3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišany vedení v Pustovětech neudržely


Branky


13

Během dne se přes Pustověty prohnali cyklisté, kteří závodili v rámci cyklistckého závodu pro veřejnost s názvem L'Etape Czech Republic by Tour de France. Odpoledne ale patřilo místním fotbalistům, kteří na svém hřišti přivítali soupeře z Lišan. První poločas ovládl hostující celek, domácí ale ve zbytku utkání zabrali a nepříznivý výsledek otočili ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nucené střídání

Nebezpečnějším týmem byly po celý první poločas Lišany, které si dokázaly vypracovat několik příležitostí, ale pouze jediná se uchytila. Gólem do kabiny nasměroval hostující celek za vítězstvím Haifler - 0:1. I domácí si vypracovali zajímavé možnosti, chyběla ale přesnější finální fáze. Velký rozruch na lišanské straně nastal po půl hodině hry, kdy za svůj zákrok uviděl Kameník žlutou kartu. Hosté se dožadovali karty červené, ta však nepřišla.

 

Ve 40. minutě zavelel sudí Polívka, aby byli oba hráči vystřídáni. Zajímavé rozhodnutí sudího nenašlo pochopení zejména na straně Lišan, neboť Mutinský je jedním z klíčových hráčů a hra bez něj dostala trhliny. To se projevilo ve druhé půli, kde místy improvizovaná sestava Lišan nedokázala držet se soupeřem krok.

 

Pustovětská otočka

Druhý poločas už byl v režii Pustovět. Domácí zařadili vyšší rychlostní stupeň, nešetřili pohybem a postupem času začali Lišany po fyzické stránce překonávat. První odměna za zlepšený výkon přišla po hodině hry, když srovnal Hranai - 1:1. Pět minut po něm zařídil vedoucí branku Holeček a rázem byl Sokol na koni - 2:1. Do konce utkání stále zbývalo spoustu času, ale v poslední desetiminutovce odmítl drama O. Hula, který stanovil konečný výsledek - 3:1.

 



Ohlasy k zápasu



SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: První poločas zastihl nás v lepší kvalitě než soupeře. Vytvořili jsme si tři nebo čtyři velmi kvalitní šance, ale proměnili jsme jen jednu. Druhý poločas převzal otěže zápasu soupeř i díky tomu, že poslední dvě kola jsme veděli, že budeme hrát s tím, kdo na zápas přijede z důvodu vysoké marodky či pracovní indispozice. I tak si myslím, že celý zápas rozhodlo rozhodnutí rozhodčího, kdy jsme byli nuceni po půl hodině vysřídat Mutinského, našeho nejlepšího hráče, za oplácení na hráče, která již neměl být dávno na hřišti a měl být dávno ve sprchách. Pro soupeře to ztráta nebyla, pro nás obrovský rozdíl. Sice jsme vedli, ale postupem času naši hráči ztráceli sílu odolávat běhávému mužstvu Pustovět.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - V. Bičovský [-] , M. Kameník [-] (40. M. Hanuš [-] ) , M. Hranai [-] , M. Šimon [-] , T. Volráb [-] , T. Elznic [-] , O. Hula [-] , P. Matějovský [-] , P. Holeček [-] (88. S. Hůla [-] ) , J. Hula [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , J. Hildebrand [-] , T. Kováčik [-] (77. D. Baluch [-] ) , V. Hamouz [-] , V. Mutinský [-] (40. M. Bagi [-] ) , T. Kříček [-] (46. M. Medřický [-] ) , P. Ledvinka [-] , J. Paseka [-] , T. Hrbek [-] , J. Feher [-] (88. J. Jankovič [-] )

ŽK: 34. M. Kameník , 58. O. Hula - 40. V. Mutinský .
Hráči zápasu: P. Holeček , O. Hula , M. Hranai .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - BAUER Jan (N), KINKAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: remíza

Velice zajímavý a vyrovnaný zápas, který skončí smírně.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích