Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizované Tečovice zkolabovaly na půdě Roštění


Branky


0

V Roštění se představily favorizované Tečovice a v prvním poločasu si hostující hráči připadali jako ve zlém snu. Inkasovali totiž hned třikrát a skórovat se jim naopak nepodařilo. Sice tečovičtí častěji drželi míč na svých kopačkách, ale platonická převaha jim nebyla k ničemu. Domácí hráli jednoduše a to na technický tým hostí v tomto utkání stačilo. Navíc obrana Tečovic byla často v nedbalkách a svůj den měl také kanonýr Roštění Jurásek, který si připsal hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým zaskočil Tečovice již v prvním poločasu

Již ve 2. minutě totiž otevřel skóre domácí Jurásek a další branku přidal po dvaceti minutách jeho spoluhráč Zapletal. Hosté si nevěděli rady především s dlouhými nakopávanými míči za obranu a domácí je také předčili také v bojovnosti. Když ve 40. minutě zaznamenal Jurásek třetí branku, už byli hosté na ručník. Roštění tak odcházelo do kabin s pohodlným tříbrankovým náskokem a to před utkáním nepředpokládal ani ten největší pesimista. Do druhé půle se tak čekalo, zda se pokusí Tečovice s nepříznivým výsledkem ještě něco udělat.

Hosté se nezmohli na odpor, výsledek korigovali až deset minut před koncem

Hrozivou první půli z pohledu Tečovic dokonal znovu Jurásek, který ve druhém poločasu zkompletoval po hodině hry svůj hattrick. Hosté přidali kosmetickou úpravu konečnému výsledku až deset minut před koncem střídajícím Palou. Domácí tým zaskočil favorita a připsal si v soutěži první tříbodovou výhru. V poměrně bohatém utkání na karty viděl nakonec červenou od sudího Nevrly domácí brankář Michal Nevřala. Výsledek utkání je zatím největší senzací tohoto ročníku a v Tečovicích mají určitě nad čím přemýšlet.



Ohlasy k zápasu


TJ Roštění
Vedení klubu TJ Roštění: Určitě je to naše největší výhra za poslední období, navíc s kvalitními Tečovicemi. Jurásek měl navíc svůj velký střelecký den a ten proměnil v hattrick. Snad nás to patřičně nabudí před dalším zápasem v Přílukách.

TJ Sokol Tečovice
Radek Středulínský - trenér: Dnes nám úplně vyhořela obrana. Domácí Roštění hrálo jednoduše, jen nakoplo balón dopředu a to na nás prostě stačilo. Dostali jsme v první půli lekci z produktivity, poločas byl hrozivých 3:0. Sice jsme byli lepší na míči, ale Roštění předvedlo, co akce to gól. Domácí ale vyhráli zcela zaslouženě! Tečovice totiž dnes vůbec nic nepředvedly a musíme si to s kluky rozebrat v kabině.



Sestavy


TJ Roštění
M. Nevřala [-] - J. Vlkolenzski [-] , P. Jenáček [-] , S. Škrabana [-] , V. Jurásek [-] - T. Petrskovský [-] , R. Zapletal [-] , L. Zakopal [-] , O. Jirsa [-] - T. Hejníček [-] (51. M. Filandr [-] ) , Z. Navrátil [-] (69. J. Číhal [-] )

TJ Sokol Tečovice
J. Miklas [-] - J. Plachý [-] , P. Sedláček [-] , D. Škarek [-] (70. J. Vicher [-] ) , A. Ondík [-] - J. Vopatřil [-] , M. Bartek [-] , T. Řiháček [-] , R. Chudárek [-] (65. R. Pala [-] ) - J. Balcárek [-] (48. Z. Šnajdr [-] ) , J. Koplík [-]

Hráči zápasu: L. Zakopal , V. Jurásek .
Místo: Roštění. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nevrla Jiří  - Novák, Zapletal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku