3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelecký Moravan dokázal otočit utkání s Nevšovou


Branky


0

Na hřiště do Kostelce u Holešova zavítal poprvé ve své historii nováček soutěže - TJ Sokol Nevšová. Domácím se poslední duel na svém hřišti nevydařil, kdy je vypráskala rezerva otrokovické Viktorie. Také první poločas se nesl patrně ještě v duchu tohoto zápasu, neboť Nevšová vedla o jedinou branku. Do druhého poločasu nastoupil domácí tým jako vyměněný a třemi brankami dokázal zlomit odpor Nevšovjanů. Hosté tak odjíždějí domů na Slavičínsko s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevšovou dostal do vedení po půlhodině hry kanonýr Václav Tomšů

Domácí kostelečtí hráči měli více ze hry už v úvodu duelu, kdy si vytvořili několik šanci, ale gólman Nevšové Olda Zámorský všechny zneškodnil. Poté se dostal do šance i  nováček z Nevšové,  kdy po střele Machače dorážel kanonýr Václav Tomšů Tomšů míč do brány Bakalíka. To běžela 28. minuta a hosté zničeho nic vedli 1:0. I přes trvající tlak domácích Nevšová těsný náskok udržela až do poločasového hvizdu rozhodčího. Ve druhé půli se dal proto očekávat velký nápor domácího celku, který si tak nechtěl připustit další bodovou ztrátu na domácím hřišti.

Domácí Moravan ve druhé půli třemi brankami otočil vývoj utkání

A vše se vyplnilo do puntíku, Moravan od začátku druhé půle hrál velmi aktivně. Ale udeřit mohlo na druhé straně, kdy se ocitl v obrovské šanci znovu Tomšů, ale domácí gólman předvedl skvělý zákrok a podržel svůj celek. Chvíli poté následovala chyba Nevšovjanů na půlce hřiště, domácí ji využili. To gólman hostí situaci špatně vyhodnotil a inkasoval laciný gól od Tomáše Marka. Ten Kostelec nakopl k velkému obratu a za dalších deset minut se ujali hráči Moravanu vedení po chybě hostí a zbytečne ztrátě ve středu hřiště, kdy se trefil druhý Marek - Dušan. Domácí, pak značně rozhozené hosty vývojem utkání, srazili třetí brankou střídajícího Odložilíka a utkání dovedli do zdárného konce. Nevšová si musí na další bodový zisk počkat, v příštím kole jej může rozšířit v domácím utkání s Tečovicemi.

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Dušan Marek - hráč Moravanu: Potřebovali jsme už body jako sůl, v minulých zápasech se nám příliš nedařilo. Výhru jsme si zasloužili, byli jsme lepším týmem a ve druhém poločasu jsme konečně zlomili střeleckou nemohoucnost. Zkusíme zabojovat i v příštím kole na Veselé...

TJ Sokol Nevšová
Vašek Tomšů - střelec Nevšové: Přestože byli domácí důrazně a měli řadu šancí, dokázali jsme se prosadit jako první my. Bohužel druhý gól, co jsem měl na noze, se mi nepodařilo vsítit, gólman byl pozorný, to nás stalo vítězství. Potom jsme dostali naprosto zbytečný gól, který nás srazil na kolena. Je to velká škoda, i když domácí byli aktivnější, ale celkově jsme zápas mohli zvládnout lépe.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
A. Bakalík [-] - J. Hradil [-] , M. Hradil [-] , T. Marek [-] , D. Marek [-] - L. Kovalda [-] , M. Gerát [-] (58. L. Odložilík [-] ) , R. Zmeškal [-] (86. M. Hradil [-] ) , R. Přikryl [-] - M. Žůrek [-] (46. M. Ballnér [-] ) , M. Darebník [-] (77. P. Plachý [-] )

TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - J. Srcháček [-] (79. J. Hradil [-] ) , L. Kováč [-] , R. Bůžek [-] , T. Juriga [-] - R. Vašička [-] , R. Machač [-] (68. R. Vacula [-] ) , T. Munster [-] - J. Dubec [-] , P. Šoman [-] , V. Tomšů [-]

ŽK: 69. L. Kovalda , 73. M. Darebník - 73. T. Munster , 75. J. Dubec .
Hráči zápasu: T. Marek , D. Marek - V. Tomšů .
Místo: Kostelec u Hol.. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku