1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovice na podzim poprvé padly, jejich katem byly Příluky


Branky


0

V Malenovicích se hrál šlágr kola a utkaly se dosud dva neporažené týmy. Z poměrně překvapivé výhry se radovaly Příluky, které po dobití tlumačovské tvrze, získaly i tu malenovickou. Všechny tři branky padly již v první půli, ve druhé půli se domácí celek marně snažil o vyrovnání. Příluky vedou se Sehradicemi tabulku, což je určitě velké překvapení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl tři branky

Hosté z Příluku začali aktivně a hned v 2 min. měli postupně šance Frolek, který střílel těsně nad bránu a Machalíček, který hlavičkoval po centru jen do domácího brankáře. Skóre otevřel v 19. minutě hostující Nesvadba, který hlavou dorážel střelu Frolka a bylo to 0:1. Domácí odpověděli o tři minuty později, kdy nedůraz obrany hostů potrestal Bartoň, který utekl hostující obraně a prostřelil gólmana Pavelku -  1:1. Příluky se ale tlačily dále za gólem a nakonec v poslední minutě prvního poločasu daly domácím gól do šaten, kdy Strachoň rozehrával roh a osamocený Humpál pohodlně skóroval hlavou na 1:2.

 

Snaha domácích o vyrovnání přišla nazmar

Druhý poločas domácí tlačili k vyrovnání, ale obrana Příluk už chybu neudělala. Šance na vstřelení gólu byly na obou stranách, za zmínku stojí 2 šance v závěru zápasu, nejprvě střela z voleje od hostujícího Zahradnického, kterou domácí gólman stěží vytáhnul nad břevno a i reflexní zákrok hostujícího gólmana, který správně odhadnul směr střely jednoho z domácích hráčů. Zápas tak nakonec skončil zaslouženým vítězstvím Příluk 1:2.



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
Josef Juráň - trenér: Dnešní zápas nás nezastihl úplně v nejlepším rozpoložení a co fungovalo dva zápasy, jaksi nešlo. Špatně jsme řešili brejkové situace a následné přečíslení. Měli jsme i šance na vyrovnání, chybělo nám potřebné štěstí. Musím ale uznat kvalitu soupeře, Příluky letos hrají velmi dobře a mají vyvážený tým. My se pokusíme domácí ztrátu nahradit v dalším utkání.

FK Příluky
Jaroslav Brabec - vedoucí týmu: Od počátku zápasu jsme vlétli na domácí tým a byli jsme herně lepší, což jsme vyjádřili gólem, byť jich mohlo být i více. Domácí sice po naší nedůraznosti brzy vyrovnali, ale v závěru poločasu jsme vrátili vedení na naší stranu. Druhý poločas i přes různé šance obou týmů nic nezměnil a jsme rádi za vítězství, kterého se Malenovicích snadno nedosahuje. Síla našeho týmu má stabilní základ a chtěli bychom tak pokračovat i v dalších zápasech.



Sestavy


FC Malenovice
A. Juráň [-] - V. Gazda [-] (89. T. Kovaříček [-] ) , Z. Zimčík [-] , J. Bartoň [-] (81. D. Rosinec [-] ) , D. Bartoň [-] - M. Bartoň [-] , R. Střelec [-] , J. Dorotík [-] , L. Brázda [-] - T. Lhotský [-] , D. Torma [-] (66. J. Bičan [-] )

FK Příluky
R. Pavel [-] - T. Humpál [-] (76. J. Dederle [-] ) , R. Machalíček [-] , P. Čelůstka [-] - D. Frolek [-] , P. Pinkas [-] , P. Votava [-] , J. Strachoň [-] , K. Zedníček [-] - J. Nesvadba [-] , M. Zahradnický [-] (88. J. Polanský [-] )

ŽK: 30. L. Brázda , 84. J. Dorotík - 66. T. Humpál , 82. M. Zahradnický .
Hráči zápasu: T. Humpál , J. Nesvadba .
Místo: Malenovice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku