R. Čihař 9. (vl.)
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 13:30

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Městečko padlo v závěru zápasu s Kněževsí


Branky


9. R. Čihař (vl.) - 37. P. Kollár , 80. L. Fiška , 90. L. Vondruška
9

Zajímavý duel byl k vidění v Ohnivec aréně, kam zavítala Kněževes. Domácí se opět museli obejít bez svého klíčového hráče Urbana, na druhé straně zaskakoval znovu v brance Vrábík za Lennera. Dlouho to vypadalo, že si oba celky body rozdělí, ale poslední desetiminutovka rozhodla o opaku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrozba ze vzduchu

Možná ještě někteří fanoušci nestačili ani usednout na svá místa a už byla k vidění obrovská šance. Na samém začátku měl gól na hlavě Plaček, ale neproměnil. V 9. minutě se síť po zásahu hostujícího hráče už rozvlnila, ke smůle Kněževsi se ale jednalo o vlastní branku. Střelu Tvrze tečoval nešťastně R. Čihař za bezmocného Abraháma - 1:0. Hosty inkasovaná branka nepoložila. Kněževes hrozila zejména ze vzduchu, a tak se při každém autu nebo standardní situaci jednalo o velké nebezpeční, které si defenziva Ohnivců plně uvědomovala.

 

Výškovou převahu zatím hosté nevyužili. Vedení domácích mohl navýšit Šnídl, ale toho v samostatném úniku vychytal nohou Vrábík. Byl to právě kanonýr Městečka, který představoval hrozbu na druhé straně. Kněževes koncem poločasu zvýšila tlak a ze své největší zbraně se dočkala vyrovnaní. Autové vhazování Vršeckého dolétlo na Kollára a po jehé hlavičce bylo vyrovnáno - 1:1. Do druhého dějství se tak vstupovalo za nerozhodného skóre.

 

Závěr rozhodl

Ve druhém poločase musel trenér domácího celku Stanislav Jansa řešit nepříjemnost v podobě zranění Hadravy a následně i Hegera. Střed hřiště tak dostal velkou trhlinu, kterou museli domácí zalepit. Kněževes se dostávala do svého soupeře, ale ten jejímu tlaku zdatně odolával. Hosté své šance nevyužívali a mohl přijít trest. Byl to opět Šnídl, který šel sám na Vrábíka, ale kněževeský brankář podruhé podržel svůj tým. V dobré pozici se neprosadil ani Zelenka. Čas plynul a utkání se blížilo do svého konce, kde se lámal chléb.

 

Poslední desetiminutovka rozhodla. Na jejím začátku si narazil míč Fiška s Benešem a prvně jmenovaný zasadil rozhodující úder - 1:2. Městečku nezbývalo nic jiného než vsadit vše na jednu kartu a vrhnout se vpřed. Kýžené vyrovnání však nepřišlo, naopak domácí inkasovali ještě jednou do otevřené obrany. Znovu to byl Fiška, který využil své rychlosti, pláchl bránícím hráčům a na zlatém podnose předložil míč čerstvému Vondruškovi - 1:3. Kněževes tak otočila zápas a zcela zaslouženě brala tři body.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Před zápasem jsme museli řešit potíže se sestavou. Na začátku jsme šli po tečované střele Tvrze do vedení. Věděli jsme, že Kněževes bude nebezpečná ze vzduchu. A právě z jedné takové situace jsme inkasovali. Po poločase jsme museli řešit zranění středních hráčů Hadravy s Hegerem. Na hřiště šel Zelenka a trochu to pomohl rozběhat. Už to vypadalo, že zápas skončí remizou, ale po naší ztrátě dal soupeř gól a šel do vedení. V závěru jsme se snažili o vyrovnání, ale do otevřené obrany jsme na konci zápasu inkasovali ještě jednou.

FK Kněževes
Jan Plaček: Od začátku jsme byli lepší. Já jsem tam měl hned tutovku, kterou jsem bohužel neproměnil. Poté se hra srovnala, zlobil nás tam Šnídl, který šel během zápasu dvakrát sám, ale neproměnil. V závěru prvního poločasu jsme soupeře zatlačili a po autu jsme vyrovnali. Ve druhém poločase jsme měli šance, které jsme nevyužívali. V závěru se nám podařilo dát dva góly a rozhodnout o vítězství.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - M. Tvrz [-] , J. Křikava [-] , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , M. Telvák [-] , V. Prokop [-] , J. Hadrava [-] (46. V. Zelenka [-] ) , D. Jun [-] (77. F. Drapák [-] ) , T. Heger [-] (58. F. Jelínek [-] )

FK Kněževes
J. Vrábík [-] - J. Plaček [-] , M. Šefara [-] , T. Kejla [-] (80. L. Vondruška [-] ) , L. Malafa [-] (80. J. Kříž [-] ) , L. Fiška [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] (46. R. Hertl [-] ) , V. Beneš [-] , P. Kollár [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 87. V. Zelenka - 60. M. Šefara , 87. J. Kříž .
Hráči zápasu: L. Fiška , J. Vrábík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - BOHATÝ Petr, ŠKVRNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Martin Štiller
Tip experta: remíza

Doopravdy nevím, kdo by mohl vyhrát. Tipuji remízu.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích