Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec u Holešova v divokém utkání přestřílel Tečovice


Branky


10. R. Chudárek (vl.) , 22. R. Zmeškal , 23. L. Odložilík , 26. M. Gerát , 58. M. Gerát - 16. D. Škarek , 47. R. Závoda , 51. R. Závoda , 90. M. Frkal
0

Na Hanou přijely v sobotu Tečovice, které zažívají v posledním období těžkou výsledkovou krizi. Také domácí celek neměl za sebou zrovna povedené výsledky a tak se dal očekávat vyrovnaný boj. První půle o tom příliš nenapovídala, hosté pokračovali ve své mizerii, domácí tým hosty přehrával. Naopak ve druhém poločasu se Tečovice zvedly a utkání se nakonec změnilo v divokou přestřelku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dominoval na hřišti domácí tým

Katastrofickou první půli z pohledu tečovického týmu odstartoval už v 10. minutě hostující Chudárek, který si dal vlastní branku. Domácí tým tak přišel k nečekanému dárku. Hostům se však podařilo po patnácti minutách srovnat stav zápasu na 1:1, kdy se trefil kanonýr Škarek. Domácí tato branka ale nabudila k vyšším obrátkách a za chvíli přišla jejich skvělá pětiminutovka. V rozmezí od 22. do 27. minuty totiž třemi zásahy úplně rozložili obranu Tečovic a trenér Středulínský jen nechápavě kroutil hlavou, co se to s jeho svěřenci na hřišti děje. Postupně se za Kostelec u Holešova trefili Zmeškal, Odložilík a Gerát a hosté byli v té době zralí na ručník a trenér na infarkt. Do poločasu už žádná branka nepadla a úvodní půle tedy vyšla domácím na jedničku a do kabin odcházeli za velmi příznivého stavu 4:1.

Tečovice se ve druhé půli neskutečně zvedly

O půli se v kabině Tečovic odehrála bouře připomínající Tsunami a trenéři si vůbec nebrali servítky. Mytí hlav nakonec pomohlo a na hřiště vyběhl úplně jiný tým hostí. Ti nejdříve snížili na 2:4 z jejich pohledu ve 47. minutě Závodou, aby tentýž hráč za pět minut snížil na jednobrankový rozdíl. S domácím týmem tato změna vývoje hry trošku zahýbala, naštěstí kanonýr Gerhát si obul v sobotu správné střelecké kopačky a v 58. minutě vrátil svému týmu dvoubrankové vedení - 5:3. Tečovice tato branka srazila do kolen, ale přeci jen se snažily s výsledkem ještě něco udělat. Naštěstí pro domácí tým, přišla kontaktní branka tečovického Frkala až v poslední minutě a divoké utkání nakonec skončilo výhrou domácích 5:4. Tečovice si ve druhé půli dokázaly, že fotbal hrát nezapomněly a připomenout si to mohou v příštím kole proti Přílukům.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Dušan Marek - hráč Kostelce: Po půli jsme si mysleli, že už máme body v kapse, ale Tečovice se zvedly, naštěstí jejich finiš už přišel pozdě...

TJ Sokol Tečovice
Radek Středulínský - trenér Tečovic: Leží na hráčích těžká deka. V první půli to byla z naší strany úplná katastrofa. Druhá polovina utkání po bouřce v kabině byla úplně jiná, kluci běhají, chtějí, jenže gól na 5:3 nás dostal zase na dno. V 90. minutě branka na 5:4 přišla z naší strany už pozdě pozde. Mrzí me zpackaný první poločas.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
J. Zapletalík [-] - M. Žůrek [-] (22. M. Ragoš [-] ) , T. Marek [-] , R. Zmeškal [-] , D. Marek [-] - M. Gerát [-] , J. Hradil [-] , M. Hradil [-] , R. Přikryl [-] - L. Odložilík [-] (90. M. Masný [-] ) , P. Plachý [-] (71. J. Dvořák [-] )

TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - P. Sedláček [-] , J. Plachý [-] , A. Ondík [-] , R. Chudárek [-] - R. Závoda [-] (66. Z. Šnajdr [-] ) , J. Družbík [-] , M. Frkal [-] , A. Řiháček [-] - J. Vopatřil [-] , D. Škarek [-]

ŽK: 40. L. Odložilík , 75. R. Přikryl , 90. M. Hradil - 11. A. Ondík , 25. D. Škarek , 31. R. Chudárek , 75. M. Frkal .
Hráči zápasu: M. Gerát , L. Odložilík - D. Škarek .
Místo: Kostelec u Hol.. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Olša Viktor  - Závojský, Petrskovský.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku