Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příluky si doma s Roštěním s chutí zastřílely


0

Do Příluk zavítal v neděli celek z Roštění, který v minulém kole šokoval fotbalové odborníky vysokou výhrou nad Tečovicemi. Proto se domácí tým tohoto výsledku malinko obával. Na hřišti to ale vypadalo úplně jinak a Příluky vyprovodily Hanáky s pětigólovým přídělem, když dvakrát se trefil zkušený Lošťák. Příluky se tak vrátily na vítěznou vlnu a stále pronásledují Sehradice na špici tabulky 1.B. třídy skupiny B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli ve dvou úvodních minutách hned dvě branky

Začátek zápasu byl poněkud bláznivý, domácí sice vlétli hned v 1.minutě na soupeře z Roštění, ale pozapoměli na obranu a osamocený Škrabana utekl a střelou od tyčky překonal domácího gólmana 0:1. Za minutu ale domácí srovnali Vlčkem, který dorazil střelu vyraženou hostujícím brankářem - 1:1. Domácí se tlačili nadále do útoku kde měli šance Frolek a Lošťák. V 10. min. se dostal na hranici šestnáctky ke střele z voleje domácí Lošťák a bylo to 2:1.  Po několika akcích a centrech měli domácí další 2 šance, kdy stříleli těsně vedle postupně Nesvadba a Vlček. Hosté nastřelili v 17. min. tyč a o minutu později na opačné straně nastřelil tyč i domácí Zedníček D.  V 35. min. šel sám na domácího brankáře Škrabana, ale Pavelka jeho střelu vyrazil. V 38. min. zpracoval po dlouhém pasu Votava míč, přihrál Lošťákovi, který do protipohybu brankáře hostí prostřelil – 3:1. Domácí nadále pokračovali v zahazování šancí a hosté byli rádi, že nebyl v poločase stav 6:1. 

Domácí Příluky si druhý poločas už ohlídaly a přidaly další branky

Po přestávce tempo hry poněkud upadlo, hosté se sice snažili o snížení nepříznivého stavu, ale bez úspěchu. Naopak domácí hrozili střelami na branku, postupně 2x Votava, 2x Lošťák,  Frolek, Machalíček. Navýšení skóre pro domácí přinesla až 72. minuta, kdy po centru si naběhl na hlavičku Machalíček a bylo to – 4:1. Hosté pak již herně odpadli a hrálo se převážně jen na jejich půli.  V 82. min. se prosadil gólově domácí Votava, který vlétnul do vápna a prostřelil hostujícího brankáře – 5:1. FK Příluky tak potvrdily třemi body svou sílu a odhodlanost atakovat i nadále přední příčky tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec - sekretář Příluk: Od počátku poněkud bláznivý zápas, dostali jsme brzy gól, ale i brzy otočili skóre. Měli jsme hodně šancí a jen škoda, že jsme jich více neproměnili. Soupeř hrál pouze jednoduchou hru nakopávání na Zakopala, ale to jsme si pohlídali. Nakonec i bez tří hráčů základu jsme dokázali uhrát pohodové skóre 5:1.

TJ Roštění
Vedení klubu Roštění: Vstup do utkání nám vyšel a ujali jsme se vedení hned v první minutě ale naši hráči jakoby ztratili koncentraci a během pár chvil inkasovali. V první půli jsme ještě hráli takřka vyrovnanou partii i na šance které jsme si vytvářeli ale bohužel jsme žádnou z nich nedokázali proměnit. V druhém poločase nám opět nefungovala defenzíva čehož hosté dokázali naplno využít a patří jim po zásluze tři body.



Sestavy


FK Příluky
R. Pavel [-] - R. Machalíček [-] , L. Lošťák [-] , P. Votava [-] (90. L. Lošťák [-] ) , J. Dederle [-] - D. Zedníček [-] , Z. Vlček [-] (81. J. Polanský [-] ) , D. Frolek [-] , J. Nesvadba [-] - K. Zedníček [-] , P. Čelůstka [-]

TJ Roštění
P. Hejníček [-] - P. Jenáček [-] , V. Jurásek [-] , J. Vlkolenzski [-] , J. Balner [-] - T. Petrskovský [-] , L. Zakopal [-] , S. Škrabana [-] , M. Filandr [-] (81. J. Číhal [-] ) - T. Hejníček [-] , O. Jirsa [-]

Hráči zápasu: P. Votava , L. Lošťák .
Místo: Příluky. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Toman Stanislav  - Nečs, Filipík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku