3:2
(3:1)
32. J. Sláma (p.)
65. A. Vitner
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišany odložily hředelské oslavy


Branky


19. V. Mutinský , 41. L. Hanzl , 44. M. Medřický - 32. J. Sláma (p.) , 65. A. Vitner
12

Po dvou týdnech se ukázaly Hředle v mistrovském zápase, neboť duel s béčkem Tatranu se neodehrál. V tomto utkání mohl podzimní mistr definitivně potvrdit své celkové první místo, ale proti byly Lišany, na jejichž hřišti se hředelskému FK dlouhodobě nedaří. A v tomto utkání tomu nebylo jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Medřického paráda

Vstup do zápasu byl z obou stran odlišný. Lišany vsadily na poctivou defenzivu a brejkové situace, Hředle pak na svou typickou hru, kterou se snažily do svého soka dostat. Úvodní čtvrt hodina ale nenabídla vůbec nic zajímavého. Jako první po nezajímavé pasáži zahrozili hosté. Na Bechnerův centr si naskočil Dav. Minařík, jehož hlavička donutila Z. Řepku k zákroku. Na druhé straně hlavičkoval po rohovém kopu Paseka, ale z dobré pozice mířil vedle.

 

V 19. minutě se odhodlal k dlouhému výkopu Z. Řepka a letící míč nezachytil i za přispění slunečního svitu Bethel. Výkop domácího brankáře propadl za obranu, Malinovský si svůj výběh také moc dobře nenačasoval a výsledkem byla branka Mutinského, který dovedl míč až do branky - 1:0. Hředle inkasovaná branka nakopla a zelenobílí šli za vyrovnáním. Střelecké pokusy Bechnera a Slámy našly pouze rukavice připraveného brankáře, stejně tak následný Bechnerův přímý kop.

 

Po půl hodině měli svěřenci Jana Sklenáře velmi blízko k vyrovnání. V domácí šestnáctce byl nedovoleně zastaven Bethel a z pokutového kopu měl možnost srovnat Sláma. Hředelský tvůrce hry ale Z. Řepku, penaltového experta, nepřekonal. Míč ale vyrazil lišanský brankář pouze zpátky ke Slámovi, který z dorážky své zaváhání napravil - 1:1. Jako další zájemce o gól se hlásil Zilcher, ale pálil nad. Ani Sláma nepřidal druhý gól. Hředle ve zbylých minutách první půle polevily a to se jím stalo osudným.

 

Lišany naopak závěr využily nejlépe, jak jen mohly. Po souboji Dav. Minaříka a Paseky byl úspěšnější domácí hráč. Následovala rychlá akce, na jejímž konci byl s přesným zakončením Hanzl - 2:1. A když se v samém závěru trefil parádně z poloviny hřiště Medřický, který překvapil všechny přítomné na stadionu, šlo se domácím do kabin hned o něco veseleji - 3:1.

Jeden gól nestačil

Hředle si po velmi špatném konci první půle v kabině jistě něco vyslechly, ale stále byla polovina utkání před nimi a dost času na vyrovnání. Hosté do druhé půle vstoupili aktivně a dali najevo, že to s vyrovnáním myslí vážně. Střelecké pokusy M. Vitnera a hlavička Dav. Minaříka branku příliš neohrozily. Nastřelená tyč T. Vitnerem od rohového praporku byla pomyslným varovnáním, že by měly Lišany zabrat, pokud nechtějí dostat gól.

 

V 52. minutě došlo k nepříjemnému střetu, po kterém musel být hředelský Kroupa převezen do nemocnice. Chvilková prodleva prospěla domácím, kteří se nadechli a dostali se do velké šance. Nedorozumění mezi brankářem Malinovským a Dav. Minaříkem nepotrestal lobem Mutinský. Lišany se neprosadily ani ze závaru v hostující šestnáctce. Chyba nastala i v domácí rozehrávce. Hředle naopak od svého soupeře byly nemilosrdné a zaváhání potrestaly. Míč zachytil A. Vitner, protáhl se kolem Hrbka a pod padajícím brankářem vsítil svůj stý gól v dresu FKH - 3:2.

 

Kdo čekal hředelské tažení za vyrovnávací brankou, ten byl na omylu. K vidění byly dlouhé nákopy a nepřesné kombinace, které nikam nevedly. A byli to domácí, kteří mohli přidat pojistku. Střelu Haiflera odvrátil na poslední chvíli M. Vitner. Chybu na hředelské straně v podání dua Minaříků nepotrestal Mutinský a když rozezněl břevno z přímého kopu Haifler, byly Hředle stále ve hře. Ale jelikož v závěrečných minutách už nic nepředvedly, mohli se radovat domácí, kteří svým vítězstvím odložili hředelské oslavy a potvrdili, že Hředle v Lišanech zkrátka tolik neumí.

 

Zdroj: webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Zápas, od kterého jsme nic nečekali. Vzhledem k postavení v tabulce a k tomu, že jsme věděli, že hostům stačí bod k vítězství v okrese, nám moc sebedůvěry nepřinášelo. Naštěstí víme, jak špatně se Hředlím u nás hraje a že dokážeme výsledkově i překvapit. Celý zápas měl náboj, o šance na obou stranách nebyla nouze. Myslím, že u nás jsme se postarali o hezké branky. Skvělá divácká kulisa. Celý zápas byl o hodně šancích, skóre se mohlo měnit sem tam, ale byli jsme to my, kdo měl větší štěstí v koncovce. Myslím, že výsledek celkem zasloužený, i když posledních dvacet minut zápasu jsme se snažili hlavně nedostat vyrovnávací branku.

FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Pro mě velké zklamání. I přes potíže se složením obrany, umocněné ještě dlouhodobým zraněním Kroupy, jsme měli rozhodně bodovat. Srážely nás pro mě naprosto nepochopitelné individuální chyby, kterými jsme soupeři tři góly prakticky darovali. Když k tomu připočtu i slabou produktivitu, je výsledek takový, jaký je. Výkon týmu odráží přístup většiny hráčů. Snad příští sobotu v domácím prostředí předvedeme zcela odlišný výkon. A tak jediným pozitivem je vstřelená stá branka Adama Vitnera, ke které mu gratuluji.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] (87. P. Ledvinka [-] ) , J. Hildebrand [-] , V. Hamouz [-] (75. T. Kováčik [-] ) , V. Mutinský [-] (90. T. Kříček [-] ) , D. Roušavý [-] , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] , T. Hrbek [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] (83. M. Čuda [-] ) , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] (46. M. Vitner [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] , D. Zilcher [-] (46. D. Minařík [-] ) , D. Kroupa [-] (54. M. Vodrážka [-] ) , M. Somol [-]

ŽK: 81. V. Mutinský - 63. D. Minařík , 66. J. Sláma , 68. A. Vitner , 89. D. Minařík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŽEMLIČKA Josef, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem. Hředle ukazují v každém zápase proč jsou první.