3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roštění si po Tečovicích smlslo doma i na Lužkovicích


Branky


0

V sobotu se hrál zajímavý duel v Roštění, kde se představily Lužkovice. Domácí tým nastupoval do utkání posilněn výhrou na hřišti rezervy Slavičína. Naopak hosté ztratily všechny body na domácím hřišti s lídrem tabulky ze Sehradic. Roštění ale letos ukazuje jinou tvář než tomu bylo v uplynulém ročníku a to samé platí o výkonech lužkovických fotbalistů, kteří pod vedením nového trenéra Jana Křapy prožívají výbornou sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Roštění vedlo po půlhodině o tři branky

Vstup do utkání vyšel domácímu Roštění na jedničku a po pár minutách se dostali jeho hráči do dvoubrankového vedení díky skvělé spolupráci Juráska a Zapletala. Hra se posléze vyrovnala, hosté měli větší držení míče, ale šance měli pouze ojedinělé po vlastních chybách borců z Roštění. Do poločasu padl i třetí gól a to dodalo domácím dostatečné sebevědomí, aby zápas dotáhli do vítězného konce. Střelecky se v první půli dvakrát prosadil Zapletal a jednu branku přidal Jurásek. Hosté i s Ivošem Světlíkem v sestavě tak první půli prohráli o tři branky, což se určitě nečekalo a v kabině lužkovických bylo o poločase patrně hodně dusno.

 

Brankář Nevřala dokázal udržet čisté konto

Druhý poločas hosté hráli velmi aktivně, ale žádnou ze svých šancí neproměnili. Několik jejich možností lapil hráč uplynulého kola - Michal Nevřala a další příležitosti hosté zbrkle zahodili. Roštění se ve druhém poločasu zaměřilo na bránění vypracovaného náskoku a vyráželo k rychlým brejkům, které slavily úspěch už v minulých kolech. Tým z Lužkovic má velkou kvalitu a proto jsou domácí velmi rádi za tyto tři cenné body a čisté konto jako bonus. Po Tečovicích tak domácí Roštění vyprovodilo domů s tříbrankovou prohrou  i Lužkovice a souboj spoluhráčů z Hanácké Slavie Kroměříž - Zakopal vs Světlík skončil nakonec 3:0 pro "Kačera" , což je jistě velkým překvapením.



Ohlasy k zápasu


TJ Roštění
Michal Nevřala, brankář: Jsme velmi rádi za tyto tři body, domácí tvrz znovu odolala a mne těší další čisté konto a skalp lužkovických útočníků. V tabulce jsme po dvou zápasech poskočili nahoru a už se nám dýchá mnohem lépe...

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Jurčák, předseda: Přiznám se, že jsem měl z utkání obavy, protože nehráli oba stabilní stopeři a opora týmu Jakub Ronza. Takže můj tip na naši výhru byl spíš zbožným přáním. Ale i když byl Ivo Světlík po viróze, takový debakl jsem opravdu nečekal. Výsledek ukázal, co nás nejvíce trápí - vstřelit gól, třeba i z vyložené šance. a tentokrát se utkání nevyvedlo hlavně obraně a zejména krajním bekům. Přiznám se, že jsem utkání po třetí brance opustil, protože každý zápas furt silně prožívám a když jsem viděl v tak krátké chvíli tolik školáckých chyb, moje nervy to nevydržely. Ale i takové zápasy fotbal přináší. Byli jsme v poli většinu zápasu aktivnější, ale naprosto jaloví. Měl jsem dojem, že všichni příliš spoléhali na Ivoše, ale zapomněli na to, že fotbal je kolektivní hra a jeden hráč tým nikdy nespasí. Domácí hráli s nadšením a výhru si zasloužili.



Sestavy


TJ Roštění
M. Nevřala [-] - V. Jurásek [-] (68. T. Hejníček [-] ) , J. Vlkolenzski [-] , S. Škrabana [-] , O. Jirsa [-] - F. Vybíral [-] , T. Petrskovský [-] , M. Filandr [-] , R. Zapletal [-] - P. Jenáček [-] , L. Zakopal [-] (89. J. Číhal [-] )

FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - M. Šuba [-] , I. Světlík [-] , O. Zámorský [-] , J. Kučera [-] (55. J. Turýn [-] ) - T. Ronza [-] , V. Křepelka [-] , T. Holý [-] (66. V. Tichý [-] ) , Z. Polepil [-] - J. Gruber [-] (65. J. Novotný [-] ) , J. Škrabal [-]

ŽK: 20. J. Škrabal , 58. M. Šuba .
Hráči zápasu: M. Nevřala , R. Zapletal .
Místo: Roštění. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku