Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová rozstřílela Roštění a zaknihovala si první historickou výhru


Branky


0

Na malebném hřišti se v neděli hrál duel dvou týmů, které zatím v soutěži ještě v základní hrací době nevyhrály. Čekal se také první bodový zisk domácího týmu, který se zatím jako nováček soutěže výsledkově trápil, i když hra nebyla tak úplně nejhorší. Nevšová nakonec dala pět branek a udobřila si své náročné diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevšová měla raketový vstup do utkání

Za úmorného vedra zápas začal v režii domácích, kteří se ujali vedení hned v 6. minutě po trefě Vaška Tomšů. I nadále měla Nevšová více ze hry a již v 10. minutě se prosadil druhý z útočníků Petr Šoman. Hosté se rychle oklepali a začali častěji atakovat pokutové území domácích. Kontaktní branku vstřelili z přímého kopu ve 20. minutě Paštěkou a vrátili se do hry. Utkání se vyrovnalo a hosté častěji hrozili z brejků. Gólman domácích však byl pozorný a podržel Nevšovou, kdy dokázal všechny šance Roštění zlikvidovat a tak se šlo do kabin za stavu 2-1.

Probuzení kanonýra Václava Tomšů bylo završeno hattrickem

Druhé půle začala náporem hostů, kteří hned v úvodu zahrozili, Zámorský však změnu skóre nepřipustil. Poté začalo mužstvo domácích více využívat rychlých přechodů do útoku a stále častěji atakovalo svatyni soupeře. Tu taktéž skvěle hlídal gólman Nevřala, který řadu střel dokázal zneškodnit. V 70. minutě zahrávala Nevšová rohový kop, který prudce zatočil Petr Šoman a Vašek Tomšů hlavou usměrnil míč do sítě a zvýšil na 3-1. Nevšovou gól nakopl k velkému obratu a za dalších pět minut dovršil Vašek Tomšů svůj hattrick v utkání, kdy střelou mezi nohy gólmana zvýšil na 4-1. Ihned po rozehrávce dorazil hosty Petr Šoman, který prudkou střelou k tyči v 81. minutě zápasu zvýšil na 5-1. Hostům se ještě podařilo pět minut před koncem Zapletalem  korigovat na 5-2, ale tímto výsledkem i zápas skončil. Nevšová si tak připsala v krajské soutěži po zásluze svoje první tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová - předsedkyně: Konečně se nám dařilo v koncovce, zápasy předtím jsme se v ní hodně trápili. Ještě některé šance pochytal výborný Nevřala, ale i náš brankář Zámorský musel předvést své umění. Utkání sedlo oběma našim kanonýrům, kteří si k brankám vzájemně připsali i asistence. Výhra nás tak může patřičně nabudit do dalších zápasů.

TJ Roštění
facebook Roštění: Utkání se nám absolutně nepovedlo, již první minuty naznačili že něco není v pořádku. Domácí se dostali během několika chvil po hrubkách obrany do dvoubrankového vedení. Do poločasu se nám podařilo ještě snížit na rozdíl jednoho gólu. Ve druhém poločase se hrál docela otevřený fotbal ale rozhodla branka po rohovém kopu která Nevšovou opět posadila na koně a bylo rozhodnuto. Naše obrana se prakticky sesypala a bylo po zápase. Domácí taktéž několikrát podržel brankař. Musíme se nyní soustředit na další utkání a podat diametrálně odlišný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - R. Bůžek [-] , L. Kováč [-] , J. Srcháček [-] , T. Juriga [-] (81. D. Poláček [-] ) - J. Dubec [-] , T. Munster [-] , P. Šoman [-] (90. M. Červenka [-] ) , T. Zoubek [-] - V. Tomšů [-] , R. Machač [-] (88. P. Studeník [-] )

TJ Roštění
M. Nevřala [-] - S. Škrabana [-] (81. P. Hejníček [-] ) , J. Paštěka [-] (73. J. Číhal [-] ) , J. Vlkolenzski [-] , P. Jenáček [-] - O. Jirsa [-] , M. Filandr [-] , L. Zakopal [-] , V. Jurásek [-] (76. M. Teriaki [-] ) - T. Petrskovský [-] , R. Zapletal [-]

Hráči zápasu: P. Šoman , V. Tomšů .
Místo: Nevšová. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku