3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Řevničov vyhlížel ve Hředlích bodový zisk


Branky


25. T. Bohatý (vl.) , 56. D. Minařík , 60. D. Bechner - 42. M. Kočí , 75. J. Husák
10

Fotbalisté Řevničova musejí bodovat ideálně v každém zbývajícím zápase a nutno říci, že už jich moc nezbývá. Jeden takový odehrála Sparta ve Hředlích, tedy na půdě prvního celku. Domácí byli v roli favorita, ale sestava zelenobílých čítala několik dorostenců a také absence. Zajímavé utkání nakonec skončilo těsně ve prospěch úřadujícího mistra soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivní Řevničov

Domácí se relativně dlouho srovnávali s absencí hned několika hráčů, což mohlo být klíčem k úspěchu řevničovské Sparty. První zajímavá šance byla k vidění až po odehrané dvacetiminutovce. A na starosti ji měli hosté, ale útočné tažení bratrů Husákových skončilo v rukavicích Malinovského. Dusno bylo i na druhé straně, na rohový kop. T. Vitnera si naskočil Dav. Minařík a hlavičkou prověřil Tomeše. Skóre se ale neměnilo.

 

To neplatilo ve 26. minutě, když se individuálně prosadil Dav. Minařík, nahrál Kolářovi a ten i díky lehké teči T. Bohatého poslal míč z hranice šestnáctky za bezmocného Tomeše - 1:0. Po půl hodině hry to byl právě velezkušený řevničovský stoper, který skluzem za pět dvanáct zabránil gólovému zakončení z kopačky Bechnera. Hředle to zkoušely následně po centru M. Vitnera, ale hlavička M. Čudy řevničovského brankáře tolik neohrozila.

 

V dalších pokusech o navýšení skóre hrál hlavní roli aktivní Rais. Po nedovolených zákrocích na jeho osobu měli domácí k dispozici zajímavé standardní situace, ale z těch další branku nepřidali. Ani individuální průnik tohoto hráče síť za Tomešem nerozvlnil. První poločas se přehoupl do poslední pětiminutovky, kdy bylo v Traverza aréně pěkně rušno. Nejprve zahrál na nervy domácím fanouškům Malinovský, který měl problémy s malou domů od Houdka. Následně na rohový kop Jak. Husáka naskočil Kočí a bylo srovnáno - 1:1. A když hosté přežili závar před svou svatyní a Sedlák na druhé straně nepropálil zeď ve složení Malinovský a hředelská defenziva, ukončil sudí Strouhal první dějství.

Drama až do konce

Do druhého poločasu vstoupil lépe Řevničov, který ihned zahrozil střelou Jana Husáka. Řevničov dal jasně najevo, že se svého soupeře nebojí a ze hřiště prvního celku chce urvat body. Krátce poté ale bylo rušno na druhé straně, kdy Tomeš vychytal z brejkové situace Bechnera. V 56. minutě byl dobře chytající řevničovský brankář překonán podruhé. Rohový kop čerstvého Dan. Minaříka mířil na hlavu Dav. Minaříka, který se dostal nejvýše do vzduchu a povedenou hlavičkou zařídil vedení zelenobílých - 2:1.

 

Netrvalo dlouho a Hředle se hnaly za další brankou. S nepříjemnou střelou Bechnera si poradil Tomeš. Uběhla hodina hry a domácí se dočkali další branky. Na konci povedené akce Brože s M. Čudou byl s povedenou střelou Bechner. Ráně hředelského kanonýra řevničovský brankář pouze přihlížel - 3:1. Netrvalo dlouho a síť se rozvlnila i za Malinovským. Kapr dostal míč za obranu a překonal hředelského brankáře, ale radost z kontaktní branky ukončil verdikt pomezního sudí, který se řevničovským hráčům ale vůbec nelíbil.

