1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 17:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pustověty zakončily sezónu vítězstvím v Kněževsi


Branky


7

V závěru sezóny přivítala Kněževes na svém hřišti Pustověty. Souboj celků ze středu tabulky nabídl za velkého vedra hodně šancí a góly na obou stranách. Kněževes vyhořela na dobře chytajícím Benešovi, což ji stálo body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý zákrok

První poločas nabídl vyrovnanou partii. Fotbalisté obou celků se smířili s nepříznivým fotbalovým počasím a předváděli ofenzivní podívanou. Velkou šanci na otevření skóre měl Fiška, který šel sám na Beneše. Pustovětský brankář ale znovu dokázal, že se na něj může tým spolehnout a gólovku domácího hráče zneškodnil. Po půl hodině hry to byl Sokol, který své šance využil a získal poločasové vedení. Centrovaný míč do vápna uklidil Hranai na hranici malé šestnáctky za Lennera - 0:1.

 

Rozhodla produktivita

Ve druhém poločase byla na obou týmech znát únava, ale hráči se i ve zbytku zápasu dokázali s úmorným vedrem poprat a stále měli divákům co nabídnout. Kněževes měla do druhé poloviny lepší nástup, byla aktivnější a vytvářela si zajímavé příležitosti. Po hodině hry se prosadil po rychlé akci středem hřiště Fiška - 1:1. Čtyři minuty po vyrovnání bylo všechno zase jinak. A v dobrém pro Pustověty, které přežily Plačkovo břevno, Beneš vychytal gólovku Fišky a poradil si i se zakončením R. Čihaře, kterému připravil míč pod sebe Plaček.

 

Kněževes tak mohla neproměněných šancí litovat, protože záhy přišel trest. Individuální akcí se blýskl Holeček a vrátil Sokolu vedení - 1:2. O necelých deset minut později se prosadil opět z centru Hranai a zdálo se, že je hotovo - 1:3. Domácí to stále zkoušeli a bylo vidět, že se nechtějí se soutěží rozloučit v domácím zápase prohrou. Proti byl ale dobře chytající Beneš, který zneškodnil další nájezd Fišky. A když Kollár mířil z dobré pozice nad branku, podtrhl jen špatnou kněževeskou koncovku, která hrála v tomto utkání velkou roli.

 

Galerie od Štefana Ferencze.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Jan Plaček: První poločas byl vyrovnaný. Hosté využili jeden brejk, nás v největší šanci vychytal Beny. Do druhé půle jsme vstoupili lépe, měli několik šancí a dokázali jsme vyrovnat. Krátce poté jsme ale neproměňovali gólovky a Pustověty nás potrestaly. V zápase jsme doplatili na špatnou koncovku a dobře chytajícího brankáře soupeře.

TJ Sokol Pustověty
Tomáš Volráb: Od začátku bylo vidět, že oba celky budou zápasit spíše se sluníčkem než s míčem. Ani jednomu z týmů o nic nešlo, zápas se odehrál v klidném tempu na obou stranách. Byl vidět ofenzivní fotbal nahoru dolů. V prvním poločase jsme měli větší štěstí my, když jsme se dostali do vedení po centru. Po poločase měly oba týmy skoro doběháno kvůli vedru, ale furt jsme se snažili kvalitně dohrát zápas. Kněževes po hodině hry vyrovnala. Potom nás několikrát podržel Beny, který zneškodnil šance při chuti hrajících kněževeských hráčů. Kněževes měla v této pasáži více ze hry, ale my jsme se nevzdali a po individuální akci šli do vedení. Poté jsme přidali další branku a řekl bych, že bylo naše vítězství zasloužené.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - L. Vondruška [-] , V. Kyncl [-] , M. Vršecký [-] (60. R. Hertl [-] ) , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , J. Kříž [-] , M. Šefara [-] , P. Kollár [-] (82. P. Čihař [-] )

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - P. Hovorka [-] , V. Bičovský [-] , M. Hranai [-] , F. Kratochvíl [-] (61. M. Hanuš [-] ) , T. Volráb [-] , T. Elznic [-] , O. Hula [-] , P. Matějovský [-] , P. Holeček [-] (80. S. Hůla [-] ) , J. Hula [-]

ŽK: 28. M. Vršecký , 55. J. Kříž - 62. M. Hanuš , 69. T. Volráb .
Hráči zápasu: P. Holeček , M. Hranai , M. Beneš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - LIPRT Roland (N), BAUER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích