3:1
(1:1)
28. D. Marek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira Hulín v domácím prostředí otočila zápas s Kostelcem u Holešova


Branky


0

Hanácké derby se hrálo v neděli odpoledne v Hulíně, kam přijel nedaleký Kostelec u Holešova. Více se před duelem věřilo domácímu týmu, který nakonec dokázal těžký zápas náležitě otočit. Domácímu týmu se vstup do utkání příliš nepovedl a už v 7. minutě přišel o vyloučeného Kostova. Po vyrovnané půli přišla i červená karta pro hostujícího Dušana Marka a domácí celek poté pojistil svoji výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 7. minutě viděl červenou kartu domácí Kostov a diváci také dvě branky

Začátek zápasu byl pro hulínský tým jako z hororu špatný. Již v 7. minutě dostal míč za obranu Marek, domácí Filip Kostov ho jako poslední hráč fauloval a po červené kartě musel pod sprchy. Fotbalisté Admiry museli narychlo přeskupit řady a začít hrát v deseti více zezadu. Ale paradoxně víc vyloučení zaskočilo hosty, ti najednou nevěděli co hrát, dlouhé nákopy za obranu končily často v autu a zatažená obrana Hulína si je pohlídala.  Hráči Admiry se i v deseti lidech brzy oklepali a začali se tlačit k bráně hostí. Jenže ve 27. minutě přece jen hostům nákop vyšel a Dušan Marek podél vybíhajícího Hložka poslal hosty do vedení. 0:1. Jenže to netrvalo dlouho, ve 30. minutě si zpracoval u vápna míč Štoll, pohybem oklamal dva obránce, míč si navedl na střed a levou nohou podél brankáře Bakalíka vyrovnal na 1:1. Ve 32. minutě hosté vytvořili před bránou Admiry velký závar, který výtečným zákrokem zmařil zblízka Hložek. Hrál se vyrovnaný zápas a poločas ukončila ve 43. minutě pěkná Prokopova střela těsně nad bránu. Diváci v Hulíně viděli do půle dvě branky, ale také jednu červenou a na hřišti se určitě nenudili.
 

Hrdinou utkání byl hulínský Štoll, hostující Dušan Marek musel předčasně do kabin

Druhá půle začala pro Hulín parádně, ve 49. minutě Dutkevič prošel přes několik hráčů hostí a střelou zpoza vápna rozvlnil síť podruhé a zvýšil na 2:1. Další důležitý moment se odehrál v 63. minutě, kdy po oplácení a druhé žluté kartě musel pod sprchy i hostující Dušan Marek.  Domácí toho náležitě využili v 66. minutě, znovu výborně hrající Dutkevič si pohrál s obranou hostů, předložil míč na bod penalty ideálně Štollovi, který placírkou k tyči vstřelil svůj druhý gól v zápase. Poté se hra uklidnila, hrálo se většinou ve středu hřiště a i přes nějaké náznaky šancí se již stav nezměnil. Domácí tým zaslouží pochvalu, jak i v deseti hráčích zvládl nepříjemné úvodní vyloučení Kostova. Výhra v derby na Kostelcem je to nejlepší pozvánkou pro domácí fandy na nedělní duel s lídrem tabulky ze Sehradic, který by také mohl přijít v Hulíně o svůj podzimní skalp. Hosté z Kostelce přesilovku nevyužili a utkání se patrně lámalo za stavu 1:1 v první půli, kdy neproměnili několik dobrých příležitostí ke skórování a nakonec odjíždějí z Hulína s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry: My jsme i přes nepříjemný začátek nakonec stav otočili a získali doma další 3 body a naladili se na příští neděli, kdy znovu doma přivítáme neporaženého lídra za Sehradic, jistě velká motivace pro naše hráče.




Sestavy


FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - P. Janda [-] , M. Jurášek [-] , Z. Prokop [-] , J. Šenkyřík [-] - A. Dutkevič [-] , M. Zavadil [-] , F. Kostov [-] , I. Csomor [-] - M. Karamon [-] , S. Štoll [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
A. Bakalík [-] - R. Přikryl [-] , M. Hradil [-] , J. Hradil [-] , T. Marek [-] - R. Zmeškal [-] , L. Kovalda [-] , M. Kovalda [-] , D. Marek [-] - P. Plachý [-] , M. Gerát [-]

ŽK: 61. P. Janda , 64. I. Csomor - 12. D. Marek , 56. M. Hradil . ČK: 7. F. Kostov - 64. D. Marek .
Hráči zápasu: A. Dutkevič , S. Štoll .
Místo: Hulín. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku