Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příluky přišly o body v Otrokovicích až v samotném závěru


Branky


0

V nečekanou přestřelku se změnilo nedělní utkání v Otrokovicích, kam zavítal celek z Příluk. Diváci totiž viděli šest branek a určitě se nenudili. Hosté dlouho sahali po všech třech bodech, ale v závěru už jim chyběli síly a kondičně velmi dobře připravený domácí celek toho dokázal využít. V penaltové loterii byl šťastnější domácí tým a bere nakonec dva body, hosté mají jen jeden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Začátek zýápasu patřil domácím mladíkům, kteří dobře kombinovali a svého soupeře přehrávali. Vyjádřením jejich snahy byla úvodní branka kanonýra Křivánka. Hosté se ale pomaličku dostávali do tempa a začali vystrkovat růžky. Rezerva Viktorie půlhodina hrála velmi aktivně, naštěstí pro hosty se jí druhou branku vstřelit nepodařilo. Příluky po zahřívací půlhodině přidaly a také domácí obrana se měla co ohánět. Těsně před odchodem do kabin neuhlídala kanonýra Lošťáka, který srovnal na poločasových 1:1.

Remízu domácímu týmu vystřelil v nastaveném čase Zach

V úvodu druhého poločasu se podařilo domácímu týmu vstřelit druhou branku, hostující Příluky odpověděly hned za tři minuty Danem Frolkem, který srovnal na 2:2. Příluky to nakoplo k další aktivitě a vyústěním byla třetí branka v síti Viktorie, kterou vstřelil znovu Luděk Lošťák, jen tři minuty po brance Frolka. Domácí tým takový obrat v zápase určitě nečekal a chvíli to trvalo, než se na hřišti srovnal. Závěr utkání sliboval dramatickou podívanou, domácí vrhli všechny síly do útoku a v nastaveném čase vyrovnali Zachem. Hosté doplatili na příliš úzký kádr a na konci utkání už některým hráčům docházely síly.

V penaltové loterii uspěli domácí

Na penalty zvítězil domácí celek v poměru 6:5 a bere bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Radek Gába - trenér:

FK Příluky
Jaroslav Brabec - sekretář FK Příluky: Začátek zápasu nás soupeř zatlačil a trvalo nám notnou chvíli, než jsme si zvykly na jejich styl hry a hra se vyrovnala až po zhruba půlhodině hry. Po obrátce jsme ale byli lepší a vyjádřili to i gólově. Bohužel jsme na konci zápasu odešli fyzicky a neměli hráče na prostřídání, což nás nakonec stálo 2 body, protože se nám nepodařilo ubránit závěrečný tlak domácích. Přesto musím hráčům vyjádřit poklonu za velmi dobrý výkon.



Sestavy


FC Zlínsko B
R. Janečka [-] - A. Bahounek [-] , A. Skřivan [-] (72. M. Bína [-] ) , T. Frydrych [-] , P. Lendler [-] - L. Křivánek [-] , T. Kozel [-] , J. Novák [-] , M. Zaoral [-] - J. Gojš [-] , V. Zach [-]


Hráči zápasu: V. Zach - L. Lošťák .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku