3:2p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová neudržela s Veselou dvoubrankové vedení a vyhrála až na penalty


Branky


19. R. Bůžek , 29. V. Tomšů - 37. T. Dujka , 51. D. Sokol
0

Nevšová v minulém kole šokovala druhý Tlumačov, kterému doma nasázela půltucet branek. Hosté z Veselé doma nestačili na rezervu Viktorie Otrokovice a chuť si proto chtěli spravit právě na nevšovském pažitu. Domácí tým do boje znovu vyrukoval s veteránem Pepou Hradilem na místě stopera, hru hostí režíroval exligový Tomáš Dujka. Nevšová v utkání vedla již o dvě branky, ani to jí nakonec na tři body nestačilo, bojovní hosté utkání zremizovali a v penaltové loterii byl úspěšnější nevšovský celek, který bere dva body, hosté mají jen jeden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevšová šla v první půli do dvoubrankového vedení, za hosty snížil Dujka

Zápas mezi nováčkem z Nevšové a týmem z Veselé začal ve velmi svižném tempu, kdy se soupeř z Veselé snažil hned od začátku svojí kombinační hrou zaskočit domácí celek. Její hru režíroval především zlínský exligista Tomáš Dujka. Nevšová však již v 15. minutě těžila ze standartní situace, kdy míč za záda gólmana hostí umístil hlavou Radim Bůžek. I poté se snažila Veselá kombinovat a utkání vyrovnat. Obrana Nevšová v čele s brankářem Zámorským byla však pozorná. Přesto se podařilo Nevšové znovu skórovat a už ve 30. minutě vést o dvě branky, kdy se trefil letos poosmnácté kanonýr Vašek Tomšů. Hosté však své zbraně nesložili, byli velice rychlí v přechodu k bráně domácích a dokázali do poločasu vstřelit kontaktní branku, kdy po zahraném rohovém kopu se z větší vzdálenosti trefil Dujka. Nevšová tak odcházela do kabin za příznivého stavu 2:1, ale hosté ukázali v prvním dějství své kvality a chtěli s výsledkem ještě něco udělat.

Vyrovnání zařídil hostující Sokol, poté už byli brankáři pozorní

Na začátku druhé půle měl vyloženou šanci domácí rychlonohý útočník Petr Šoman, svůj samostatný průnik však nezužitkoval a potvrdilo se pravidlo nedáš - dostaneš, kdy hned z dalšího rohu hosté zápas vyrovnali, když se střelecky prosadil Sokol. Poté se bojovalo o každý metr, oba soupeři si vytvořili ještě vyložené šance, ale dobře připravné gólmany na obou stranách už nepřekonali. Diváci se na nevšovském hřišti určitě nenudili, viděli čtyři branky a množství šancí na obou stranách. Nevšová potvrdila svoji zlepšenou formu, hosté ukázali, že jsou nepříjemným protivníkem pro každý celek. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou a kopali se pokutové kopy, v těchto byli úspěšnější domácí, kteří proměnili všech 5, hosté pouze 3, kdy při jednom přestřelil jejich hráč bránu. Nevšová tak ze zápasu vytěžila důležité dva body, které jí mohou být velmi platné v boji o záchranu v soutěži.

 

Fotogalerii z utkání najdete http://tjsokolvesela.rajce.idnes.cz/TJ_Sokol_Vesela%2C_Zapas_1._11._2015_Nevsova_-_Vesela/

V penaltách byla úspěšnější domácí Nevšová

Na penalty vyhrála domácí Nevšová v poměru 5:3, když hostující hráč, stejně jako Hoeness v Bělehradě, přestřelil branku....



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Věděli jsme, že Veselá se dokáže vždy na náš zápas vyhecovat a hraje jako o život. Je škoda, že jsme promarnili dvoubrankové vedení, ale podle průběhu utkání jsme v konečném důsledku se dvěma body spokojeni.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: O tři body jsme se připravili tentokrát sami, Nevšová byla dnes určitě hratelná. V první půli nám chyběla větší disciplína, razance a odhodlanost v defenzívě (jaké góly jsme dostali raděj ani popisovat nebudu, mohli by se při čtení někteří aktéři utkání i červenat) a ve druhé půli tomu chtěla z naší strany jen přesnější koncovka. Byly tam v poslední dvacetiminutovce gólové hlavičky, byly tam míče za obranu, kdy už přetížená obrana Nevšové nestíhala. Ale naši útočníci tyto finální situace řešili špatně. Na to, že jsme prohrávali 0:2 v 30.minutě je bod zlatý a musím všem klukům na hřišti poděkovat, že se dokázali zvednout a situaci ustáli a dohráli jsme v plném počtu. Naše vyrovnání přišlo ale relativně brzy (v 51.minutě) a na rozhodnutí utkání bylo dost času i šancí. Bohužel, nestalo se. Došlo na pokutové kopy. V této disciplíně se nám v minulém soutěžním ročníku dařilo. Dnes to bylo horší. V druhé sérii Tomáš Divoký , jeden z našich dnes určitě lepších hráčů, přestřelil a to rozhodlo. Všichni zbývající domácí i hostující střelci bezpečně proměnili, takže na desátý kop už ani nedošlo a Nevšová vyhrála rozstřel v poměru 5:3.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - R. Machač [-] , J. Hradil [-] , R. Bůžek [-] , J. Srcháček [-] - R. Vašička [-] , T. Munster [-] , T. Zoubek [-] , J. Dubec [-] - V. Tomšů [-] , P. Šoman [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Odstrčilík [-] , M. Čoček [-] , D. Sokol [-] , T. Divoký [-] - J. Červenka [-] , T. Dujka [-] , P. Dlouhý [-] (83. M. Dlabaja [-] ) , T. Pavel [-] (72. M. Bodlák [-] ) - R. Manďák [-] , F. Žůrek [-]

ŽK: 59. J. Srcháček - 37. T. Dujka , 74. D. Sokol , 90. P. Červenka .
Hráči zápasu: J. Srcháček , T. Munster - F. Žůrek , T. Dujka .
Místo: Nevšová. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Polaštík Josef  - Gajdošík, Pavelka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku