Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:15

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílená rezerva Slavičina hokejovým výsledkem zdolala Veselou a připsala si první výhru


0

Do Slavičína zavítala Veselá a po včerejším senzačním výsledku A týmu FC TVD  v poháru proti Slovácku se čekalo, kolik fluktuantů se na hřišti objeví. Nakonec to byli záložníci Plšek se Školníkem a také střídající hráči Goňa s Bartošem. Diváci se v nedělním dopoledni určitě nenudili a ve velkém parnu viděli hned deset pěkných branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Školník s Plškem dirigovali hru FC TVD, hostům odešel po půlhodině Dujka

Rychlíci v ofenzívě Slavičína a k tomu přesná kombinace a veselská obrana už v úvodu nestíhala. Nicméně první ledová sprcha pro Veselou přišla v 10. minutě od Goni. Předsevzetí hostí, přestát úvodní očekávaný nápor domácích, se nezdařil a opařená obrana po minutě inkasovala z kopačky Míši Švacha st. podruhé. Stejný úvod Veselané zaznamenali i před 14 dny v Přílukách. Zapravdu všem daly další minuty, kdy se ukázalo, že i obrana domácích nemá svůj den. Už ve 13. minutě dal Petr Dlouhý kontaktní gól a měl na kopačkách i vyrovnání. Jen na 10 minut si střelci vzali oddech a divizní  Plšek se Školníkem ukázali, jak velký je rozdíl mezi oběma soutěžemi a v 25.minutě už to bylo 4:1 pro domácí. to byl ale ještě na hřišti hostující Dujka, který rozjel jednu z nejhezčích akcí Veselé. Ještě na vlastní polovině zahájil tuto akci, potáhnul míč středem a v okamžiku, kdy z tribuny už se zdálo, že promeškal timing pro přihrávku na pravé křídlo, obešel ještě jednoho beka a vysunul Machalíčka vlevo za obranu. Michal Machalíček levým rohem vnikl do pokutového území a křížnou střelou bravůrně propálil Ocelíka v bráně domácích. A Veselá znovu žila.  Další šok pro Slavičín přišel už po 3 minutách. Machalíček zase pronikal levou stranou do šestnáctky a jeho střet s obráncem byl posouzen jako penaltový. To byl mladičký Martin Dlabaja na hřišti místo Tomáše Dujky jen dvě minuty a prokázal sebevědomí i nervy ze železa  - snížil na 4:3 a to se psala teprve 29.minuta utkání. Nevídaná přestřelka. Ve zbývajících minutách do poločasu se ještě vyznamenal několikrát Petr Červenka v brance hostů a zkoprnělí domácí umožnili ještě Michalovi Bodlákovi i Petrovi Dlouhému dostat se znovu do gólových přečíslení. Své šance neproměnili a tak se do šaten šlo za hokejového stavu 4:3.

 

Slavičané ve druhé půli prokázali herní vyzrálost a dovedli utkání k jasnému vítězství

To Veselá ještě věřila v přijatelný výsledek a sahala opět na vyrovnání. Konec nadějím hostů Slavičín ale utnul už v 50. minutě, kdy se po  zákroku Tomáše Divokého pískala penalta i na druhé straně. Proměnil ji kapitán Michal Ocelík a Veselá už se nezvedla. Naopak se kupily chyby Veselé v rozehrávce i v obraně a kvalita na kopačkách Slavičína se začala definitivně prosazovat. Po tátovi Švachovi se tak prosadil i jeho rychlý a šikovný syn Michal a 6. a 7. gólem mezi 65. a 70.minutou pečetil konečný výsledek tohoto brankově plodného utkání. Posledních  dvacet minut se v poledním vedru dohrávalo už jen z povinnosti a hosté již síly na další obrat v sobě nenašli. I tak odcházeli diváci z tohoto utkání velmi spokojeni, vždyť deset branek se nevidí každý den a ve Slavičíně tak mohli znovu slavit úspěšný fotbalový víkend.

 



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Staňa Belžík - sekretář FC TVD: Konečně jsme zabrali a připsali si tři body. Samozřejmě nám k výhře výraznou měrou pomohli Školník s Plškem, kteří byli rozdílovými hráči. Utkání se vydařilo i oběma Švachům a na souhru otce se synem byla radost pohledět. Naše výhra je zasloužená, výpadek za stavu 4:1 byl nepochopitelný, ale nakonec jsme to po zklidnění v kabině ustáli...

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera - sekretář Veselé: Utkání se mi těžko hodnotí. Pro nás bude po víkendu nejdůležitější na tento duel rychle zapomenout a připravit kádr psychicky na derby s Lužkovicemi, které bychom rozhodně chtěli zvládnout lépe. Přesto konfrontace s hbitými ofenzivními hráči domácích se zkušenostmi z divize (Plšek, Goňa, Bartoš) a dirigentem typu Školníka či Míši Švacha byl pro naše mladé hráče poučením a tak trochu i pádem z hrušky dolů. Loňské úspěšné tažení soutěží už je minulostí a je třeba znovu makat od nuly a těžit z toho co nás dosud zdobilo – kolektivní obětavý výkon. Kamarádům a bývalým kolegům ve Slavičíně přeji ať si hlavně vychutnají pohárové opojení z vítězství nad Slováckem a marketingově jej využijí k dalšímu posunu vpřed fotbalu v regionu.



Sestavy


FC TVD Slavičín B
A. Ocelík [-] - O. Floreš [-] , R. Bureš [-] (72. Š. Havlín [-] ) , J. Ocelík [-] , M. Švach [-] - D. Plšek [-] , A. Bartoš [-] (81. M. Mudrák [-] ) , M. Ocelík [-] , M. Švach ml. [-] - O. Školník [-] , M. Goňa [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - J. Červenka [-] , T. Divoký [-] , M. Odstrčilík [-] , M. Bodlák [-] - R. Manďák [-] , M. Machalíček [-] , T. Dujka [-] (27. M. Dlabaja [-] ) , L. Klečka [-] - P. Dlouhý [-] , M. Čoček [-] (63. T. Večeřa [-] )

ŽK: 36. O. Školník , 88. M. Mudrák - 48. L. Klečka .
Hráči zápasu: M. Švach ml. , M. Švach - L. Klečka .
Místo: UT Slavičín. Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku