Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příluky šokovaly Tlumačov a vezou si k Přístavu všechny tři body


0

Největší překvapení se v úvodním kole zrodilo v Tlumačově, kde si posílené Příluky vyšláply na domácí tým, který zde body jen tak lehce nerozdává. Přílučtí fotbalisté vedli již do půle, domácí celek ve druhém dějství vsítil kontaktní branku, ale vyrovnat se mu již nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek v úvodu zaskočil domácí tým

Na hřišti velkých rozměrů v Tlumačově domácí body jen tak nerozdávají a v dusném parnu byli proti hostům z Příluk favoritem. To potvrdila pouze ale úvodní minuta, kdy kanonýr domácích a bývalý druholigový hráč Kunovic Dan Máčala nedal 200% šanci. Trest přišel za malý okamžik, kdy se trefil hostující Strachoň. Domácí tým pokračoval ve své nátlakové hře, ale na dostřel hostující branky se příliš nedostal. První sporný moment přišel kolem dvacáté minuty, kdy sudí Vobořil posoudil únik hostujícího hráče a následný zákrok domácího stopera penaltou. Pinkas se z ní nemýlil a poslal Příluky už do dvoubrankového vedení. Domácí tým se však nevzdal a do půle vsítil Zálešákem kontaktní branku. Hosté byli v koncovce efektivnější, domácí tým měl problémy především z jejich průniky po stranách hřiště.

Dvacet minut před koncem zkušený Dan Máčala nedal penaltu

Domácí tým vstoupil do druhého poločasu s odhodláním otočit nepříznivý výsledek. Velkou čáru přes rozpočet jim ale udělala branka Lošťáka, který poslal Příluky znovu do dvoubrankového vedení. Domácí tým to ale stále nevzdával, vědom si svého mladšího a běhavějšího týmu, který navíc velmi dobře zná způsob hry na svém širokém hřišti. V 57. minutě přišla další branka Zálešáka, který vykřesal pro domácí celek naději. Další zajímavá situace nastala v 70. minutě, kdy rozhodčí Vobořil ukázal na pokutový kop i proti Přílukům a situace připomínala tu z 20. minuty zápasu. Domácí kanonýr Dan Máčala však nabízenou příležitostí pohrdl a domácímu týme se srovnat nepodařilo. V závěrečném náporu branka hostí i s dávkou štěstí odolala, navíc se po rychlém brejku podařilo Přílukům nastřelit tyč domácí branky. Hosté si odvážejí nečekané tři body, domácí tým se musí do dalšího zápasu z porážky otřepat.



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Raek Dvořák - sekretář klubu:: Porážka je pro nás dá se říct frustrující, nevyšel nám vstup do zápasu a po dvaceti minutách jsme prohrávali 0:2. Škoda neproměněné penalty, která mohla srovnat stav zápasu, v závěru už jsme hráli vabank, ale obrana hostí jej nakonec ustála.

FK Příluky
Vedení klubu:: Zisk tří bodů z doslova horké půdy v Tlumačově bereme všemi deseti. Přežili jsme penaltu dvacet minut před koncem a v závěru už jsme věřili, že těsnou výhru uhájíme.



Sestavy


SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - O. Sedlář [-] , P. Mouka [-] , S. Malý [-] (82. P. Barwig [-] ) , R. Šimoník [-] (46. M. Juhaňák [-] ) , R. Dvořák [-] - M. Otevřel [-] (70. M. Houser [-] ) , T. Duroň [-] , R. Zálešák [-] , B. Psota [-] - D. Máčala [-]

FK Příluky
O. Pavelka [-] - K. Zedníček [-] (93. M. Šuta [-] ) , J. Nesvadba [-] , R. Machalíček [-] , J. Strachoň [-] , P. Pinkas [-] - P. Čelůstka [-] (46. M. Zahradnický [-] ) , L. Lošťák [-] , T. Humpál [-] , J. Dederle [-] - P. Votava [-]

ŽK: 35. R. Dvořák , 52. S. Malý , 80. P. Mouka - 45. P. Votava , 49. K. Zedníček , 61. J. Nesvadba .
Hráči zápasu: R. Zálešák - K. Zedníček .
Místo: Tlumačov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku