Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké probuzení Nevšové odnesly Lužkovice, Vašek Tomšů dal 4 branky


Branky


0

Do Nevšové zavítaly v nedělním odpoledni favorizované Lužkovice. Domácí tým ale potřebuje k záchraně body jako sůl a do utkání vyrukoval s hrajícím trenérem a bývalým hráčem Zlína - Pepou Hradilem v sestavě. Možná tento fakt hostující celek úplně vykolejil, neboť Lužkovice jen přihlížely střeleckému koncertu Nevšové, který dirigoval čtyřbrankový střelec Václav Tomšů. Nevšová tak získala po delší době tři body, hosté mají po utkání určitě nad čím přemýšlet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevšová dala do půle čtyři branky, hosté jen jedinou

Domácí vletěli do utkání jako uragán a ujali se vedení již v 10. minutě krásnou střelou Petra Šomana do šibenice. I poté měla Nevšová více ze hry a stále častěji atakovala pokutové území hostů. Po pěkné kombinační akci poslal výstavní přihrávku Radek Machač na Vaška Tomšů a ten se nemýlil a upravil na 2-0. Hosté byli zcela zaskočeni průběhem utkání a víceméně se jen chaoticky bránili, když Nevšová stále častěji podnikala výpady k jejich bráně. Po střele Jakuba Dubce, následovala dorážka Vaška Tomšů a v 30. minutě už Nevšová vedla 3-0. Poté trochu polevila v ostražitosti a soupeř dokázal z brejku snížit Holým na 3-1. Lůžkovice se na chvíli vrátili do hry a zahrávali řadu trestných kopů, ale nedokázali bránu Nevšové ohrozit. Přesto ve 42. minutě po luxusní přihrávce hrajícího trenéra Pepy Hradila na Vaška Tomšů, tento dokompletoval svůj hattrick již do poločasu, kdy poslal míč za záda gólmana hostů hlavou. Nevšová odcházela do kabin za luxusního vedení 4:1 a to ještě lužkovičtí netušili, co je čeká v úvodu druhého poločasu.

Domácí pokačovali v kanonádě, Václav Tomšů byl k neudržení

 

Druhá půle se nesla již zcela v režii Nevšové. Hned v jejím úvodu zvýšil Radek Machač na 5-1, poté přidal branku Tomáš Zoubek, který se konečně prosadil v dresu Nevšové a rázem to bylo 6:1. Lavičká hostí byla na infarkt a trenér Křapa na tuto situace reagoval dalším střídáním. Po hodině hry zvýšil již na hrozivých 7:1 mladičký Roman Vašička a hosté byli na ručník. Zápas se dohrával v poklidném tempu, kdy hosté prakticky již zcela rezignovali. V závěru přidal ještě svoji čtvrtou branku v utkání Vašek Tomšů, kterého výborně našel střídající David Poláček. Utkání domácím vyšlo, vyhráli 8:1 a podařilo se jim prolomit střeleckou smůlu a rozdílem třídy porazili favorita utkání. V příštím utkání se Nevšová představí u druhého týmu tabulky v Tlumačově a její výsledek s Lužkovicemi může být pro tlumačovské velkým varováním. V Lužkovicích budou chtít patrně co nejdříve na Nevšovou zapomenout a musí se znovu vrátit ke své poctivé hře, která je provázala v jiných podzimních utkáních.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Zápas nám vyšel po všech stránkách, důležité bylo, že se nám podařilo proměnit všechny šance a tím se dostat do potřebného klidu. Kluci utkání zvládli na výbornou a nedá se jim nic vytknout.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Jurčák, předseda: I takové zápasy fotbal přináší a není třeba podléhat panice. Známé přísloví, že "po hodoch přichodí s..čka" bylo naplněno doslova a nejen v přeneseném slova smyslu. V sobotu totiž u nás byla hodová zábava a ... víme jak to chodí. To ovšem nijak nesnižuje výkon soupeře a neomlouvá opravdu ostudný výsledek celého našeho mužstva. Jen velmi těžko člověk chápe, jak může mančaft inkasovat v jednom zápase tolik branek, jako předtím v osmi kolech soutěže s kvalitními soupeři. Ale nikdo nejsme bez chyby a hoši mají ještě šanci napravit si pověst v posledních dvou kolech, kdy hrajeme dvě prestižní derby.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - J. Hradil [-] (73. P. Studeník [-] ) , J. Srcháček [-] (63. D. Poláček [-] ) , R. Machač [-] , A. Mikulášek [-] - J. Dubec [-] , T. Munster [-] , T. Zoubek [-] , R. Vašička [-] - V. Tomšů [-] , P. Šoman [-]

FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - P. Novák [-] , M. Šuba [-] (46. F. Okál [-] ) , M. Čala [-] , T. Mičola [-] - Z. Polepil [-] (62. M. Ždanov [-] ) , J. Turýn [-] (49. V. Tichý [-] ) , J. Kučera [-] , T. Ronza [-] (52. J. Novotný [-] ) - T. Holý [-] , J. Škrabal [-]

ŽK: 25. A. Mikulášek - 31. T. Holý , 79. J. Kučera .
Hráči zápasu: J. Hradil , R. Vašička , V. Tomšů , P. Šoman .
Místo: Nevšová. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku