1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sehradice doma na penalty podlehly Kostelci u Holešova


Branky


0

Favorizované Sehradice v minulém kole v Hulíně poprvé poznaly hořkost porážky a tak se čekalo,  zda to na nich zanechá nějaké větší následky. V sobotu odpoledně přivítaly celek z Kostelce u Holešova, který je vždy nepříjemným protivníkem a do sestavy se mu již vrátil potrestaný Dušan Marek. V první půli padla jediná branka a to do sítě domácího Kupky. Domácí vyrovnali až v závěrečném náporu zkušeným Martinem Žáčkem. V nevídané penaltové série se z dalšího bodu navíc radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým poslal do vedení kanonýr Gerát

Domácí předvedli dva rozdílné poločasy. Hosté se dostali do šestnáctky Sehradic hned v první minutě. Domácím trvalo mnoho minut, než se probrali a zjistili, že už jsou na hřišti. Je pravdou, že jejich sestava byla kombinovaná a trenérům v ní chybělo několik hráčů. Hosté byli v prvním poločase lepším mužstvem a svou snahu zúročili po nedorozumění domácích obránců v branku. Střelcem branky byl kanonýr Gerát, který využil zaváhání sehradických zadáků. První poločas nebyl pro oko diváka nijak fotbalově pohledný. Hosté domácí tým zaskočili aktivní hrou a jejich hru režíroval Tomáš Marek, Sehradice v prvním dějství toho moc nepředvedly a po zásluze odcházely do kabin s jednobrankovou prohrou. Druhé poločasy však má lídr vždy lepší a tak se čekalo, zda se to potvrdí i v tomto duelu.

 

Za domácí celek srovnal až v závěru zkušený Martin Žáček

Druhý poločas již přinesl i nějaké emoce na hřišti a hra měla zcela jiný náboj jak v první půli. Sehradice začaly hrát a přitlačily na Kostelec u Holešova. Domácí si začali vytvářet šance. Asi v největší z nich nedokázal z blízka prostřelit Plášek hostujícího brankáře a poté ještě musel hostující obránce odvracet míč z prázdné branky. Hosté byli nebezpeční zase z brejků, které naštěstí neproměnili, když domácí tým podržel brankář Kupka. Až pár minut před koncem byl odpískán pokutový kop pro domácí za hru rukou v šestnáctce. Penaltu pak střelou k tyči proměnil kanonýr posledních zápasů - Martin Žáček. Utkání tak dospělo až k penaltám. V penaltovém rozstřelu se vystřídali všichni hráči včetně brankářů. Až ve třinácté sérii byli šťastnější hosté a odvezli si ze Sehradic bonusový bod navíc.

V dlouho trvající penaltové loterii se radovali hosté z Kostelce u Holešova

Na penalty vyhráli hosté v poměru 10:9 a připsali si jeden bod navíc, série však měla dlouhé trvání a Moravan v ní měl pevnější nervy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Náš výkon v první půli nebyl optimální, hráči jako by se na hřišti teprve hledali. Po změně stran to už bylo o něčem jiném, remíza je asi zasloužená. V penaltové loterii se štěstí usmálo na hosty, ale penaltová série byla opravdu hodně dlouhá...

SK Moravan Kostelec u Holešova
Dušan Marek, hráč: V prvním poločasu jsme domácí Sehradice přehrávali a po vybojování míče D.Marka a po špatné rozehrávce domácích vstřelil branku M. Gerát. Druhý poločas se hrál spíše neurovnaný fotbal. Domácí tlačili a Kostelec hrál na brejky. Dva brejky hostům vyšly, když se 2x před dobře chytajícím Kupkou neprosadil M.Gerát a jak to bývá, tak přišel trest v podobě penalty za ruku, kterou domácí proměnili. Na penalty vyhrál Moravan a dle mého názoru jsme získali za předvedenou hru zasloužené dva body.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
P. Kupka [-] - J. Plášek [-] , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , K. Zavadil [-] - J. Žebráček [-] , R. Sochora [-] , D. Mikel [-] , M. Žáček [-] - J. Plášek [-] , J. Maňas [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
J. Zapletalík [-] - T. Marek [-] , J. Hradil [-] , M. Hradil [-] , R. Přikryl [-] - R. Zmeškal [-] , M. Kovalda [-] , D. Marek [-] , L. Kovalda [-] - M. Gerát [-] , P. Plachý [-]

ŽK: 40. D. Mikel , 42. M. Žáček , 58. M. Kraváček , 83. J. Žebráček - 55. J. Hradil , 78. R. Zmeškal , 85. M. Gerát .
Hráči zápasu: P. Kupka , M. Žáček - T. Marek , M. Gerát .
Místo: Sehradice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Polaštík Josef  - Měřička, Kamenčák.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku