J. Mareš 21.
J. Holý 32.
J. Holý 44.
J. Holý 50.
J. John 54. (vl.)
L. Fidler 66.
6:1
(3:0)
83. K. Pros
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 10:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Tatranu ukázala kvalitu a deklasovala Jesenici


Branky


21. J. Mareš , 32. J. Holý , 44. J. Holý , 50. J. Holý , 54. J. John (vl.) , 66. L. Fidler - 83. K. Pros
12

Minulé kolo nedalo béčko Tatranu dohromady jedenáct lidí a zápas se Hředlemi se tak neodehrál. Nyní rakovnická rezerva tým poskládala a přivítala na svém hřišti Jesenici. Hosté se nemohli dostat do zápasu a pouze přihlíželi, jak si jejich soupeř vyměňuje míč a dává góly. V závěru přišel alespoň čestný úspěch z kopačky Prose.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marešova paráda

Od začátku zápasu bylo jasné, kdo bude diktovat tempo hry. Béčko Tatranu mělo častěji míč na kopačkách a kvalitní rozehrávka od stoperů byla základem k útočným akcím. V těch ale chyběla často klidnější koncovka. Jesenice se do zakončení dostávala pouze sporadicky, ze svých ojedinělých akcí ale branku A. Beneše příliš neohrozila. První branka utkání padla ve 21. minutě. Nepovedený výkop Flajšingra domácí potrestali, krásným lobem se prezentoval velezkušený Mareš - 1:0.

 

Po půl hodině hry se Tatran prosadil podruhé. Čadek poslal za obranu do náběhu Holého, který mířil přesně na zadní tyč - 2:0. Už se zdálo, že tímto stavem první půle skončí, ale domácí si přichystaili ještě jeden pozdrav do šatny. Kotaska prostrčil v hostující šestnáctce na Holého, ten si píchl míč kolem bránícího hráče a přesnou střelou znovu na zadní tyč stanovil konečné skóre první půle - 3:0. Spolupráce hráčů z B-týmu SK Rakovník tak zafungovala na výbornou a byla odrazovým můstkem k vítězství.

Hattrick Holého

Po pěti minutách druhého dějství bylo o vítězi rozhodnuto. Jesenice nezachytila začátek, nepohlídala Holého a to se jí stalo osudným. Domácí snajpr se uvolnil po lajně, namířil si to na branku a střelou na přední tyč zkompletoval hattrick - 4:0. O čytři minuty později se rezerva Tatranu radovala znovu. Centrovaný míč ze strany si srazil do vlastní branky J. John - 5:0.

 

Po hodině hry přišli zelenobílí s posledním gólovým záznamem. Po křídelní akci Alexije se dostal míč k Fidlerovi, který uklízel do prázdné branky - 6:0. Béčko Tatranu už jen zápas dohrávalo a byl vidět úbytek sil. Jesenice se prosadila alespoň v závěru zápasu. Pros postupoval po chybě domácích hráčů sám na A. Beneše a přesným zásahem mu ukradl čisté konto - 6:1. Vítězství domácích je zcela zasloužené a nebýt neproměněných šancí, mohlo být i vyšší.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Tadeáš Kotaska: Od začátku jsme byli lepším týmem a tlačili jsme se dopředu. Bohužel k dalším gólům chyběla kvalitní finální přihrávka. Byli jsme běhavější, na konci zápasu nám ale došla šťáva, z čehož pramenil i jediný gól soupeře. Kromě gólu se Jesenice do ničeho nedostala a většinu času jsme drželi míč my. Těžili jsme z dobré rozehrávky našich stoperů.




Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
A. Beneš [-] - M. Alexij [-] , J. Červený [-] , J. Mareš [-] , M. Hájek [-] , L. Dolák [-] (46. L. Fidler [-] ) , M. Kučera [-] , T. Kotaska [-] , J. Kučera [-] , J. Holý [-] , V. Čadek [-]

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - F. Moučka [-] (46. P. Altman [-] ) , V. Fiala [-] , D. Kapoun [-] , K. Pros [-] , M. Pacourek [-] , J. Pfejfer [-] , J. Kočička [-] , J. John [-] (66. Z. Balý [-] ) , Z. Fiala [-] , J. Mutínský [-]

ŽK: 62. M. Alexij - 73. J. Mutínský .
Hráči zápasu: J. Holý , M. Kučera , T. Kotaska .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - TVRZ Marek, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Tatran nepřijede. A pokud ano, tak stejně vyhraje Jesenice.