M. Blažek 35. (p.)
T. Zetek 62.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sehradice letos poprvé pokořily Příluky a stávají se lídrem tabulky


Branky


35. M. Blažek (p.) , 62. T. Zetek
0

V Sehradicích se hrál v sobotním odpoledni šlágr pátého kola. Utkaly se zde zatím dva neporažené týmy soutěže a čekalo, který celek nakonec svoji šňůru udrží i nadále. To se podařilo domácímu týmu, který poprvé letos vyzrál na fotbalisty Příluk a dvoubrankovou výhrou se svěřenci trenéra Petra Nováka posunuli do čela tabulky, což je určitě velkým překvapením.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre utkání otevřel z penalty zkušený obránce Michal Blažek

Na hřiště tabulkově druhých Sehradic přijel soupeř, který okupoval v tabulce první příčku. Od začátku hrály obě mužstva opatrně ve snaze nepustit chybou soupeře do šance. Postupně si vytvářeli hosté optickou převahu. Největší šancí Příluk, která vyústila z této optické převahy, byl po odpískané ruce na hraně pokutového území přímý kop. Lošťák však jen nastřelil tvrdou střelou zeď. Za nedlouho se po krásném vysunutí vřítil do šestnáctky Příluk domácí Sochora a hostující obránce zastavil jeho tvrdou střelu rukou a byla odpískaná penalta. Tu s přehledem proměnil Blažek. Do kabin se tak odcházelo se jednobrankového vedení domácích Sehradic a ve druhé půli se dal očekávat nápor hostujícího týmu.

Druhou pojistku přidal pro Sehradice po hodině hry Zetek

V druhém poločasu domácí  Sehradice zlepšily hru a začaly na hrací ploše dominovat. S tím taky začaly přicházet šance. Po hodině hry po standartní situaci na dva nula zvýšil hlavou Zetek. Poté měl ještě tentýž hráč několik šancí. Nejprve po vysunutí Pláškem šel sám na brankáře, ale nastřelil pouze tyč a po další individuální akci branku hostů přestřelil. V posledních deseti minutách ještě zkoušely Příluky se nepříznivým stavem něco udělat, ale i když si nějakou šanci vytvořily, tak vše s přehledem pochytal brankář Peťa Kupka. Sehradice tak letos poprvé pokořily tým Příluk a rázem se ocitly na čele tabulky s dvoubodovým náskokem před svým sokem z Příluk.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Hein - sekretář: Utkání jsme zvládli na jedničku, podařilo se nám zachytit úvodní nápor Příluk a na nohy nás postavila penalta, kterou proměnil Michal Blažek. Ve druhé půli jsme zlepšili kombinaci a po zásluze šli do dvoubrankového vedení. V závěru nás Příluky trochu zatlačily, ale spolehlivá obrana s brankářem Kupkou vše vyřešila. Příští zápas hrajeme v Lukově a budeme chtít rozšířit svoji sérii neporazitelnosti.

FK Příluky
Jaroslav Brabec - sekretář: Chybělo nám několik hráčů základní sestavy, přesto první poločas zápasu jsme domácí zatlačili na jejich půli, ale gólově jsme převahu nevyjádřili. Naopak domácí z jediné akce poločasu skórovali v podobě penalty. V druhém poločase se domácí zatáhli do obrany a již jsme nic kloudného nevymysleli, přestože příležitosti byly. Závěr zápasu jsme otevřeli, hrálo se nahoru dolů na obě strany a škoda, že jsme nedali alespoň čestný gól.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
P. Kupka [-] - M. Žáček [-] (67. J. Plášek [-] ) , M. Kraváček [-] , L. Krejčiřík [-] , V. Žáček [-] (51. D. Mikel [-] ) - M. Zerzáň [-] , M. Okénka [-] , K. Zavadil [-] (85. J. Maňas [-] ) , T. Zetek [-] (79. M. Šenkeřík [-] ) - M. Blažek [-] , R. Sochora [-]

FK Příluky
R. Pavel [-] - P. Čelůstka [-] , T. Humpál [-] (75. J. Polanský [-] ) , R. Machalíček [-] , L. Lošťák [-] - D. Mezírka [-] (82. M. Šuta [-] ) , M. Zahradnický [-] (49. J. Dederle [-] ) , P. Pinkas [-] , D. Zedníček [-] - D. Frolek [-] , P. Votava [-]

Hráči zápasu: P. Kupka , M. Kraváček - T. Humpál .
Místo: Sehradice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Číž Roman - Divacký, Ruman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku