Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:30

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukov v domácím prostředí nestačil na Tlumačov


0

Do Lukova zavítal v neděli Tlumačov, který si chtěl napravit reputaci po smolné domácí porážce od Příluk. Lukovští v derby v minulém kole padli v nedalekých Lužkovicích, proto chtěli v duelu s Tlumačovem bodovat, což se jim nakonec ale nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukov vstoupil do utkání aktivně, Tlumačov čekal na svoji šanci

Lukov začal aktivně a v poli přehrával svého soupeře. Ten hrál pouze dlouhé balóny na své dva vysoké útočníky, které však domácí obrana dobře hlídala. Největší šance tak měli domácí, nejprve Holomek těsně minul hostující branku a poté Šumšálova střela prošla pár centimetrů od branky hostů. Hosté hrozili jen ze standartních situací, když z jedné nastřelili břevno. Když už se poločas blížil ke konci, vyrobili domácí obránci spolu s brankářem obrovskou hrubku a hostující záložník Jonášek pak měl jednoduchý úkol, trefit úplně prázdnou branku ze 40 metrů. To Lukov vyvedlo z tempa a do konce poločasu se z toho vzpamatovával.

Tlumačov šel do dvoubrankového vedení, domácí v závěru utkání ještě zdramatizovali

Druhý poločas začal opatrně z obou stran, domácí ale stále prohrávali o jednu branku. Po jednom z brejků zakončený útočníkem Markem Houserem hosté zvýšili na 2:0. Lukov se snažil s výsledkem něco udělat, ale narážel na pozornou obranu hostů v čele s brankářem Škrabalem. Velkou šanci měl Šumšál, který hlavičkoval osamocen z malého vápna, ale branku netrefil. Stejně tak Teplý Tomáš hlavou z malého přestřelil. V 80. minutě  přišla hezká brejková akce domácích, kdy po přihrávkách Holomka, Šumšála hezky zakončil Hudeček a Lukov snížil na 1:2. Pak všechny síly vrhl do útoku, ale v poslední minutě přišel brejk hostů do otevřené obrany a gól kanonýra Zálešáka na 1:3. Utkání bylo vyrovnané, ale Lukov nedokázal proměnit své šance, kdežto soupeř ano a tak se body exportovaly do Tlumačova.



Ohlasy k zápasu


SK Lukov
Michal Teplý - sekretář: Je to škoda ztracených bodů, na remízu jsme měli, nedali jsme šance. Hostům vycházela hra ze zabezpečené obrany a jejich kontry byly nebezpečné. Musíme zabojovat v dalším utkání, musíme zlepšit celkové zakončení akcí.

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal - brankář: Utkání jsme odmakali na 100%, hru jsme založili na pozorné obraně a rychlém přechodu do útoku, což domácím dělalo velké problémy a několikrát jsme ještě trefili brankovou konstrukci. Body z Lukova jsou velmi dobré a odčinili jsme úvodní smolnou prohru s Přílukami. V příštím kole hostíme rezervu Slavičína a chceme znovu bodovat naplno.



Sestavy


SK Lukov
Z. Jokl [-] - M. Holomek [-] , L. Vítovský [-] , J. Šarman [-] , M. Teplý [-] - D. Matula [-] , P. Jantula [-] (60. O. Sedlář [-] ) , J. Hudeček [-] , M. Šumšal [-] - R. Šimčík [-] , T. Teplý [-]

SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - O. Sedlář [-] , P. Mouka [-] , R. Dvořák [-] , S. Malý [-] - T. Duroň [-] , J. Jonášek [-] (78. M. Juhaňák [-] ) , R. Zálešák [-] , B. Psota [-] - D. Máčala [-] (89. Z. Jonášek [-] ) , M. Otevřel [-] (6. M. Houser [-] )

ŽK: 83. M. Holomek , 89. D. Matula - 67. M. Škrabal , 72. T. Duroň , 75. R. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Holomek - D. Máčala .
Místo: Lukov. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku