1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 13:30

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná urvala veledůležité vítězství v Ohnivec aréně


Branky


12

Hodně důležitý zápas se odehrál v Městečku, kam zavítala Lužná. Domácí nejsou vůbec v dobré situaci, body nepřicházejí a návrat klíčového hráče Jiřího Urbana také není na pořadu dne. Sečteno a podtrženo, Lužné se zápas konečně povedl a bere důležitou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužná odpověděla

Stejně jako na domácí straně, tak i na té hostující byla absence klíčových hráčů. Mezei s Vejvodou v důležitém utkání chyběli, což mohla být pro Lužnou velká komplikace. Utkání nabídlo velkou šanci na straně hostující Sparty, když pálil aktivní Pokorný do břevna. Branková konstrukce zachránila Abraháma i při průniku Grila, který trefil tyč. Lužná své příležitosti nevyužila, a tak se z ojedinělé akce připomněli domácí. A hned to byla gólová připomínka. Šnídl na hranici šestnáctky poslal technickou střelu kolem bránícího hráče, která skončila za Kopřivou - 1:0.

 

Městečko se z vedení radovalo necelou čtvrt hodinu. Ve 37. minutě poslal dlouhý míč směrem vpřed P. Staněk. Ve vápně jeho nabídku přijmul Pokorný a nadvakrát se prosadil přes Abraháma - 1:1. Domácím se nedařilo a svým výkonem potvrdili, že na týmu leží deka, čemuž odpovídá i postavení v tabulce. V dresu hostí se představili i dorostenci, kteří za sebou měli dopolední zápas, ani to ale luženskou Spartu nezastavilo v jízdě za kýženým vítězství. Odpověď na otázku, kdo v tomto zápase zvítězí, přinesl až druhý poločas.

Městečko padlo

Začátek druhého poločasu nabídl prostor domácím hráčům, aby si vzali zpět své vedení. Hostujícím hráčům trvalo, než naskočili do svého dobrého tempa z první půle a svého soupeře začali opět přehrávat. Městečko cítilo šanci, kterou ale utnula 70. minuta. J. Staněk si vzal míč, proháčkoval se přes bránící hráče a svou individuální akci zakončil bodlem podél brankáře - 1:2. Ohnivce inkasovaná branka zaskočila a s úbytkem sil jen přihlíželi, jakou chuť má Lužná k dotažení zápasu do vítězného konce.

 

Skóre mohl navýšit Šnajdr, ale v samostatném úniku si na Abraháma nepřišel. Pěknou střelou se prezentoval Gril, ale jeho pokus prolétl jen těsně kolem šibenice. V 81. minutě si všiml Kolínský náběhu Šnajdra, kterého vysunul po lajně. Šnajdr se dostal do šestnáctky, kde pod sebou viděl dobře postaveného Grila, který se po přesné přihrávce prosadil a definitivně rozhodl o luženském vítězství - 1:3. Domácí hráči už jen dohrávali zápas a čelili několika dalším šancím soupeře. Lebeda své příležitosti do unavené obrany nevyužil, ale to nemuselo vůbec Spartu mrzet.

 



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Ze zápasu jsem hodně zklamaný, zase jsme jeden z těch klíčových nezvládli. Opět jsme dávali před zápasem dohromady lidi, aby nás bylo alespoň jedenáct. Do zápasu jsme měli špatný vstup, Lužná měla větší chuť a vůli k vítězství. S výkonem jsem nespokojený. Vedli jsme, ale necháme si dát zbytečný gól. Druhý poločas to ze začátku vypadalo, že můžeme zápas zlomit, ale Lužná šla do vedení a poté měla i další příležitosti. Hodně jsme kazili, neměli jsme ani žádné vyložené šance. Soupeř měl šancí více a výsledek mohl být pro nás ještě horší.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, útočník: Makalo se a s pomocí dorostenců, kteří měli dopolední zápas v nohou, jsme urvali krásnou výhru. Vítězství mohlo být daleko vyšší. Až na menší výpadek na začátku druhého poločasu jsme byli lepším týmem a zasloužené bereme tři body. Díky všem hráčům, makali jeden za druhého. A pochvala rozhodčím, kteří odřídili zápas úplně s přehledem.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - J. Ryba [-] , L. Majba [-] , J. Křikava [-] , F. Jelínek [-] (46. M. Tvrz [-] ) , P. Šnídl [-] , J. Hadrava [-] , V. Zelenka [-] , V. Prokop [-] , D. Jun [-] , T. Heger [-]

TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - J. Kolínský [-] - R. Šnajdr [-] (90. P. Bičík [-] ) , R. Pokorný [-] , R. Grill [-] (90. S. Fronk [-] ) - J. Špička [-] , J. Lebeda [-] (90. M. Pokorný [-] ) , V. Pospíšil [-] , V. Svoboda [-] (46. R. Bešík [-] ) , P. Staněk [-] , J. Staněk [-]

ŽK: 45. R. Pokorný .
Hráči zápasu: J. Lebeda , R. Šnajdr , R. Pokorný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lafek David - HRIVÍK Jakub, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Lužná musí vyhrát, aby se vzdálila od posledního místa a dotáhla se na Městečko. Myslím si, že tenhle zápas zvládnou.