4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira Hulín nedala poslednímu Lukovu žádnou šanci


Branky


0

Admira Hulín přišla v minulém kole o všechny body až v poslední minutě v Přílukách a tak si chtěla zpravit chuť proti poslednímu Lukovu. Ten v minulém kole doma vyfasoval od Malenovic hned sedm banánů a tak se čekalo, kolik si jich přiveze z Hulína. O výsledku zápasu se prakticky rozhodlo už v prvním poločasu, kdy Hanáci vstřelili tři branky a druhý poločas se spíše dohrával jen z povinnosti. Lukov si tak odváží další prohru a v příštím kole hostí lídra tabulky ze Sehradic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Admira Hulín v první půli vstřelila tři branky

Utkání s posledním celkem tabulky začali hráči Admiry velmi aktivně a již v 5. minutě je Tabara krásnou střelou z 25-ti metrů do šibenice poslal do vedení. I po vedoucí brance se domácí snažili kombinovat, ale jejich snaha končila většinou u vápna hostí. Ti se také snažili útočit, ale pozorná obrana Hulína je do šancí příliš nepouštěla. Další branka přišla až ve 32. minutě, kdy se ke střele ze 16-ti metrů dostal Prokop a jeho rána skončila u pravé tyče v síti a bylo to již 2:0. Ve 43. minutě napřáhl z pravé strany ke střele Karamon, jeho střelu brankář Jokl neudržel a Šenkyřík byl v souboji s obráncem a branařem nejdůraznější a protlačil míč potřetí do sítě a zvýšil již na 3:0. Poločas tak domácí dohráli s jasným tříbrankovým vedením.


 

Hulín pokračoval v náporu, přidal i čtvrtou branku

Druhá půle začala pro domácí znovu velmi dobře, v 55. minutě totiž poslal krásnou uličkou so sóla Jurášek Štolla, který nezaváhal a střelou ke vzdálenější tyči upravil na 4:0. Po této brance domácí pomalu začali prostřídávat sestavu, vytvořili si ještě dvě tutové šance, ale výsledek zápasu se již nezměnil. Utkání tak dovedli hráči Admiry v pohodovém tempu ke třem bodům. Další kolo zajíždí Hanáci v neděli ráno do Slavičína v dobrém rozpoložení s cílem venku znovu zabodovat.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
Libor Foltýn - trenér: Vyšel nám úvod zápasu, přeci jsme byli v utkání s posledním týmem tabulky papírovým favoritem. Do půle jsme přidali ještě další dvě branky. Ve druhém poločasu jsme kontrolovali vývoj hry a v závěru jsme dali příležitost zahrát si dalším hráčům z lavičky.

SK Lukov
Tomáš Teplý - sekretář klubu: Naše situace není dobrá, inkasujeme hodně branek a ani dopředu nám to příliš nejde. Zkusíme v příštím kole doma potrápit vedoucí Sehradice, každé utkání začíná za stavu 0:0.



Sestavy


FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - A. Tabara [-] (63. F. Spáčil [-] ) , P. Nedbal [-] , S. Štoll [-] (75. M. Nedbal [-] ) , M. Jurášek [-] - A. Dutkevič [-] , J. Kubo [-] (56. M. Podmol [-] ) , J. Šenkyřík [-] , Z. Prokop [-] - M. Karamon [-] (89. F. Kostov [-] ) , M. Zavadil [-]

SK Lukov
Z. Jokl [-] - M. Králík [-] , M. Teplý [-] , T. Teplý [-] , M. Šumšal [-] - L. Vítovský [-] , J. Hudeček [-] , J. Adamík [-] , R. Šimčík [-] - M. Vacek [-] , L. Vaškůj [-]

ŽK: 70. A. Dutkevič - 65. J. Adamík , 68. J. Hudeček .
Hráči zápasu: M. Zavadil , M. Karamon .
Místo: Hulín. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku