1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Lukova nad Tečovicemi rozhodl hráč minulého kola Milan Šumšal


Branky


0

Záchranářský duel se odehrál v nedělním odpoledni v Lukově. Domácí tým byl nabuzen poslední výhrou v Nevšové, kde si připsal první letošní body. Hosté z Tečovic v minulém kole zdolali na penalty favorizované Příluky a tak se očekával na lukovském hřišti tuhý boj. Zápas také přinesl bitvu o každou píď hřiště a ke třem bodům Lukova stačila jediná trefa Milana Šumšala a Tečovice tak odjíždějí z Lukova s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci v Lukově branky nedočkali

Za velmi větrného počasí a nerovného terénu začalo utkání celků z konce tabulky opatrně. Oba týmy si byly vědomi důležitosti tohoto utkání, neboť se hrálo de facto o šest bodů. Lukov s podporou větru hosty zatlačil na jejich polovinu hřiště a pokoušel se dobývat branku hostů. Většina akcí však končila před pokutovým územím Tečovic, které pak podnikaly rychlé protiútoky do otevřené obrany domácích. Lukovu se na nerovném hřišti nedařila kombinace, což vedlo k nepřesnostem v rozehrávce. Tečovice působili možná o něco fotbalověji, ale jejich hra postrádala efektivitu a myšlenku v zakončení a co už prošlo před branku, s ledovým klidem Angličana řešil lukovský brankář Jokl. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu a čekalo se, co oba trenéři vymyslí do druhého poločasu.

Domácí tým poslal do vedení po hodině hry Šumšal

Ve druhém poločase domácí hráli proti silnému větru a zlepšili kombinační hru. Po jedné přímočaré akci pak dokázali vstřelit branku, kdy Vítovský dlouhým centrem našel Šumšala před pokutovým územím, ten si bravurně zpracoval míč a chladnokrevně z hranice pokutového území zakončil přesně do horního rohu hostující brány. Tečovice zvýšily aktivitu, ale jejich kombinace postrádala střelu na branku. A když pře jenom zakončili svůj útok střelou, vše zlikvidoval vynikající Jokl v brance domácích. Ten podal v neděli vynikající výkon a hodně nahlas si řekl o zařazení do sestavy tohoto kola, neboť několika výbornými zákroky podržel svůj tým. Lukov nakonec bere všechny tři body a rázem jich má šest a vydal se pronásledovat mužstva před sebou. Tečovice zůstaly v Lukově hodně dlužny své pověsti a výkony týmu jsou stále jako na houpačce, nad čímž by se mělo vedení klubu určitě zamyslet.



Ohlasy k zápasu


SK Lukov
Tomáš Teplý, sekretář: Výhru bereme s odvěkým rivalem všemi deseti, byli jsme ve druhé půli bojovnějším týmem a zápas vyšel i brankáři Joklovi, který má na výhře také svůj velký podíl...

TJ Sokol Tečovice
Radek Středulinský, trenér: Zápas od začátku provázel silný vítr a nerovné hřiště. Dělalo nám to velké problémy. První poločas byl vyrovnaný, až ke konci jsme měli mírnou převahu. Zákrok na našeho pronikajícího útočníka volal po penaltě, ale bohužel rozhodčí to viděl jinak. Druhý poločas byl o gólu a to se povedlo Lukovu, kdy z náhodné akce vstřelil Libor Šumšal branku. Soupeř lepší nebyl, ale byl prostě o ten vstřelený gól lepší. Víc me mrzí, že zápas odjezdí po zadku 40-letý Ondík a nikoho sebou nestrhne k bojovnějšímu vykonu. Místo toho náš střední záložník a hrotový útočník si vyříkávají, proč si mi to nedal. Když se vyhrává, nálada je vždy dobrá, ale až se začne nedařit, to se teprve pozná ta pravá parta! Beru ty výsledky ale na sebe, nejspíš neumím své hráče dobře motivovat, připravit a hecnout na takové zápasy o záchranu. Bude to na schůzi potřeba s vedenim Bivoje rozebrat a najít vhodné řešení.



Sestavy


SK Lukov
Z. Jokl [-] - R. Šimčík [-] , T. Teplý [-] , M. Šumšal [-] , M. Králík [-] - T. Smetana [-] (88. J. Drábek [-] ) , M. Holomek [-] , M. Teplý [-] , L. Vítovský [-] (77. L. Vaškůj [-] ) - P. Janský [-] , O. Macík [-]

TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - J. Balcárek [-] , V. Šnajdr [-] , M. Frkal [-] , A. Ondík [-] - I. Bořuta [-] , J. Plachý [-] , J. Vopatřil [-] , R. Závoda [-] - A. Řiháček [-] , R. Pala [-] (60. D. Škarek [-] )

ŽK: 67. A. Ondík .
Hráči zápasu: Z. Jokl - A. Ondík .
Místo: Lukov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Malota Vladimír  - Veselský, Kovář.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku