2:4
(1:1)
37. Z. Špimr
47. . Ben (p.)
71. . Ben
82. J. Jirásek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty padly, derby ovládly Roztoky


Branky


36. M. Hranai , 90. P. Holeček - 37. Z. Špimr , 47. . Ben (p.) , 71. . Ben , 82. J. Jirásek
12

Více než stovka diváků si našla cestu do areálu Sokola Pustověty, kde místní fotbalisty čekalo derby. Roztoky stejně jako jejich soupeř měly jasný cíl, a to derby ovládnout. Hostující celek nakonec odjížděl spokojenější a byť v utkání prohrával, rychle srovnal a ve druhém poločase rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špimrova odpověď

Derby se odehrálo za slunného počasí na skvělé připraveném hřišti domácího Sokola. Více šancí si v úvodním dějství vytvořili domácí, ale chyběl větší klid v koncovce. Na úvodní branku si příchozí fanoušci museli počkat déle než půl hodinu. Roztocká defenziva neuhlídala kanonýra Hranaie a domácí útočník otevřel skóre - 1:0. Hned po minutě ale bylo zásluhou Špimra vyrovnáno - 1:1. Roztoky se rychle probudily a bleskovou odpovědí zařídily poločasovou remízu.

Makram rozhodl

Stejně jako první poločas, tak i ten druhý nabídl spoustu osobních soubojů a boj o každý míč, nechyběly ani emoce. Krátce po úvodním hvizdu druhého dějství sudí Tvrz nařídil pokutový kop pro hosty. Toho se zhostil Makram a nemýlil se - 1:2. Velmi studená sprcha pro domácí, kteří po inkasované brance otevřeli obranu a hnali se za vyrovnáním. Na rozdíl od prvního poločasu, ve kterém měly více ze hry Pustověty, diktovaly ve druhém dějství tempo Roztoky.

 

Hostující celek si vytvářel další šance. V té největší se objevil Fikejz, ale při samostatném nájezdu na svůj gól z minulého kola nenavázal. Zápas se přehoupl do závěrečné dvacetiminutovky, kterou otevřel Makram svým druhým gólem v zápase a dosti napověděl, kdo derby ovládne - 1:3. A když byl v 82. minutě na správném místě čerstvý Jirásek, bylo hotovo - 1:4. V závěru zápasu pouze korigoval Holeček - 2:4. To ale neměnilo nic na roztockém vítězství v derby, které bylo důvodem k následným oslavám.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka: Zápas nám moc nesedl. Myslím si, že jsme zejména v prvním poločase měli více ze hry, ale chyběla nám finální přihrávka a nebo klid v koncovce. Bohužel hned jak jsme dali gól, tak bylo po minutě srovnáno. Po druhé brance hned ze začátku druhého poločasu jsme otevřeli hru a góly se bohužel nedostavily.




Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Hranai [-] (86. M. Hanuš [-] ) , V. Bičovský [-] , T. Elznic [-] , M. Šimon [-] (69. M. Kameník [-] ) , O. Hula [-] , P. Matějovský [-] (74. F. Kratochvíl [-] ) , P. Holeček [-] , J. Hula [-] , J. Sixta [-] , P. Hovorka [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - Z. Špimr [-] (65. J. Jirásek [-] ) , . Ben [-] , M. Merhaut [-] (46. O. Čumpelík [-] ) , M. Fikejz [-] , J. Texl [-] , V. Krůta [-] , D. Vejvoda [-] , M. Farkas [-] (83. J. Kněžík [-] ) , J. Lejbl [-] , Š. Masarovič [-]

ŽK: 63. M. Hranai - 85. V. Krůta .
Hráči zápasu: Z. Špimr , . Ben .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: TVRZ Marek - SABO Jiří, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

V tomhle zápase rozhodne domácí prostředí.