1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:30

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira Hulín vydřela cennou výhru v Nevšové


Branky


0

V nedělním podvečeru se hrál na skvěle střiženém nevšovském pažitu premiérový duel domácího týmu v krajských soutěžích. Soupeřem mu byl celek nadmíru zdatný, třetí tým lońského ročníku - Admira Hulín. Domácí celek šel již po pěti minutách hry do vedení, hosté dokázali ještě do půle vývoj utkání otočit. Ve druhé půli se nedokázala Nevšová prosadit přes precizní obranu Hanáků a Ti si odvážejí z Nevšové nakonec všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevšová šla do vedení po pěti minutách, hostující Šenkyřík zavelel k obratu

První utkání v krajské soutěži na domácí půdě začali aktivněji domácí, kteří se ujali vedení již v 5. minutě zápasu, kdy se prosadil kanonýr Tomšů a zaskočili tak ambiciozního soupeře. I nadále měla Nevšová více ze hry a hrála velice zodpovědně. Postupem času však soupeř začal hrozit a dostával se stále častěji do pokutového území domácích. První rohový kop ještě Nevšová přežila, první standartní situaci však ne. Z nacvičeného signálu hosté v 30.minutě Šenkyříkem vyrovnali. Gólem srazili domácí a převzali iniciativu hry, i když vyrovnání měl na své kopačce znovu Tomšů. Hosté pak měli více ze hry a svoji územní převahu dokonale využili pět minut před koncem poločasu a ujali se po chybě nevšovské obrany Csomorem vedení.

Nevšová ve druhé půli hrála aktivně, obranu hostí však nepřekonala

Druhá půle začala snahou Nevšové utkání vyrovnat, měla více ze hry, zahrávala řadu standartních situací, ale branka hostů byla pro ni zakletá. Hosté udrželi jednobrankový náskok až do konce a v zápase zvítězili. Nevšová jim byla po celý zápas vyrovnaným soupeřem, bohužel štěstí se naklonilo tentokrát na stranu hostů. Utkání by nejspíše slušela remíza, ale hulínští v Nevšové ukázali, že to s postupem do vyšší soutěže myslí vážně. Domácímu týmu nezbývá, než zabojovat v dalším utkání, tentokrát do bude ostře sledované derby v Sehradicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová: Škoda ztracených bodů, na remízu jsme určitě měli. Trápíme se stále v koncovce a chybí nám v ní i trochu odvahy. Vyrovnat mohl už v první půli Vašek Tomšů a ve druhé půli jsme se ze vzduchu po standartních situacích nedokázali prosadit. Před derby v Sehradicím máme nad čím přemýšlet, ale pořád věřím, že tým má svoji sílu a sportovní štěstí se znovu přikloní na naši stranu.

FK Admira Hulín
Libor Foltýn - trenér: Tři body bereme všemi deseti, nebylo to jednoduché utkání, domácím jsme naštěstí po první brance zchladili jejich nováčkovský elán, pochválit musím kolektivní výkon celého týmu. Výborně hrající Šenkyřík sbíral prakticky všechny vysoké míče domácích. Nás dvakrát podržel skvěle Hložek, jednou vytáhl střelu z vápna na roh, podruhé vyrazil tvrdou střelu z trestného kopu ze 17 metrů. Snaha domácích pomalu uvadala, my jsme naopak chodili do otevřené obrany domácích, ale nadějné šance jsme do konce nedotáhli. Nakonec jsme 3 body uhájili a po dobrém taktickém výkonu jsme Nevšové pokazili domácí premiéru v 1. B třídě.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - R. Bůžek [-] (73. M. Topič [-] ) , L. Kováč [-] , M. Topič [-] , T. Juriga [-] - R. Machač [-] , T. Munster [-] , R. Vašička [-] , T. Zoubek [-] (73. J. Srcháček [-] ) - V. Tomšů [-] , P. Šoman [-]

FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - P. Janda [-] , J. Šenkyřík [-] , A. Tabara [-] , M. Jurášek [-] - Z. Prokop [-] , A. Dutkevič [-] , I. Csomor [-] , M. Karamon [-] - J. Horáček [-] , S. Štoll [-]

ŽK: 76. M. Karamon .
Hráči zápasu: R. Vašička - J. Šenkyřík .
Místo: Nevšová. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku