Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 16:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité řevničovské vítězství v režii Jana Husáka


Branky


21. J. Husák , 24. J. Husák , 27. J. Murčo , 47. J. Husák , 77. J. Husák , 85. J. Husák - 39. P. Hruška
15

Velmi důležitý zápas pro Řevničov, již několikátý v řadě. Fotbalisté Sparty si velmi dobře uvědomují své postavení v tabulce a podle toho také k tomuto utkání přistoupili. Roztoky hrály ve vzájemném duelu druhé housle a nakonec si odvezly pěkný debakl. Čtyřmi góly se blýskl Jan Husák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené góly

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný. Po vzájemném oťukávání se do první větší šance dostal Kočí po nahrávce Jana Husáka, ale mířil mimo. Roztoky odpověděly dvěma pokusy zpoza vápna, ale zakončení šlo mimo branku. Změna skóre nastala ve 21. minutě, do vedení poslal svůj tým Jan Husák - 1:0. O tři minuty později se zapsal mezi střelce také Jak. Husák. Po křídelní akci se dostal odražený míč na kopačky středního záložníka domácích a ten přízemní střelou rozvlnil síť - 2:0.

 

Řevničov byl při chuti a po dalších třech minutách se radoval znovu. Odražený míč po rohovém kopu se dostal na kopačku Murča, ten se prosadil do šestnáctky přes dva hráče a umístěnou střelou k tyči navýšil vedení - 3:0. Inkasovaná branka hosty nepoložila a nebylo daleko k první brance také na druhé straně. Nepříjemný centr do vápna málem uklidil Čumpelík, k míči mu ale kousek chyběl a domácí si tak mohli oddychnout. Roztoky se přeci jen gólu dočkaly. Ve 39. minutě přišla přihrávka ze strany hřiště na Hrušku, který z hranice vápna podél Peterky snížil domácí vedení - 3:1. Více první půle nenabídla.

Sparta to dotáhla

Do druhé půle nastoupil místo Peterky mezi tři tyče Tomeš. Sparta do zbytku zápasu vlétla s chutí a po dvou minutách se znovu radovala. Jan Husák se dostal do úniku spolu s Kaprem, který po vzájemné spolupráci prvně jmenovaný zakončoval ve skluzu do sítě - 4:1. Roztoky to znovu nepoložilo a nyní to byli hosté, kteří převzali iniciativu a chtěli se vrátit do zápasu i přes třígólové manko. Ve velké šanci ale podržel svůj tým Tomeš. Ani dlouhé propadlé autové vhazování nevedlo k druhé hostující brance, nebezpečí musel zažehnat za pět dvanáct odkopem Vait.

 

A tak to byli znovu domácí, kteří chtěli přidat další branku. Na Hůlu postupoval sám Jan Husák, všiml si jeho vysunutého postavení a chytrým lobem definitivně rozhodl o vítězi zápasu - 5:1. V dalších útočných akcích domácího celku byl aktivní Sedlák, ale jeho nabídky do vápna nebyly využity. Mezi střelce se mohl zapsat také čerstvý Fujera, ale jeho první zakončení zastavila tyč a dorážku vychytal Hůla. Hattrick byl Janu Husákovi málo, a tak udeřil počtvrté - 6:1. Skóre mohl navýšit ještě Kapr po rohovém kopu, ale Hůla předvedl pěkný zákrok, stejně jako proti razantní střele Jak. Husáka. Velmi důležité vítězství pro Řevničov v boji o záchranu.

 

Zdroj: webové stránky SK Sparta Řevničov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera: V zápase jsme potřebovali nutně tři body, které po zásluze bereme.




Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] (46. P. Tomeš [-] ) - M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] (85. J. Urbanovič [-] ) , M. Kočí [-] (73. J. Fujera [-] ) , J. Murčo [-] - J. Sedlák [-] , J. Husák [-] , L. Vait [-] - V. Kapr [-] (87. O. Hanzlík [-] ) , J. Husák [-] - M. Beneš [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - Z. Špimr [-] (29. J. Jirásek [-] ) , O. Čumpelík [-] , V. Krůta [-] , P. Hruška [-] , M. Fikejz [-] (64. M. Kaplan [-] ) , M. Merhaut [-] , V. Hlavatý [-] , J. Texl [-] , J. Lejbl [-] , Š. Masarovič [-] (86. J. Kněžík [-] )

Hráči zápasu: J. Husák , J. Husák .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: Krejsa Josef - KŘÍŽ Jiří, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Ondřej Bechynský
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že kluci z Řevničova doma vyhrají a získají důležité tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí hrají o udržení v OP, tak musí zabrat.