 

Spartě nezbývalo nic jiného než vsadit kartu na ofenzivu. Další střelecký pokus z dílny Jana Husáka likvidoval Malinovský. V 76. minutě už byl řevničovský gól regulérní. Sedlák se prosadil po křídle, našel v šestnáctce dobře postaveného Kapra a ten vrátil svůj tým do hry - 3:2. Do konce zápasu stále zbývalo dost času a výsledek byl stále otevřený. Definitivní naději na bodový zisk mohl Řevničovu vzít Bechner, ale z dobré pozice netrefil zařízení. O chvíli později hředelského kanonýra napodobil Kolář. Na druhé straně měl vyrovnání na kopačce Jan Husák, ale po dobré akci Přibyla s Fujerou pálil nad.

 

Závěrečná desetiminutovka toho nabídla opravdu hodně. Nejprve se v domácí šestnáctce po úderu loktem jedním z bránících hráčů ocitl na zemi Fujera, píšťalka sudího Strouhala ale zůstala němá. Tento výrok se pochopitelně opět Řevničovu nelíbil a není divu, Sparta potřebuje bodovat, o to více dávala své emoce najevo. Na druhé straně se ocitl v hlavní roli znovu Fujera, který tentokrát nedovoleně zastavil samostatný nájezd Dav. Minaříka. K údivu většiny přítomných sudí Strouhal pro kartu nesáhl. Po standardce zahrávané Bechnerem držel naděje na bodový zisk Vait, který vykopl míč z brankové čáry. Nastavený čas změnu skóre nepřinesl a Řevničov tak po dramatickém zápasu odjížděl s prázdnou. A také s vyloučeným Urbanovičem, který na lavičce dal najevo svůj názor až příliš nahlas.

 

Galerie od Šárky Krejčové.

 

Zdroj: webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem

 



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: První poločas byl z naší strany hodně špatný. Chyběla nám jiskra a pohyb. A díky slabému pohybu jsme prohrávali osobní souboje. I přesto jsme šli do vedení a soupeře do mnoha příležitostí ke skórování nepouštěli. Výpadek přišel v poslední pětiminutovce, kdy soupeř vyrovnal a do šatny mohl jít i s vedením. Naštěstí nás zachránila tyč. Druhý poločas jsme zlepšili o něco pohyb a začalo to být znát. Do hry se konečně dostal ve středu hřiště David Minařík a začali jsme mít navrh. Bohužel koncovka nebyla naší silnou stránkou. Navíc za dvougólového vedení jsme začali hrát takový hurá styl nahoru dolů, místo toho, abychom změnili tempo hry a podrželi více míč. Za to přišel trest v podobě snížení a závěr jsme až na jeden dva závary zvládli vcelku solidně. Velké poděkování patří čtveřici dorostenců, kteří hodinu před výkopem dohráli svůj zápas a poté šli ještě s námi. Bez nich bych už sestavu asi ani nedal dohromady.

SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: V zápase jsme potřebovali jakkoliv bodovat. Soupeř vedl, ale zvládli jsme dotahovat. Při vyrovnávacím gólu bych řekl, že se nejednalo o offside, ale rozhodčí byl asi jiného názoru. Poté jsem byl ve vápně loktem atakován, ale sudí ani tuto situaci neposoudil jako penaltovou. Zápas byl vyrovnaný, slušla by mu remíza.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] , M. Čuda [-] , D. Rais [-] (46. D. Brož [-] ) , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , A. Kolář [-] , D. Minařík [-] , M. Vitner [-] (46. D. Minařík [-] ) , P. Houdek [-] , M. Somol [-]

SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] , L. Vait [-] , J. Murčo [-] - J. Sedlák [-] (82. L. Přibyl [-] ) , M. Kočí [-] , M. Beneš [-] , J. Husák [-] - V. Kapr [-] (67. J. Fujera [-] ) , J. Husák [-] -

ŽK: 68. D. Bechner . ČK: 88. J. Urbanovič .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - BOHATÝ Petr, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů