2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonýr Václav Tomšů vystřelil Nevšové v duelu s Tečovicemi tři body


Branky


0

V Nevšové se hrál duel domácího celku s Tečovicemi, které se v poslední době potýkají se střeleckou nemohoucností. To se projevilo v plné nahotě i na nevšovském hřišti, kdy navrátilec mezi domácí tyče Laďa Podušel zlikvidoval všechny šance hostí a připsal si na své konto vychytanou nulu. Domácím pomohl svými střeleckými zásahy kanonýr Václav Tomšů, který se trefil dokonce dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci branky nedočkali

Od začátku bylo vidět, jak je utkání důležité pro oba celky. Domácím chyběl gólman a do brány se postavil veterán Laďa Podušel, který hned od začátku utkání v bráně čaroval. Hned v úvodu nebyl Bevšové uznán gól z ofsajdové pozice. Hosté se snažili svými přihrávkami postupně ovládnout pokutové území Nevšové, ta ale pozorně bránila. Postupně si vytvořila také gólové příležitosti, Roman Vašička i Peťa Šoman však své šance využít nedokázali. I hosté se blýskli výstavní střelou, kterou gólman konečky prstů vyrazil. I dalšími zákroky podržel svůj tým a tak poločas skončil smírně a bylo vidět, že v druhé půli kdo dá gól, vyhraje.

Po hodině hry se poprvé trefil nevšovský Vašek Tomšů

Začátek druhé půle byl v režii Tečovic, nasttřelili tyčku a i následnou dorážku do odkryté brány nepromněnili. Hra byla urputná a bojovalo se o každý míč. Štastnější byli domácí, kdy v 70. minutě zápasu se uvolnil Vašek Tomšů, kterému jeho střelu gólman vyrazil, ale na následnou dorážku již nedosáhl. Nevšová se snažila jednobrankový náskok udržet a nezačala tento výsledek bránit, ba naopak za deset minut se opět uvolnil po přihrávce Petu Šomana Vašek Tomšů a nekompromisně skóroval podruhé. Hosté ještě zahrozili, ale branku se jim vsítit nepodařilo. Roman Vacula přidal v závěru třetí branku, ta však také nebyla pro ofsajd uznána. Nevšová těžké utkání zvládla, hosté se nedokázali střelecky prosadit, i když měli řadu šancí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová - předsedkyně klubu: Těžké utkání jsme zvládli lépe. Hosté byli fotbaloví a měli řadu příležitostí skórovat, ale náš golman nás podržel. Naše mužstvo si za svoji bojovnost zasloušilo vyhrát a prolomilo tak smůlu v koncovce.

TJ Sokol Tečovice
Radek Středulínský - trenér Tečovic: Myslím si, že po celý zápas jsme byli lepším týmem. Jenže doplácíme a to je pořád dokola, na neproměňování šancí. Nevšová měla pár akcí a udeřila v druhé půlce, po chybě naší obrany. Druhý gól prý byl ofsajd. Dnes vyhrál šťastnější tým. Za zmínku určitě stojí, že v I.B mávají laici z Nevšové, což jsem viděl naposled ve trojce, bohužel, ale to nás neomlouvá, nedaří se nám!!!



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
L. Podušel [-] - R. Bůžek [-] (83. D. Poláček [-] ) , T. Juriga [-] , J. Srcháček [-] , R. Machač [-] - J. Dubec [-] , R. Vašička [-] , T. Zoubek [-] , T. Munster [-] - V. Tomšů [-] , P. Šoman [-]

TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - T. Řiháček [-] , A. Ondík [-] , J. Plachý [-] , P. Sedláček [-] - M. Frkal [-] (74. M. Bartek [-] ) , V. Šnajdr [-] , I. Bořuta [-] (80. J. Vopatřil [-] ) , R. Chudárek [-] - R. Závoda [-] (62. D. Škarek [-] ) , Z. Šnajdr [-]

ŽK: 57. J. Dubec , 80. R. Vašička - 44. T. Řiháček , 48. V. Šnajdr , 75. A. Ondík , 84. P. Sedláček .
Hráči zápasu: L. Podušel , V. Tomšů .
Místo: Nevšová. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Surovec Tomáš - Hrbáček, Pavelka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku