Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 14:00

22.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dublovice vyplenily Spartu


Branky


57. P. Doubrava - 28. J. Lomoz , 36. M. Vondrák , 40. J. Lomoz , 44. J. Kutil , 52. J. Janda , 80. M. Vondrák , 88. J. Lomoz
1

V utkání 22.kola OP hostila domácí Sparta Luhy tým z Dublovic. Domácí chtěli po ztrátě z minulého kola, kdy v Nečíni ztratili body po prohře na penalty, navázat na předchozí sérii třech vítězství v řadě. Dublovice přijely na Luhy s viditelným záměrem hrát ze zabezpečené obrany a hrozit rychlými protiútoky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byla Sparta více na míči, měla více ze hry a jen vlastními chybami a nepřesnostmi nedokázala dotáhnout své slibně se rozvíjející akce do gólového zakončení. Jednu z takových nepřesností Dublovice využily k prvnímu rychlému protiútoku do otevřené Luhovské obrany a z ničeho nic tak vedly 1:0.

 

Tento scénář se do během prvního poločasu opakoval ještě třikrát a domácí tým tak, kvůli svým fatálním chybám v rozehrávce a dobře sehraným brejkovým situacím dublovických prohrával po prvním poločase hrozivých 0:4!

 

Druhý poločas se začal ve stejném duchu, Luhy zkoušely prolomit dobře postavený obranný blok hostujícího týmu, který ale opět vystihl chybu rozehrávce domácích při přechodu do útoku a povedeným protiútokem situaci opět dokázali skórovat, 0:5!

 

Zbytek utkání už se spíše jen dohrával. Domácí ještě zaznamenali čestný úspěch a snížili na 1:5, kdy se krásnou střelou zapsal mezi střelce domácí bek Doubrava. Dublovičtí vzápětí rychle reagovali a přidali další dvě branky. Hosté tak za svůj velice zodpovědný výkon vyhráli 1:7.

 

Autor článku: Jan David

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Luhy
David Bohuněk: Zdálo se, že po té sňůře bez prohry si všichni v kabině asi mysleli, že to půjde samo. Už atmosféra před zápasem tomu docela odpovídala. Nezodpovědnost a z toho plynoucí hrůzostrašné individuální chyby to asi i potvrzují. Navíc se mi v minulém kole vážně zranil parťák v útoku Honza David, se kterým jsme obrany soupeřů přehrávali a vždy na ně spolu dokázali něco vymyslet, to je velká ztráta.




Sestavy


TJ Sparta Luhy
J. Hofman [-] - R. Matyáš [-] , M. Hovorka [-] , D. Bohuněk [-] , P. Jerman [-] , D. Krůta [-] , M. Broum [-] , M. Broum [-] (52. J. Jun [-] ) , M. Hadač [-] , V. Kout [-] , P. Doubrava [-]

TJ Sokol Dublovice
D. Burian [-] - J. Janda [-] , L. Bém [-] (83. M. Tesárek [-] ) , T. Macháč [-] , J. Kutil [-] , A. Burian [-] , J. Lomoz [-] , P. Vystyd [-] , M. Vondrák [-] , J. Jelínek [-] , M. Čejda [-]

Počet diváků: 37. Rozhodčí: Soukup Marek - ANTAL Jan, RYS Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích