adam Baško: „že přistoupili na změnu termínu kvůli plesu, který jsme v sobotu měli. Možná i tím nebyl nás výkon ideální.“ 

Ukazatel se zastavil na devítce

Už v poločase vedli Libodřičtí o pět branek a bylo jen otázkou kvality zakončení, kde se zastaví skóre. Nakonec to nebyla potupná desítka. Třemi góly se blýskl Marek Hovorka, o dva zásahy se postaral Lukáš Lanc, kterého jsme se zeptali, jaké bylo utkání?

 

Lukáš Lanc: „Výsledek hovoří za vše, všechna úcta k soupeři, ale Ovčáry do okresního přeboru nepatří. Naše poločasové vedení umožnilo trenérovi, aby vystřídal a všichni si zahráli, takže došlo i na mě.“

 

Co říci ke dvěma brankám z tvých kopaček?

 

Lukáš Lanc: "Se slabším soupeřem to tam občas spadne i ,,útočníkům”, jako jsem já (smích). Můj druhý gól byl celkem povedený, z hranice velkého vápna jsem přeloboval brankáře, ale bylo to právě asi dáno slabým soupeřem, měli jsme na všechno dost času. Tak uvidíme, jestli mi dá trenér čuchnout i s kvalitnějším soupeřem!"



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Adam Baško, trenér: Tohle utkání se mi těžce hodnotí. Utkání bylo jen o tom, kolik dáme gólů. Jen mě mrzí, že naši převahu jsme nedokázali více vyjádřit gólově, hráli jsme to až moc na krásu.




Sestavy


FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - M. Pánek [-] (56. M. Lahoda [-] ) , P. Škopek [-] , J. Košík [-] , J. Kovařík [-] (46. V. Patočka [-] ) , M. Hovorka [-] , L. Pohanka [-] (46. F. Krejčí [-] ) , M. Matějka [-] (46. F. Šafránek [-] ) , P. Batelka [-] (46. L. Lanc [-] ) , V. Dittrich [-] , T. Němec [-]

FC Ovčáry
Z. Vilt [-] - J. Hula [-] , J. Mikita [-] , D. Procházka [-] , P. Mikita [-] - K. Machurka [-] , K. Machurka [-] , M. Hrubeš [-] , P. Volný [-] - V. Chadraba [-] , A. Machurka [-]

ŽK: 76. F. Šafránek , 80. T. Němec - 76. V. Chadraba .
Hráči zápasu: T. Němec , M. Hovorka , L. Lanc .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - MLÁZOVSKÝ David (N), KOPECKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích