1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Roštění se diváci branky v základní hrací době nedočkali, domácí však vybojovali výhru na penalty


Branky


0

V souboji týmů, které zatím v soutěži nebodovaly, se nakonec urodila bezbranková plichta. Roštění se sice snažilo využít domácího hřiště, ale proti němu stál houževnatý protivník. Domácí tým znovu spoléhal na kvality bývalého hráče Hanácké Slavie Kroměříž Zakopala, hosté hráli pohledný a kombinační fotbal, založený na dobrém pohybu. Jediné co trápí trenéra Gábu je koncovka, v ní mladí hráči často zkolabují a to se potrvrdilo v plné nahotě i v duelu v Roštění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Viktoria byla lepší v držení míče, své šance však nedokázala proměnit

Duel začala lépe otrokovická Viktorie, která přijela jenom s jedenácti hráči, třetiligový kanonýr Silný zůstal jen na lavičce a nakonec svolení nastoupit do zápasu od vedení A týmu nedostal. Hosté přehrávali domácí tým a vytvářeli si dobré herní situace, brankář domácích Nevřala však svůj tým několikrát podržel. Domácí se také dostali do brankové příležitosti, ale mnohem více jich bylo na straně otrokovické rezervy. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu a na branku se čekalo do druhé půle.

Čekání rezervy Viktorie na branku se protáhlo na další minuty, ani v Roštění se jí to nepodařilo

Druhý poločas přinesl podobný scenář, hosté výborně kombinovali, ale jediné co je trápilo, byla žalostná koncovka. Domácí celek zlobil z ojedinělých kontrů a příliš se na dostřel branky Viktorie nedostával. Navíc brankář Nevřala se velmi dobře vyspal a střelce Otrokovic doslova učaroval a má největší zásluhu na bezbrankové remíze. Tu domácí celek nakonec uhájil a se silným soupeřem se cení, v příštím kole cestují Hanáci do Nevšové. Viktorie může vyhlásit konkurs na střelce - branku na podzim ještě nedala a její střelecká mizérie už trvá 270 minut. Pokusit se o zlomení prokletí mohou otrokovičtí za týden v Kostelci u Holešova.

Bod navíc v penaltovém rozstřelu patří domácímu týmu

Hrdinou byl znovu brankář Nevřala, který pomohl domácímu týmu k zisku bodu navíc a penalty skončily výsledkem 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Roštění
Ladislav Zakopal - hráč Roštění: Dva body se silným soupeřem bereme, hosté si vypracovali více šancí, nás podržel brankář Nevřala, zkusíme bodovat i v příštím kole v Nevšové.

FC Zlínsko B
Radek Gába - trenér Viktorie: Je to stále stejná písnička, stejně jako v předchozím utkání v Otrokovicích se Sehradicemi jsme byli lepším týmem, ale naše koncovka je Achillovou patou mladého týmu. Na šance jsme sice vyhráli asi 8:2, ale vychytal nás brankář Nevřala a penalty už jsou pouze loterie a naši mladící už jsou z toho všeho nějak frustrovaní. Asi budu muset vypsat nějaké prémie na vstřelení branky, ale stále věřím, že to přijde a navážeme na uplynulou sezonu.



Sestavy


TJ Roštění
M. Nevřala [-] - P. Jenáček [-] , J. Paštěka [-] , J. Vlkolenzski [-] , S. Škrabana [-] - O. Jirsa [-] , T. Hejníček [-] , V. Jurásek [-] , L. Zakopal [-] - J. Číhal [-] (67. M. Filandr [-] ) , R. Zapletal [-]

FC Zlínsko B
R. Janečka [-] - J. Gojš [-] , T. Frydrych [-] , O. Ponížil [-] - P. Lendler [-] , T. Caudr [-] , A. Bahounek [-] , A. Skřivan [-] , K. Koštial [-] - J. Novák [-] , T. Kozel [-]

ŽK: 5. J. Číhal , 58. J. Paštěka , 78. M. Nevřala - 61. P. Lendler , 76. A. Bahounek .
Hráči zápasu: M. Nevřala - A. Skřivan .
Místo: Roštění. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku