2:3
(2:2)
33. M. Frkal
42. M. Frkal
85. T. Ronza (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice otočily zápas a vezou velmi cennou výhru z Lužkovic


Branky


8. T. Holý , 17. T. Ronza - 33. M. Frkal , 42. M. Frkal , 85. T. Ronza (vl.)
0

Velmi slušná návštěva v Lužkovicích se přišla podívat na souboj domácích Lužkovic s nedalekými Tečovicemi. Domácí vyfasovali v minulém kole v Nevšové osm banánů a tak se čekalo, jak se z této kruté prohry po týdnu otřepou. Hosté z Tečovic si naopak v minulém kole smlsli na oslabené rezervě Slavičína. Začátek zápasu vůbec nenapovídal tomu, že by domácí nakonec o všechny body přišli, neboť po sedmnácti minutách hry Lužkovice vedly již o dvě branky. Hosté ale už do půle srovnali krok a pět minut před koncem, dokonce po vlastní brance lužkovických hráčů, dokonali obrat v zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po sedmnácti minutách 2:0, hosté srovnali ještě do půle

Utkání zahájili náporem hosté, kteří několika průniky děravou obranou, dali domácím na vědomí, že nepřijeli jenom bránit. Lužkovice se postupně rozehráli a již v 7. minutě po rohovém kopu se ve vápně nejlépe orientoval Holý a ze skrumáže dal první gól utkání – 1:0. Ve 12 minutě tutovku hostů vychytal domácí Vala. Utkání mělo díky obou mužstev svou kvalitu a mnohdy se až jiskřilo od kopaček, tak jak to v derby většinou bývá. V 17. minutě udeřili opět domácí  díky T. Ronzovi, který střelou pod břevno zvýšil na 2:0. Potom však nesmyslně polevili a hosté se dostávali čím dál více do hry.  Ve 33. minutě si dal Zámorský vlastní gól, když skluzem usměrnil míč za Valova záda – 2:1. Šance T. Ronzy ve 42. minutě zůstala nevyužita kdy z výhodné pozice jen těsně minul bránu. V zápětí srovnali hosté po kopu z rohu, když nepokrytý Frkal hlavou usměrnil míč do sítě – 2:2. Diváci se v Lužkovicích v první půli určitě nenudili, viděli čtyři branky a výborné zákroky brankářů a také návrat Tečovic do utkání.

 

Vlastní branka Tomáše Ronzy rozhodla o exportu tří bodů do Tečovic

Ve druhé půli měli postupně více ze hry hosté, ale i domácí několikrát ohrozili brankáře Křížka, ale bez úspěchu. Když už se zdálo, že zápas skončí remízou, přišlo nečekané rozuzlení. Domácí T. Ronza  v 85. minutě ve snaze odkopnout míč do zámezí trefil přesně do šibenice vlastní brány – 2:3. Drtivý nápor domácích v samém závěru utkání již výsledek utkání nezměnil. Domácí tým si vypil kalich hořkosti až do dna a v posledních zápasech se od něj odvrátila i štěstěna, které je však někdy třeba jít i naproti. Po utkání odstoupil z funkce předseda Lužkovic Jiří Jurčák, který má možná trochu jiný pohled na dění v klubu než někteří hráči. Hosté z Tečovic po velké bojovnosti vyválčili důležité tři body, které je vrátily zpět na pevnou zem a může se jim začit dýchat lépe, i když týmy ze spodní poloviny tabulky bodují o sto šest a po pár kolech se to všechno začíná znovu srovnávat.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Jurčák, předseda: V neděli jsme názorně předvedli, jak se dá ztratit, pro mne vyhraný, zápas. Tím bych nechtěl říct, že Tečovice hrály špatně, ale my jsme jim to pořádně ulehčili. Paradoxem je, že výstavní vlastní, rozhodující gól utkání vstřelil hráč, který dřel a bojoval celý zápas a byl jedním z našich nejlepších hráčů na hřišti. Jinak raději nebudu utkání hodnotit, snad jen, že situaci v celém mužstvu prostě nechápu. A protože opravdu nevím, jak bych, jako předseda mohl situaci kolem A- mužstva zlepšit, rozhodl jsem se, před posledními dvěma zápasy podzimu, ze své funkce předsedy FK odstoupit. Tím samozřejmě neutíkám od odpovědnosti, ale usoudil jsem, že moje představy o tom, jak by měl vypadat přístup hráčů ke klubu a k fotbalu se často ve velké míře rozchází s tím, jak by si to představovali kluci samotní. A možná je sráží i moje, často nepříjemná a nekompromisní, kritika. Takže děkuji tady Petrovi za spolupráci a klukům přeju, aby se k nim opět fotbalová štěstěna vrátila, začali znovu vyhrávat a hlavně, aby je fotbal bavil.

TJ Sokol Tečovice
Radek Středulínský, trenér: Začátek utkání nám vůbec nevyšel a po dvou akcích, domácí z ničeho nic vedou 2:0, ale po našich chybách v obraně! Místo výčitek a nadávek se naše mužstvo semklo jako jeden muž a do poločasu vyrovnalo. Nejlepší hráč utkání Frkal dal jeden gól hlavou po rohu a druhý po zatažení po lajně, kdy střílený míč uklidil do brany domácí obránce. Ve druhém poločasu to bylo o bojovnosti a štěstí se nakonec na nás usmálo, kdy si domácí dali výstavní vlastní branku. V závěru nás excelentním zákrokem podržel golman Křížek. Jinak celé utkání bylo tvrdé, ale férové. Myslím, že nikoho neurazím, kluci si výhru za přístup, kdy z 2:0 vyhrají 2:3 zasloužili. Musím jim poděkovat!



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - M. Čala [-] , M. Šuba [-] , P. Novák [-] , I. Světlík [-] - T. Holý [-] , J. Kučera [-] , O. Zámorský [-] , Z. Polepil [-] - T. Ronza [-] , J. Škrabal [-]

TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - J. Balcárek [-] , P. Sedláček [-] , R. Závoda [-] (90. V. Šnajdr [-] ) , J. Plachý [-] - Z. Šnajdr [-] , D. Škarek [-] , J. Vopatřil [-] (77. E. Piňos [-] ) , A. Ondík [-] - R. Chudárek [-] , M. Frkal [-]

ŽK: 34. J. Kučera , 43. I. Světlík - 64. R. Závoda .
Hráči zápasu: M. Frkal , M. Křížek .
Místo: Lužkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Polaštík Josef  - Rybka, Richter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku