1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukov si vyšlápl na Příluky a veze cennou výhru na penalty


Branky


0

Do Příluk přijel v nedělním odpoledni poslední tým tabulky z Lukova a karty před tímto duelem byly již rozdány. Domácí tým postrádal v sestavě Lošťáka, který pykal za vyloučení v Kostelci u Holešova. Hostující tým byl posílen o poslední výsledky, kdy dokázal bodovat v Nevšové a zvládl také domácí duel s Tečovicemi. V samotném utkání patřil první poločas Přílukám, ve druhém poločasu hosté srovnali stav zápasu a v penaltové loterii brali dokonce bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým poslal do vedení Frolek

Příluky nastoupily do utkání bez několika hráčů základní sestavy a začaly souboj s posledním Lukovem velmi aktivně a prvních deset minut zatlačili soupeře. I přes několik dobrých šancí, ale branku z úvodního tlaku nevytěžili. V 11. minutě měl tutovku na noze domácí Frolek, ale v malém vápně nepochopitelně přestřelil. Hosté se osmělili a ve 14. a 16. minutě měli i oni gólové šance, ale domácího brankáře nepřekonali. Hra se pak začala přelévat ze strany na stranu a šance měli v 18. minutě domácí, kdy Zedníček Karel při přímém kopu přestřelil. Hosté zahrozili ve 24. minutě, kdy střelu z úhlu brankář domácích stěží vyrazil. Ve 28 minutě po autu domácích prodloužil Machalíček do šestnáctky,  kde zblízka Nesvadba opět přestřelil. První gól padnul až ve 40 minutě, kdy po centru ke vzdálenější tyči dopravil do brány míč domácí Frolek a poslal Příluky do vedení - 1:0. Ty nakonec odcházely do šaten spokojenější, ale i hosté z Lukova předvedli několik velmi dobrých akcí a znovu ukázali, že jejich poslední výsledky nebyly náhodné a do druhé půle se dal čekat ještě dramatický boj.

 

Za hosty srovnal ve druhém poločasu Tomáš Teplý

Po přestávce se domácí snažili o navýšení skóre, nicméně hosté v podobě Teplého po jednom z protiútoků z cca 25- ti vystřelili na bránu a míč překvapivě zapadnul do brány - 1:1. Domácí se snažili o druhý gól, v 66. minutě Mezírka napálil míč  jen do brankáře Jokla. Další šance měli Machalíček a znovu Zedníček Karel, ale střely nebyly dostatečně rázné a hostující gólman si s nimi v pohodě poradil. Definitivní šanci na úspěch domácích pohřbil útočník Mezírka v poslední minutě zápasu, kdy ač nikým neatakován v malém vápně, napálil centr nad bránu a 200%-tní šance byla nevyužitá. Nakonec došlo na penalty, kdy domácí díky nepřesné mušce nedali 2 penalty z pěti a tak nakonec si druhý bonusový bod odvezli hosté z Lukova. Pro hosty má cenu zlata a lukovští pokračují ve své sérii, kterou by chtěli prodloužit i v příštím utkání v Kostelci u Holešova. Příluky se zatím střelecky trápí a o nápravu se mohou pokusit příští neděli ve Slavičíně, kde je čeká místní rezerva FC TVD, která bojuje o záchranu.

Hostující celek vyhrál na penalty

Na penalty se dařilo více Lukovu, který vyhrál v sérii 3:4 a veze cenný bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Nastoupili jsme bez čtyř hráčů základní sestavy a bylo to na naší hře znát. Vlétli jsme na soupeře, ale gól dali jen jeden a to je velmi málo. Lukov šťastně vyrovnal a penalty jsou loterie. Musíme příště přidat více na agresivitě a tlačit se do více brány a hlavně ji nepřestřelovat.

SK Lukov
Tomáš Teplý, sekretář:



Sestavy


FK Příluky
O. Pavelka [-] - P. Čelůstka [-] , T. Humpál [-] , R. Machalíček [-] , Z. Vlček [-] - J. Polanský [-] , J. Dederle [-] , K. Zedníček [-] , D. Frolek [-] (54. D. Mezírka [-] ) - D. Zedníček [-] , J. Nesvadba [-]

SK Lukov
Z. Jokl [-] - T. Teplý [-] , M. Šumšal [-] , R. Šimčík [-] , L. Vítovský [-] (86. M. Vacek [-] ) - T. Smetana [-] , M. Holomek [-] , M. Teplý [-] , M. Králík [-] - L. Vaškůj [-] , J. Adamík [-]

ŽK: 42. Z. Vlček , 71. J. Dederle - 28. J. Adamík , 34. Z. Jokl , 40. L. Vítovský , 62. T. Smetana .
Hráči zápasu: T. Teplý , Z. Jokl .
Místo: Příluky. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Skalický Libor  - Rybka, Nečas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku