3:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice si vyšláply na Příluky a porazily je na penalty


Branky


0

Do Tečovic zavítaly v sobotu Příluky, které se letos prezentují vynikající formou a pod vedením trenéra Lošťáka st. předvádí kvalitní výkony. Domácí tým prochází výsledkovou krizí a zlomit by to chtěl právě v duelu s Příluky. Spoléhat bude na svůj kombinační fotbal a snad se Tečovicím podaří zlepšit i defenzívní činnost mužstva. Příluky jsou v utkání favoritem a přijely si do Tečovic pro tři body. Utkání nakonec skončilo remízou a o vítězi rozhodovaly až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci v Tečovicích branky nedočkali

 

Už v první minutě si Příluky vypracovaly šanci, ale hostující hráč z několika metrů přestřelil. Hosté byli fotbalovější, získali mírnou převahu, domácí zase bojovnější a po dvaceti minutách se hra vyrovnala. Oba týmy si vypracovaly několik šancí, ovšem ani jedno mužstvo se nedokázalo prosadit a do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu. Několikrát se vyznamenalyi brankáři obou týmů Křížek a Pavelka a střelci si nejspíše střelecký prach nechávali schovaný až do druhého dějství. Ale diváci se v Tečovicích určitě nenudili a čekalo, zda domácí tým vydrží se silami i ve druhém poločasu.

 

Druhý poločas přinesl zajímavou přestřelku

Druhý poločas začali aktivněji domácí, jako první se ale prosadili hosté, když nabídnutou šanci zkušeně proměnil Lošťák. Domácí vědomi si důležitosti utkání, ještě přidali na bojovnosti a důrazu a v rozmezí dvou minut se ujali vedení po hlavice Paly a tvrdé umístěné střele Ondíka. Za pět minut hosté srovnali Vlčkem. Příluky poté ovládli střed hřiště, byly o něco lepší, ovšem domácí obrana odolala a zápas dospěl k penaltové loterii. V nich se vyznamenal domácí brankář Křížek, když hostům zneškodnil tři pokusy a vyčaroval tak Tečovicím důležité dva body. Utkání nakonec přineslo čtyři branky, všechny ve druhém poločasu a především gól Ondíka byl výstavní. Příliky potvrdily svoji výbornou formu a stále pokračují ve stíhací jízdě vedoucích Sehradic.

Na penalty podržel domácí tým brankář Křížek

V penaltovém rozstřelu - domácí Křížek chytil 3x penaltu a hostující Pavelka 2x dominoval, penalty vyhrál domácí celek v poměru 3:2 a připsal si bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Radek Středulínský, trenér: Dnes nás čekal velmi kvalitní soupeř a také výborně připravený. Příluky měly po celý zápas více ze hry, ale Tečovice vše nahradily bojovností a nasazením. V úvodu byly Příluky velmi nebezpečné, pak jsme hru vyrovnali, ale druhý poločas byl z naší strany jen o velké bojovnosti. Lošťák znovu ukázal své kvality, kdy vstřelil první gól na 1:0, potom přišel z naší strany dobře kopnutý roh a vyrovnání , na 2:1 Ondik vymetl nádherně šibenci a gól na 2:2 byl zbytečný. U nás propadl stoper a hráč hostí nikým neobsazený pohodlně hlavou zavěsil na 2:2. V penaltové loterii jsme byli šťastnější, pomohl nám brankář Křížek. Kluci zaslouží za nasazeni, bojovnost a svůj přístup velkou pochvalu.

FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Po herní stránce jsme byli lepším týmem. Bohužel jsme to nevyjádřili dostatečně gólově, už v prvním poločase jsme mohli dát 2-3 góly, z toho první již po 15 sekundách hry. Bohužel střelecká muška byla nepřesná. Nechápu náš výpadek po vstřelení prvního gólu, kdy jsme dva vzápětí zcela zbytečně dostali, snad se to nebude opakovat. Celkově shrnuto jsme mohli utkání vyhrát, soupeř toho moc nepředvedl a dnešní výsledek hodnotím jako zbytečnou ztrátu dvou bodů. Budeme se to snažit napravit hned další utkání v Kostelci u Holešova. Ještě bych zmínil, že by svaz měl něco dělat s rozhodčími, protože to co předvedl domácí laik na čáře nelze ohodnotit ,než jako zcela zjevné a stranné mávání pro domácí a bez kousku studu či svědomí. Když nemáme rozhodčí na lajně v neděli, slyším ze svazu, že soboty jsou lepší a že v sobotu budou. A když hrajeme 2x po sobě v sobotu, tak opět nejsou a jsou zase v neděli. Letošní sezóna je tak neustále plná sporných momentů od laiků na obou stranách a dělá to mezi kluby jen zbytečně zle a některá utkání to úplně devalvuje. Fair-play jde stranou. Hlavně že na utkání dorostů vyšších soutěží jich je vždy dost... Na I.B soutěž mužů je toto kolo pouhých 10 rozhodčích z 21 možných,... co k tomu dodat?



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - J. Družbík [-] , J. Balcárek [-] , Z. Šnajdr [-] , M. Frkal [-] - E. Piňos [-] (59. I. Bořuta [-] ) , J. Vopatřil [-] (90. J. Koplík [-] ) , R. Závoda [-] (80. M. Poulíček [-] ) , A. Ondík [-] - R. Pala [-] , R. Chudárek [-]


ŽK: 76. R. Pala , 90. J. Vopatřil .
Hráči zápasu: M. Křížek , A. Ondík - L. Lošťák .
Místo: Tečovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Katrňák Milan - Řiháček, Petlach.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku