Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:30

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Veselé cítí velkou křivdu, penaltu v nastaveném čase viděl prý jen rozhodčí


0

Velmi zajímavý duel se hrál na útulném stadionku v Přílukách, kam zavítala nedaleká Veselá. Domácí vstoupili do zápasu impozantně a během sedmi minut vsítili dvě branky. Hosté vedeni hrajícím koučem Tomášem Dujkou to však nezabalili a po zásluze vyrovnali. Režii zápasu vzal do svých rukou hlavní sudí, který v nastaveném čase nařídil proti Veselé penaltu a Machalíček z ní zajistil domácím všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přílukám vyšel nástup do utkání a záhy vedli domácí o dvě branky

Do utkání vstoupili hosté z Veselé přímo tragicky a po nedůslednosti v obraně už v 7.minutě prohrávali po brankách Lošťáka a Nesvadby 2:0. Přičemž první tutovku měli hostující hráči, když domácí čekali na odpískání ofsajdu a Dlouhý šel sám na bránu, ale o milimetry ji minul. Na chyby v obranné činnosti trenér Tomáš Dujka zareagoval stažením na stopera z útoku vysokého Machalíčka, který do obrany Veselé vnesl jistotu a razanci a karty se pomalu začaly otáčet. Hosté začali přehrávat domácí tým a pak přišla výstavní trefa Divokého a snížení na 1:2. Před druhým poločasem bylo zaděláno na drama, jinak se hrál zápas ve velmi dobrém tempu a diváci viděli souboj dvou vyspělých soupeřů.

 

Hosté dokonce vyrovnali, rozuzlení přišlo v nastaveném čase

Druhý poločas bylo opět cítit větší odhodlání na kopačkách hostí, ale i domácí se dostávali do šancí. Ve všech podržel Veselou bezchybný Petr Červenka v bráně. A přišla v 54.minutě chyba v rozehrávce brankáře domácích, tu u půlící čáry zachytil Jan Žaludek, posunul do  běhu Petru Dlouhému a ten nekompromisně  Pavelku v bráně domácích prostřelil. Zbývajících třicet minut se hrálo nahoru -  dolů, byl to pro všechny náročný boj, ale pro diváky určitě atraktivní. Nikdo nehrál žádného zanďoura, oba týmy hrály útočně a toužily po třech bodech. Těžko říct, kdo měl k vítězství blíže. Nakonec rozhodla až 92.minuta a penalta, která vyvolala na hřišti vášně. Přílucký Machalíček ji proměnil a rovnou se šlo do šaten, už se ani nerozehrávalo. U domácího týmu se zvedla vlna radosti, zatímco hráči Veselé nemohli přijít sudímu na jméno. Utkání ale zatím bylo ozdobou úvodních dvou kol 1.B. třídy skupiny B a svým průběhem všechny přítomné zcela jistě uspokojilo.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
J. Brabec - sekretář: Diváci viděli zajímavé utkání, nám se povedl začátek zápasu a po brankách Lošťáka a Nesvadby jsem brzo vedli 2:0, potom jsme ale zbytečně polevili a soupeř toho využil ke vstřelení branky na 2:1, která byla opravdu dobře trefená, s tím se nedal nic dělat. Řekl bych, že jsme si vytvořili v zápase podstatně více tutových šancí než soupeř a kdyby se proměnilo jen polovina z nich, pak by bylo rozhodnuto o vítězi utkání podstatně dříve. Druhý gól jsem soupeři zbytečně darovali po chybné rozehrávce, to by se nemělo stávat. K penaltě nařízené za faul na našeho pronikajícího hráče se vyjadřovat nebudu, je na rozhodčím aby daný zákrok posoudil.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera - sekretář: Kluky musím pochválit za bojovnost s nasazení s kterým se bili s nepříznivým výsledek a rozjetým soupeřem. Kontaktní gól do šatny byl pro další vývoj velmi důležitý, ale hlavně také překrásný. Šlo minimálně o gól kola - Tomáš Divoký lehce zleva z 22 metrů z přímého kopu razantní pumelicí vymetl šibenici na vzdálenější tyči. Můj názor : nedá se o ní napsat ani že byla přísná, ona prostě nebyla. Stoper Tomáš Divoký klasicky odkopával z malého vápna míč před útočníkem a také jej odkopl. Útočník vletěl do souboje pozdě (míč už byl těsně před ním odehraný) a narazil hlavou do kolene obránce a oba zůstali ležet na trávníku. Rozhodčí měl jasno - pokutový kop. Marný boj o body mrzí, ale výkon a nasazení nám dávají víru, že je na čem stavět a že další týdny budou z naší strany už o získaných bodech.



Sestavy


FK Příluky
R. Pavel [-] - P. Čelůstka [-] , T. Humpál [-] , R. Machalíček [-] , J. Strachoň [-] (77. M. Zahradnický [-] ) - J. Nesvadba [-] , K. Zedníček [-] , P. Votava [-] , L. Lošťák [-] - D. Frolek [-] (59. P. Pinkas [-] ) , D. Zedníček [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - T. Dujka [-] , T. Večeřa [-] , J. Červenka [-] (46. M. Čoček [-] ) , T. Divoký [-] - P. Dlouhý [-] , L. Klečka [-] , L. Žaludek [-] (67. V. Červenka [-] ) , M. Machalíček [-] , M. Bodlák [-] - D. Sokol [-]

ŽK: 12. L. Lošťák , 16. R. Machalíček , 75. D. Zedníček - 80. T. Dujka , 82. T. Divoký , 85. D. Sokol .
Hráči zápasu: L. Lošťák - P. Červenka .
Místo: Příluky. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku