3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovice potvrdily jarní formu a poradily si s Nevšovou, která vyhořela v koncovce


Branky


0

Do Malenovic zavítal v nedělním podvečeru ambiciozní nováček z Nevšové, který ve svém premiérovém utkání v krajských soutěžích chtěl bodovat. Domácí tým ale potvrdil svoji jarní formu a svěřenci trenéra Josefa Juráně dokráčeli k vítězství. Nevšová především ve druhé půli ukázala svoji sílu a její čas určitě ještě přijde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malenovice vstřelily úvodní branku po čtvrthodině hry

Úvod utkání znamenal vyrovnanou parti, domácí tým se snažil natlačit před brankáře Zámorského a překvapit nevšovskou obranu. Hosté spoléhali především na své útočné duo Tomšů - Šoman, které se snažilo neustále zaměstnávat domácí obranu. Poprvé udeřilo po čtvrthodině, kdy se z ničeho nic trefil domácí Stružka a poslal Malenovice do vedení. Domácímu týmu se sice příliš nedařila v nové sestavě úplně tak kombinace, hostujícímu celku zase citelně chyběl tvůrce hry Tomáš Munster, který jel navštívit svého novorozeného syna Sebastiana do porodnice. A když se střelecky neprosadil ani nevšovský šutér Václav Tomšů, tak skončil poločas jednobrankovou výhrou Malenovic, které vytěžily z minima maximum. V úmorném vedru se ale hrál poměrně svižný fotbal.

Nevšová byla ve druhé půli lepším týmem, zklamala ale v koncovce

Druhá půle ale v úmorném vedru přinesla jiný obrázek, hosté od 60. minuty převzali otěže zápasu do svých rukou a domácímu týmu hodně zatápěli. Ty držel nad vodou syn trenéra Adam Juráň, který dvakrát vychytal nevšovské kanonýry. V parném létě ale oběma týmům rychle docházely síly a malenovičtí hráči dřeli do úmoru a byli za to odměněni v 83.minutě, kdy se trefil David Bartoň a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. David Bartoň byl i u třetí branky domácích, která padla až v samotném závěru utkání a stanovil tak konečný výsledek na 3:0. Pro hosty je to určitě krutý výsledek, ale bez vstřelené branky se těžko získávají body, i když šance na něj Nevšová určitě měla. Premiéru na domácím hřišti si Nevšovjané odbudou příští neděli, kdy jejim soupeřem bude Admira Hulín. V Malenovicích mohou být se vstupem do nového ročníku velmi spokojeni a chtěli by navázat na výborné jarní výkony, které jejich tým provázely především v této části uplynulé sezony. V příštím kole zajíždějí k derby do nedalekých Tečovic.



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
Josef Juráň - trenér:: Musím svým svěřencům poděkovat za velice bojovný výkon, Nevšová se ale u nás představila ve velmi dobrém světle, nás podržel několikrát brankář Adam Juráň, tří bodů si velmi ceníme.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová - předsedkyně klubu:: Zápas se nám nepovedl, citelně nám chyběl kapitán Tomáš Munster. Domácí tým si velmi dobře pohlídal naše útočníky a když jsem se už dostali do šance, tak to lapil brankář Juráň. Určitě jsme ale nebyli horším týmem a tříbranková prohra je pro nás krutá a draze jsme zaplatili nováčkovskou daň.



Sestavy


FC Malenovice
A. Juráň [-] - Z. Zimčík [-] (89. O. Macek [-] ) , V. Gazda [-] , J. Bartoň [-] (82. T. Lhotský [-] ) , D. Bartoň [-] , J. Dorotík [-] - M. Bartoň [-] , D. Rosinec [-] (90. P. Menša [-] ) , M. Struška [-] , L. Brázda [-] , R. Střelec [-]

TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - M. Topič [-] , T. Juriga [-] , L. Kováč [-] - R. Vašička [-] , J. Dubec [-] , T. Munster [-] , T. Zoubek [-] , R. Machač [-] - V. Tomšů [-] , P. Šoman [-]

ŽK: 40. D. Rosinec , 81. L. Brázda .
Hráči zápasu: D. Bartoň , A. Juráň .
Místo: Malenovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku