2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lužná doslova urvala vítězství s Kněževsí


Branky


15

Lužná mohla udělat další důležitý krok do klidných vod v zápase s Kněževsí. Oba celky se dlouhodobě znají a věděly, co od sebe mohou očekávat. První poločas nabídl pouze neproměněnou penaltu na domácí straně, gólů se diváci dočkali až ve druhém dějství. Kněževes na dvougólové vedení Sparty zareagovala pouze jedním a jelikož závěrečný tlak hostí vyrovnání nepřinesl, body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

Lužná vstoupila do zápasu aktivněji a hrozila především z brejkových situací, ve kterých využívala rychlého Vejvodu. Kněževes ale postupně srovnala hru a dostávala se více do hry. Po nedovoleném zákroku na Vejvodu měl možnost pokutového kopu kanonýr Pokorný, ale zřejmě se šesti góly v minulém kole vystřílel a Lenner jeho úmysl přečetl. Kněževes měla také příležitosti ke skórování, ale Malafa s Křížem zařízení netrefili. A když Lenner vychytal Vejvodu v samostatném nájezdu, tak se diváci museli smířit, že gól v prvním poločase neuvidí.

Jeden gól nestačil

Vstup do druhého poločasu vyšel domácím. V 53. minutě nastartoval k dalšímu úniku Vejvoda a lobem přes Lennera otevřel skóre zápasu - 1:0. Po hodině hry přišla chyba v mezihře hostí, kterou opět využil Vejvoda. Další svůj únik zakončil nahrávkou na Grilla, pro kterého nebyl problém skórovat - 2:0. Odpovědět mohl na druhé straně Fiška, ale z blízkosti mířil pouze do míst, kde byl připravený Kopřiva.

 

Fiška i ve své další šanci nebyl úspěšný, jeho střelu zpoza vápna zastavila tyč. Hosté přišli s odpovědí v 79. minutě. Vrábíkův centr našel hlavičku Kollára, který vrátil Kněževes do hry - 2:1. Závěrečný tlak hostujícího celku Sparta přežila, a tak se může po neúplně pohledném utkání radovat z důležitých bodů.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr: Většinu zápasu jsme nehráli dobrý fotbal a vítězství jsme urvali bojovností a stálo při nás i štěstí, narozdíl od jiných zápasů. Zaplať pánbůh za tři opět důležité body.

FK Kněževes
Jan Plaček: Lužná začala lépe, my jsme postupně hru vyrovnávali. Soupeř hrozil z brejků, měl možnost i penalty, kterou ale neproměnil. Ve druhém poločase šla Lužná do vedení po brejku, poté přidala další gól. My jsme dali kontaktní gól a v závěru zápasu si vytvořili tlak, který jsme bohužel nevyužili.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - J. Špička [-] , P. Mezei [-] , V. Pospíšil [-] , J. Kolínský [-] - F. Hornof [-] (53. R. Bešík [-] ) , R. Pokorný [-] , R. Grill [-] , R. Šnajdr [-] (85. M. Pokorný [-] ) - J. Lebeda [-] (57. V. Svoboda [-] ) , J. Vejvoda [-] -

FK Kněževes
L. Lenner [-] - L. Vondruška [-] (50. J. Vrábík [-] ) , R. Čihař [-] , T. Kejla [-] , L. Malafa [-] (69. R. Hertl [-] ) , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Kříž [-] (61. V. Kyncl [-] ) , J. Vršecký [-] , P. Kollár [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 88. T. Kejla .
Hráči zápasu: P. Mezei , J. Vejvoda - T. Kejla , L. Lenner .
Místo: TJ Sparta Lužná. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petřík Jan - MATĚJČEK Milan, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Redakce Rakovník

Expert: Ondřej Bechynský
Tip experta: výhra domácích

Více věřím domácím, proto tipuji jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Sparta by měla navázat na předchozí kvalitní zápasy a chmelaře porazit.