0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Luženské vítězství zastínilo velmi nepříjemné zranění jesenického Brdy


Branky


8

Lužná v minulém kole jen těsně padla se Hředlemi, a tak chtěla tři body urvat ze zápasu s Jesenicí. Tu čekal "domácí" zápas na umělé trávě v Tatranu. Zápas nabídl jedinou branku, po které se radovali "papíroví" hosté. Utkání ale zastínilo velmi nepříjemné zranění Davida Brdy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól a ošklivé zranění

Vstup do zápasu patřil Lužné. Běžela 5. minuta a míč do vápna poslal Mezei. Zahranou standardku si našel Pokorný, který přízemní střelou na zadní tyč poslal svou Spartu do vedení - 0:1. Krátce po úvodním gólu se stal incident, který bohužel zastínil celé utkání. Nevinně vypadající souboj o míč Brdy s Cibulkou odnesl hráč Jesenice, pro kterého musela na hřiště přijet záchranka. Zápas byl na zhruba půl hodinu přerušen, poté se začalo znovu hrát. Není divu, že úvodní část zápasu se jen dohrála a oba celky směřovaly do kabin s pomyšlením na nešťastný a souboj.

Jesenice nevyužila přesilovku

Do druhé půle nastoupily oba týmy s jasným cílem. Jesenice chtěla utkání zvrátit a bodovat, naopak Lužná chtěla své vedení udržet, ideálně přidat uklidňující gól. Jeseničtí, zvyklí na umělý povrch z minulého utkání z Rynholce, si šance vypracovali, ale jejich koncovka byla buď nepřesná nebo branku srdnatě bojujícím fotbalistům nedopřál dobře chytající Kopřiva. V 62. minutě uviděl druhou žlutou kartu Cibulka a šance na vyrovnání Jesenice vzrostla. Lužná však převahu soupeře přečkala a výsledek se do závěrečného hvizdu sudího Šefary nezměnil.

 

Nejen za naši redakci, ale i za všechny hráče na hřišti, fanoušky a funkcionáře, přejeme Davidovi brzké uzdravení a úspěšnou rekonvalescenci. Davide, drž se!

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Pavel Altman: Rychle zapomenout na tenhle zápas. Rozhodl jeden ušmudlaný gól z 5. minuty, kdy jsme ale špatně odbránili standardku. Další pohroma v 9. minutě, kdy celkem běžný souboj skončil pro Davida Brdu zlomenou nohou a odvozem sanitkou. Zápas se pak dle mého dohrál v běžné atmosféře. Nevybavuji si větší šanci ani na jedné straně. V početní výhodě jsme sice tlačili, Lužná ale dobře bránila a nedopustila vyrovnání. Davidovi přejeme brzké uzdravení.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr: Do utkání jsme vstoupili dobře a po pěti minutách šli do vedení. Bohužel utkání poznamenala situace z 8. minuty, kdy po nevinně vypadajícim souboji si domácí Brda zlomil holenní kost a zápas se na delší chvíli přerušil. Když se po téhle nepříjemné situaci začalo hrát, tak už fotbal moc krásy nepřinesl. Ale my máme tři body a to je důležité.



Sestavy


FC Jesenice
D. Jeníček [-] - M. Pacourek [-] , V. Fiala [-] , D. Brda [-] (34. J. Pfejfer [-] ) , P. John [-] (65. P. Šťastný [-] ) , D. Kapoun [-] , K. Pros [-] , J. Kočička [-] , J. Mutínský [-] , Z. Fiala [-] , P. Altman [-]

TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - J. Kolínský [-] , P. Ambrůžek [-] , P. Mezei [-] , M. Cibulka [-] - F. Hornof [-] , R. Grill [-] (85. V. Svoboda [-] ) , M. Koloc [-] , J. Špička [-] (66. O. Pavlíček [-] ) - R. Pokorný [-] (90. R. Šnajdr [-] ) , J. Vejvoda [-] (90. P. Staněk [-] ) -

ŽK: 65. J. Mutínský - 9. M. Cibulka , 86. M. Koloc . ČK: 62. M. Cibulka .
Hráči zápasu: V. Fiala - R. Pokorný , P. Kopřiva , P. Ambrůžek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - ŽEMLIČKA Josef, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra hostů

Vzhledem k mému bývalému působišti si přeji výhru hostí. Věřím, že po minulém potrápení podzimního mistra to Lužná zvládne a odveze tři body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích