2:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukov překvapivě vyplenil Nevšovou a připsal si první body


Branky


61. V. Tomšů , 87. V. Tomšů - 19. M. Šumšal , 36. M. Šumšal , 70. T. Smetana (p.) , 72. M. Holomek
0

Do Nevšové zavítal v neděli Lukov, který chtěl navázat na své zlepšené výkony v posledních utkáních. Hosté zatím nezískali ani bod a tuto nepříjemnou sérii chtěli zlomit právě na Slavičínsku. Domácí Nevšová si v minulém kole připsala krutou porážku v Přílukách a navíc bojuje s úzkým kádrem. Ale do utkání vstupovala v roli favorita, což v průběhu duelu vůbec nepotvrdila a nakonec tahala za kratší konec. Lukov si tak připsal do tabulky první tři body a zdramatizoval tak souboj o Černého Petra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyšla lépe hostujícímu Lukovu

Domácí vstoupili do zápasu ustrašeně a soupeř toho dokázal rychle využít. Již ve 20. minutě trestal Lukov první trefou z rohového kopu. I nadále byli hosté lepším týmem a po chybě stopera domácích, který špatně zahrál malou domů, toho využil útočník Šumšal a přeloboval tak gólmana Nevšové Zámorského podruhé. Domácímu týmu se nedařila kombinace a rychlonozí útočníci Petr Šoman s Vaškem Tomšů byli velmi dobře pokryti obránci hostí.Navíc chybovala i defenzíva a tak to po půli s Nevšovou nevypadalo příliš dobře a hosté cítili svoji šanci na první body v sezoně.

Domácí Nevšová vsítila kontaktní branku, hosté ale obrat v utkání nedovolili

Do druhé půle došlo ke střídání, do zápasu nastoupili Hradil a Vacula a Nevšové se podařilo soupeře zatlačit, hra se zlepšila a Tomšů snížil na 2-1. Soupeř začal bránit těsnou výhru a chyboval, kdy v 65. minutě se domácí dožadovali pokutového kopu, ten však odpískán sudím nebyl. Naopak pár minut na to byl posouzen zákrok obránce Nevšové jako nedovalený a nařízen pokutový kop pro Lukov. Ten proměnili a srazili tak Nevšovou na kolena. Do konce utkání ještě oba týmy skórovaly, nicméně Lukov si odvezl všechny body. Za zmínku stojí, že utkání řídil rozhodčí, který byl před časem hráčem Lukova a zejména v druhé půli to bylo znát a domácí nesli jeho některé výroky velice nelibě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Iva Urbanová, předsedkyně: Bohužel hráči se dostali do těžkého útlumu, nevěří si a dělají fatální individulní chyby, které nás stojí body. V téměř v každém zápase jsme schopni skórovat, bohužel dostáváme hodně gólů a podle toho pak vypadá výsledek. Je před námi derby ve Slavičíně, uvidíme jak se nás bude soupeř bát a kolik hráčů divize se v sestavě objeví.

SK Lukov
Michal Teplý, sekretář: Potvrdili jsme zlepšenou formu z minulých duelů a boj o záchranu nevzdáváme...Vyhráli jsme zaslouženě a tvrdě trestali chyby domácích hráčů.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - T. Juriga [-] (46. R. Vacula [-] ) , R. Bůžek [-] , R. Machač [-] (46. J. Hradil [-] ) , J. Srcháček [-] - J. Dubec [-] , T. Zoubek [-] , T. Munster [-] , R. Vašička [-] - P. Šoman [-] , V. Tomšů [-]

SK Lukov
Z. Jokl [-] - M. Králík [-] , M. Teplý [-] , M. Šumšal [-] , R. Šimčík [-] - M. Holomek [-] , L. Vítovský [-] , O. Sedláček [-] , T. Teplý [-] - T. Smetana [-] , J. Drábek [-]

ŽK: 69. J. Hradil , 69. V. Tomšů .
Hráči zápasu: V. Tomšů - M. Šumšal .
Místo: Nevšová. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Konečný Bronislav  - Pavelka, Kovář.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku