Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovice si smlsly na Lukovu a na jeho hřišti mu nasázely sedm banánů


Branky


0

Do Lukova zavítaly favorizované Malenovice, které chtěly odčinit minulou domácí prohru s Přílukami. Na hřišti to bylo od začátku také znát a hosté nakonec vyprovodili domácí tým se sedmigólovým přídělem, což se opravdu nečekalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malenovice v první půli vstřelily tři branky

Malenovice přijely do Lukova s jasným úmyslem odčinit domácí porážku od Příluku. To se jim beze zbytku podařilo. Již ve 20. vteřině otevřel skóre David Bartoň a nejspíše letos obdrží hodinky Seico, za nejrychlejší branku. Pak ale nastal patnáctiminutový malenovský spánek a domácí málem trestali. To se před hostující brankou zjevil nikým neatakován domácí Tomáš Teplý a brankář Juráň skvěle výtáhl jeho šanci na tyč od ní se koulel míč po bránkové čáře, aby jej nakonec do bezpečí uklidilila hostující obrana. To bylo ze strany Lukova na dlouhoz dobu vše. Ve 38. minutě po secvičené standartce našel Gazda Mařáka a rázem to bylo  0-2. O tři minuty později tvrdou střelu Jakuba Bartoně dorážel za záda bezmocného gólmana domácích David Bartoň a Malenovice odcházely do kabin s tříbrankovým vedením.

Kanonáda Malenovic pokračovala i ve druhé půli, domácí se nezmohli na odpor

Po poločase se obraz hry nezměnil. Domácí už neměli sílu a snad ani chuť se zápasem něco udělat a tak se pokračovalo jen na jednu branku. Závěr zápasu patřil útočníkům hostů, kteří během 13 minut vstřelil 4 branky. V 75. minutě Zimčík ukázal svůj důraz a po sólu a následných dorážkách zvýšil již na 0-4.  V 77. minutě po minutovém pobytu na hřišti nekompromisně hlavou zvyšoval Lhotský již na hrozivých 0-5. V 80. minutě se ve skrumáži před domácí brankou nejlépe orientoval Zimčík a zvýšil na 0-6. A skóre uzavřel samostatným nájezdem a blafákem do prázdné brány Lhotský. Nutno pochválit domácího gólmana Jokla, který lukovské zachránil od většího přídělu.



Ohlasy k zápasu


SK Lukov
Michal Teplý - sekretář: Hosté ihned po úvodním hvizdu dostali balón na pravou stranu hřiště a po centru před bránou otevřeli skóre. Celý první poločas se odehrával v režii hostujícího celku, jen v 10. minutě po pěkné přihrávce Šumšála, domácí T. Teplý orazítkoval tyč. Místo vyrovnání přišly další dva góly v domácí síti. V druhé půli se domácí snažili o vstřelení alespoň čestné branky, ale hosté je k ničemu nepustili. Byli po všech stránkách lepší, běhavější, agresivnější v osobních soubojích a hodně produktivní. V posledních dvaceti minutách přidali hosté další čtyři góly, zejména po chybách v obraně domácích. Skóre tak skončilo s hrozivým výsledkem 0:7. Lukov v tomto zápase úplně propadl.

FC Malenovice
Josef Juráň - trenér: Ráz utkání dala naše branka ve 20. sekundě utkání, domácí mohli za deset minut zápas srovnat. Po vstřelení druhé branky jsme zcela jasně opanovali hru a domácí tým nestíhal zastavovat naše rychlé útočné akce. Druhý poločas se proměnil v naši exhibici a kluci si v pohodě zastříleli. Domácí celek poté rezignoval a dovolil nám dosáhnout rekordní výhry. Pochválit musím všechny hráče, podařilo se nám částečně napravit nezdar z duelu s Přílukami.



Sestavy


SK Lukov
Z. Jokl [-] - T. Teplý [-] , M. Holomek [-] , M. Teplý [-] , M. Králík [-] - M. Šumšal [-] , J. Adamík [-] , J. Drábek [-] , R. Šimčík [-] - M. Vacek [-] (46. L. Vaškůj [-] ) , M. Vítovský [-]

FC Malenovice
A. Juráň [-] - Z. Zimčík [-] (85. T. Kovaříček [-] ) , V. Gazda [-] , J. Bartoň [-] , D. Bartoň [-] (88. D. Zahnaš [-] ) - R. Střelec [-] , D. Torma [-] , M. Bartoň [-] - B. Mařák [-] (75. T. Lhotský [-] ) , J. Dorotík [-] , L. Brázda [-]

ŽK: 37. R. Šimčík .
Hráči zápasu: D. Bartoň , Z. Zimčík .
Místo: Lukov. Počet diváků: 99.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku