1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 10:15

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Slavičína pokračuje ve výsledkové mizérii, tentokrát nestačila na Lužkovice


Branky


0

Druhý tým tabulky v uplynulé sezoně si nyní jen může zanotovat - kdeže loňské sněhy jsou, poněvadž hráči slavičínské rezervy nezvládli ani své druhé domácí utkání. Po prohře v minulém týdnu s Kostelcem u Holešova v neděli nestačili na Lužkovice a v tabulce mají na svém kontě nula bodů. Lužkovice vytěžily z oslabené sestavy domácích, kdy B tým Slavičína nemohl spoléhat na fluktuanty z A týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení poslal Lužkovice už v 8. minutě Novák, Slavičín srovnal z penalty, ale v závěru poločasu znovu inkasoval

Slavičínská rezerva mohla jít do vedení již v úvodu utkání, ale šance Neumana a Fojtíka brankou neskončily. Poprvé tak udeřilo na druhé straně, kdy se v 8. minutě z nenápadné akce trefil lužkovický Novák. Domácí tým zapnul na vyšší obrátky a výsledkem jejich snažení, bylo srovnání skore. Trefil se Fojtík, penalta byla nařízena správně a brankář Vala neměl šanci. Hosté i nadále zlobili z rychlých kontrů a jeden povedený zakončil nejlepší hráč utkání Tomáš Ronza. Domácím se do poločasu už vyrovnat nepodařilo. Hosté předvedli snaživý výkon a s mladíky v sestavě bojovali o co nejlepší výsledek.

Vyrovnání měl na kopačkách dvakrát Kulíšek, ale brankář Vala svůj tým podržel

Druhý poločas začal náporem domácích a hosté jej kolikrát zastavovali jen za cenu faulů. Vyrovnání měl dvakrát na kopačkách Radek Kulíšek. Poprvé obešel i brankáře, ale minul odkrytou branku hostí. Podruhé jej nadvakrát vychytal skvělý brankář Vala. I hosté měli několik dobrách příležitostí ke skórování, domácí držel nad vodou brankář Ocelík. Tlak Slavičanů sílil, utkání se přitvrdilo a nepřesný sudí měl najednou plné ruce práce. V závěru domácí prostřídali sestavu a vsadili vše na jednu kartu, v době největšího náporu se po rohovém kopu prosadil lužkovický Škrabal. Slavičín znovu ztratil doma tři body, i když za výkon ve druhém poločasu by si minimálně remízu zasloužil. Hosté berou všechny body a mají jich na svém kontě už šest, což jistě před sezonou tak úplně nečekali.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Staňa Belžík - sekretář klubu: První poločas jsme srovnali z penalty, měli jsme i několik dobrých příležitostí jít do vedení. Inkasovali jsme ale podruhé. Vyrovnat mohl dvakrát Kulíšek, utkání by dostalo asi jiný náboj, to se nepodařilo. Zápas byl hodně tvrdý, my musíme ale zvednout hlavy a jít zápas od zápasu.

FK Lužkovice-Želechovice
Jan Křapa - trenér: Musím svůj tým dnes pochválit za bojovnost. Domácí tým v minulém kole ztratil body a proto chtěl s námi bodovat. Utkání jsme vcelku zvládli i s mladými hráči, v koncovce však jsou stále zbrklí. Kritický moment za stavu 1:2 jsme přežili, podržel nás brankář Vala, výborné utkání odehrál i Tomáš Ronza, tří bodů si ze Slavičína velmi ceníme.



Sestavy


FC TVD Slavičín B
A. Ocelík [-] - R. Bureš [-] , O. Floreš [-] , D. Sochora [-] , B. Fojtík [-] - R. Kulíšek [-] , M. Ocelík [-] (84. M. Pavelka [-] ) , M. Švach ml. [-] (76. M. Blažek [-] ) , M. Švach [-] - J. Neuman [-] , Š. Havlín [-] (46. J. Ocelík [-] )

FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - M. Šuba [-] , M. Čala [-] , P. Novák [-] , T. Mičola [-] - T. Ronza [-] , J. Ronza [-] , T. Holý [-] (64. M. Paták [-] ) , J. Škrabal [-] , T. Čech [-] (56. A. Langer [-] ) - Z. Polepil [-] (82. F. Okál [-] )

ŽK: 50. B. Fojtík , 53. M. Ocelík , 60. M. Švach , 82. J. Ocelík - 61. J. Ronza , 73. M. Šuba , 80. T. Ronza .
Hráči zápasu: T. Ronza , M. Vala .
Místo: UT Slavičín. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku