1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 14:00

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roštění vydřelo brankou Zakopala výhru nad Lukovem


Branky


0

Do Roštění zavítal v sobotu poslední celek tabulky - tým z Lukova, který představil v sestavě nové tváře - Smetanu a Kováře. O výhře domácího týmu rouhodl už v 18. minutě zkušený Ladislav Zakopal, která působil i v druholigové Hanácké Slavii Kroměříž a přisoudil Roštění důležité tři body. Hosté z Lukova na svoji první výhru tak stále čekají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým poslal do vedení v 18. minutě zkušený Zakopal

V Roštění se hrál duel týmů, které letos hrají o záchranu a tak se de facto bojovalo o relativních šest bodů. Lukov poprvé představil v sestavě nové tváře a také se to na jeho hře projevilo. Domácí tým poslal do vedení v 18. minutě zkušený Ladislav Zakopal, který je největší oporou domácího týmu. Na obou stranách si mužstva vytvořila několik velmi dobrých střeleckých příležitostí, ale brankáři Nevřala a také Jokl neprodyšně uzavřeli své svatyně a další branka už do poločasu nepadla.

Snaha Lukova o vyrovnání se minula účinkem

Druhý poločas se nesl v duchu velké snahy Lukova o srovnání stavu utkání. Lukovští několikrát pořádně provětrali domácí obranu, ale skórovat se jim nepodařilo. Také domácí tým narážel na výborného Jokla v bráně hostí. Diváci viděli poměrně svižné utkání s řadou příležitostí a oba celky si uvědomovaly důležitost bodového zisku. Branka Zakopala tak byla nakonec jedinou, která padla v sobotu v Roštění a domácím přinesla plný bodový zisk. Hosté z Lukova předvedli sympatický výkon, ale na svůj první letošní bodový zisk stále čekají.



Ohlasy k zápasu


TJ Roštění
Vedení Roštění: Jsme rádi, že jsme dokázali vstřelit v tomto zápase branku a bodovat naplno. Horší střelecká produktivita byla evidentní obou stranách. Měli jsme několik dobrých šancí ale hráči s nimi buď nenaložili dobře nebo je zlikvidoval brankář Jokl. Lukov nedal svoji kůži lacino a bojoval do konečného hvizdu ale v koncovce také selhával. Pro nás jsou to velmi důležité tři body.

SK Lukov
Tomáš Teplý - hráč Lukova: Náš výkon má zlepšující tendenci, jediná branka však rozhodla o naší porážka, domácí podržel brankář Nevřala. Jedeme dál, v příštím kole chceme potrápit rezervu Viktorie Otrokovice.



Sestavy



SK Lukov
Z. Jokl [-] - M. Králík [-] , T. Teplý [-] , M. Šumšal [-] , R. Šimčík [-] - T. Smetana [-] , M. Holomek [-] , T. Novák [-] , L. Vaškůj [-] , J. Drábek [-] - D. Kovář [-]

ŽK: 79. M. Nevřala - 66. T. Novák , 83. R. Šimčík .
Hráči zápasu: L. Zakopal - Z. Jokl .
Místo: Roštění. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Smýkal Miroslav - Číž, Kýr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku